Насоки за кандидатстване

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
nerealnia
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: друг

Насоки за кандидатстване

Мнение от nerealnia »

Здравейте ! До преди 2 месеца бях тотален айляк, най-добрият ми приятел с много говорене и наливане на акъл ме накара да мисля за висше. Та силата ми е в Английският език. Искам да следвам Психология или ако не нещо друго пак хуманитарно, но с Английски език. Четох доста и в главата ми в момента е манджа с грозде. Та ще се радвам ако някой може да ме насочи, кое как да направя, работи които е добре да знам. Ще се радвам на всякаква разяснителна информация.

ПП: преглеждах специалности като английска филология и логопедия но не пише с какво се кандидатства
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Re: Насоки за кандидатстване

Мнение от aikaeimin »

Познай за английска филология с изпит по какво се кандидатства. :lol:
С изпит по английски език можеш да кандидатстваш в следните специалности: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ijski_ezik
Последно промяна от aikaeimin на 17 Мар 2011, 20:27, променено общо 1 път.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
nerealnia
В началото бе словото
Специалност: Психология
Курс: друг

Мнение от nerealnia »

Мерси, явно съм прекалено неореантиран, от два часа се ровя насам натам, но това не успях да го намеря.
Аватар
hriskataaa
От дъжд на вятър
Специалност: Културология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от hriskataaa »

Прегледай тогава и тази тема http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=18533 ,както и темите по АЕ от миналите КСК :wink:
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”