Стипендии (2010-2011)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Стипендии (2010-2011)
е как 5.88 се пише 5 интересно аз като имам 5.75 ... а некой дет има 5 еднакви ли са но оценките ??

- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Над 5,50 се закръгля на 6, иначе 4,50 щеше да се закръгля на 4virus написа:е как 5.88 се пише 5 интересно аз като имам 5.75 ... а некой дет има 5 еднакви ли са но оценките ??![]()
![]()
![]()
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Имах предвид, че в случая на девойката се пише 5. А примерът ми с 5,88 следваше да демонстрира, че такива къдрави оценки няма.
И 4,50 си е 5.
А това, че някои преподаватели ви ги пишат така в книжките... Явно искат да ви покажат, че не сте изцяло за 5 или 6, или някаква друга оценка. Но в протокол такава оценка няма
И 4,50 си е 5.
А това, че някои преподаватели ви ги пишат така в книжките... Явно искат да ви покажат, че не сте изцяло за 5 или 6, или някаква друга оценка. Но в протокол такава оценка няма
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
_sonrisa_ написа: 5. Трябва да носиш само принтираната молба, която предварително е заверена в отдел студенти
Попълвам я електронно, принтирам я, отивам в отдел Студенти и чак тогава отивам в Информационен център да подавам така ли??
Последно промяна от The_iMMortal_f на 17 Мар 2011, 09:28, променено общо 1 път.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- La_Contessa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Италианска филология, Международни Отношения
- Курс: четвърти
Принтираш я попълнена и отиваш при секретарките на факултета ти за заверка (подпис и печат). След това отиваш в инфо центъраThe_iMMortal_f написа:_sonrisa_ написа: 5. Трябва да носиш само принтираната молба, която предварително е заверена в отдел студенти
Попълвам я електронно, принтирам я и чак тогава отивам в Информационен център да подавам така ли??
" ...тая трагедия на естествения свят, която е трагедия само за ония, които умират в борбата. За онези, които оставаха живи, тя не беше трагедия, а тържество на осъщественото желание."
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
Аз имам 3 доуточнителни въпроса, извинявам се, ако се повтаря:
1. Значи последно няма никаква друга алтернатива за нямащите принтер, освен да попълват на място (където ще се принтира)?
2. За доходите: Навсякъде се пише общата сума от 6-те месеца, а там, където е "Месечен доход на член от семейството: " - поне на мен ми пише "Infinity" и не позволява да се пише (след като съм въвела "Всичко" доход)?
3. Можем да избираме всяка една банка?
1. Значи последно няма никаква друга алтернатива за нямащите принтер, освен да попълват на място (където ще се принтира)?
2. За доходите: Навсякъде се пише общата сума от 6-те месеца, а там, където е "Месечен доход на член от семейството: " - поне на мен ми пише "Infinity" и не позволява да се пише (след като съм въвела "Всичко" доход)?
1. Друга алтернатива е да си я разпечаташ и да я попълниш с химикал
2.Не е възможно да не ти дава да попълниш доходите виж дали си въвел членовете на семейството и дали всичко е ок
3.Да всяка банка
2.Не е възможно да не ти дава да попълниш доходите виж дали си въвел членовете на семейството и дали всичко е ок
3.Да всяка банка
Elitsa Abstract написа:Аз имам 3 доуточнителни въпроса, извинявам се, ако се повтаря:
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
Petya.B, много благодаря за отговорите.
За доходите наистина се оказа, че не съм писала за членовете на семейството, т. к. писах само за проба и съм го подминала. Там вече всичко е точно, даже то ми го пресметна.
А за попълване с химикал - нали досега почти все това се говореше, как трябвало да е само електронно. Или отговорът е ироничен?
За доходите наистина се оказа, че не съм писала за членовете на семейството, т. к. писах само за проба и съм го подминала. Там вече всичко е точно, даже то ми го пресметна.
А за попълване с химикал - нали досега почти все това се говореше, как трябвало да е само електронно. Или отговорът е ироничен?
Както всичко в България няма нищо задължително
щом не ти е удобно няма да те върнем ако си го попълниш с химикал , както ти е удобно 
Също така идеята за онлайн попълването беше да не се трупат опашки при взимането на молбите и после пак опашки за заверка и така
Успех
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
А тогава защо всички недоволстват как непременно трябва да търсят принтер?Petya.B написа:Както всичко в България няма нищо задължителнощом не ти е удобно няма да те върнем ако си го попълниш с химикал , както ти е удобно
И всъщност тези изисквания и процедури само от Студентски съвет ли зависят и се изпълняват? Питам, защото си мисля, че примерно ако вие ги приемате и такива (с химикал), дали не е възможно после от "управата" да направят проблем (ако изискването да са ел. е от тях) или нещо такова?
Ама нали все ние си осигуряваме бланките, независимо как ще ги попълваме...Petya.B написа:Също така идеята за онлайн попълването беше да не се трупат опашки при взимането на молбите и после пак опашки за заверка и такаУспех
Така за недоволството то винаги ще го има затова не мога да кажа нищо повече , решението молбите да са в този вид беше взето от цялата комисия по Стипендии която не е Студентски съвет а и началници на отдели в университета , няма страшно няма да има човек подал молба и да не е получил стипендия ако е класиран просто искаме от догодина нещата да са по модерни и се надяваме че тази първа стъпка и начало на навлизането на СУ в 21 -ви ВЕК всички се надяваме на това
Elitsa Abstract написа:А тогава защо всички недоволстват как непременно трябва да търсят принтер?Petya.B написа:Както всичко в България няма нищо задължителнощом не ти е удобно няма да те върнем ако си го попълниш с химикал , както ти е удобно
И всъщност тези изисквания и процедури само от Студентски съвет ли зависят и се изпълняват? Питам, защото си мисля, че примерно ако вие ги приемате и такива (с химикал), дали не е възможно после от "управата" да направят проблем (ако изискването да са ел. е от тях) или нещо такова?
Ама нали все ние си осигуряваме бланките, независимо как ще ги попълваме...Petya.B написа:Също така идеята за онлайн попълването беше да не се трупат опашки при взимането на молбите и после пак опашки за заверка и такаУспех
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
ОК, благодаря за отговорите.
Да досадя с още един въпрос: не разбрах това "догодина нещата да са по модерни ... ": означава, че за напред ще се отвърди изискването да са напечатани или точно обратното - да се премахне за по-удобно? Не че е толкова важно това, а питам просто от любопитство.
Да досадя с още един въпрос: не разбрах това "догодина нещата да са по модерни ... ": означава, че за напред ще се отвърди изискването да са напечатани или точно обратното - да се премахне за по-удобно? Не че е толкова важно това, а питам просто от любопитство.
Идеята е догодина ако СУСИ работи навсякъде да се подават онлайн молбите да е както европейските стипендии да има база данни и т.н 
Elitsa Abstract написа:ОК, благодаря за отговорите.![]()
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Обратна връзка:
Има алтернатива - виж тук: http://www.gr-ivanov.com/blog/%d0%b8%d0 ... b0-%d0%b7/ Успех!Elitsa Abstract написа: 1. Значи последно няма никаква друга алтернатива за нямащите принтер, освен да попълват на място (където ще се принтира)?
~ Кътчето ~