Стипендии (2010-2011)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Стипендии (2010-2011)
съжалявам ,ако е задаван такъв въпрос,но не откривам информация по затова ще попитам-защо в графата за общ доход и доход на член от семейството, ми изписва автоматично Nan и не ми позволява да напиша нищо друго?
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
може да прозвучи малоумно, но къде е информационен център? 
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
В тунела откъм метрото по посока на Ректората, точно срещу ресторант Алма Матер. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
А, ясно-мерси
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
вярно ли е, че първи курс могат да подават само днес ИЛИ на 25-ти, а от днес ДО 25-и е срок за горните курсове 
1. Молби се приемат в конферентната зала на Информационния център до 25.03.2011 от 8.30 до 17.00 ч.
2.Когато отидеш в отдел студенти да си завериш успехи независимо дали ти е внесена оценката или не те проверята успеха ти по главната книга
3.Няма значение банката
Успех
2.Когато отидеш в отдел студенти да си завериш успехи независимо дали ти е внесена оценката или не те проверята успеха ти по главната книга
3.Няма значение банката
Успех
The_iMMortal_f написа:Така, минавам направо към въпросите и ще пропусна възмущението от "принтирай сиситемата":
Последно къде да подаваме тези документи?:
Молби ще се приемат в Паричен салон на СУ – четвърти етаж, северно крило на Ректората за следните факултети – ИФ, ФФ, ЮФ, ФСлФ, ФКНФ, ФП, ГГФ, БогФ, ФЖМК, а за всички останали в касите в съответния факултет
или
В Конферентната зала в Информационния център на Ректората ще се подават молби за следните факултети: ИФ, ФФ, ЮФ, ФСлФ, ФКНФ, ФП, ГГФ, БогФ, ФЖМK
ъъ, предполагам това не е е едно и също място???
Втори въпрос: Сипматягата по гръцки, още от края на януари се кани да ни впише оценките в книжките, а чак днес се сети, та аз днес се прибрах и няма как да стане вписването.Въпроса е толкова ли е фатално да не бъде вписана тази оценка в книжката ми , или не, и ще повлияе ли това на подаването на молбата ми стипендия?(нали уж има изпитен протокол от който могат да видят с колко съм го взела?)
Трети въпрос: Колежки всяха смут, че СУ работи само с Първа инвестиционна банка- това предполагам са глупости, защото аз си имам сметка, на която съм титуляр и тя е в Уникредит Банк.Предполагам няма да има проблем , но все пак да попитам?
В Ректората срешу ресторант Алма матер в тунелчето м/у метрото и Двора на Ректората 
The_iMMortal_f написа:може да прозвучи малоумно, но къде е информационен център?
НЕ срокът е до 25.03.2011г. за целия УНИВЕРСИТЕТ 
Eleanor написа:вярно ли е, че първи курс могат да подават само днес ИЛИ на 25-ти, а от днес ДО 25-и е срок за горните курсове
Borisg написа:защото им е толкова простия акъл. И не, не се извинявам за това! Направиха подаването на една гадна молба за стипендия по-сложно от всичките врътки на КСК!!! Това граничи с нещо отвъд пределите на некадърносттаhappyswift написа:
ЗАЩО ПРОСТО НЕ ПУСНАТ ПРОКЛЕТИТЕ БЛАНКИ В КНИЖАРНИЦАТА ?![]()
![]()
![]()
![]()
Тази гадост не е направена от глупост, а за да откаже студентите от това да подават молби. Всеки семестър става все по-зле- орязват размера, намаляват бройките, намаляват коефициентите за студентите с право. Чудя се, какво ли е ще е следващия път ???
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
Това с бланките в интернет смятам, че е от недомислие. Не са помислили достатъчно. Можеше да помолят колеги за съдействие, особено програмисти. Бъка от тях. Но поне до мен не е стигнало инфо, че СС иска да прави подобен формуляр и има нужда от съдействие с кода. Отделно че може да се направи именно и като PDF и пак да има такива полета за въвеждане и падащи списъци. Но кой да мисли, че повечето студенти нямат принтери към компютрите си. Особено пък в Студентски град.
За проблема с doPDF при някои колеги - не знам на какво се дължи, но може да е абсолютно всичко. Зависи дали нямате бъг с уиндоуса или браузера, както и още хиляди такива особености. Предлагам ви да пробвате да принтирате през браузера Mozilla Firefox.
Инструкции за принтиране на бланката със стипендии
За проблема с doPDF при някои колеги - не знам на какво се дължи, но може да е абсолютно всичко. Зависи дали нямате бъг с уиндоуса или браузера, както и още хиляди такива особености. Предлагам ви да пробвате да принтирате през браузера Mozilla Firefox.
Инструкции за принтиране на бланката със стипендии
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Всъщност вече ти отговориха, че не е вярно. Но примерно при нас ( ЮФ ) има отделни дати за заверяването на успеха в Отдел студенти, които са по 2 дена за всеки курс. Може би така процедират във факултетите, в които има повече студенти.Eleanor написа:вярно ли е, че първи курс могат да подават само днес ИЛИ на 25-ти, а от днес ДО 25-и е срок за горните курсове
Но дори и да е такъв твоя случай, имай предвид, че никой няма да те върне, на на която и дата да отидеш
- brymbazyk
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
Колеги, имам няколко въпроса, може и да се тъпи (съжалявам за което):
1. след като си платих семестъра, отидох до студентски отдел, за да ми заверят семестъра (където просто ми биха 2 печата
) - трябва ли да ходя до там за някакви заверки, подписи пр? 
2. това, че сметката ми във FIB е еврова, проблем ли е, или трябва да си отварям нова (което ще е доста неприятно)?
3. след като видях как мога да си сваля бланката, може ли да е попълнена на ръка?
4. на някои изпити имам оценка 4.50 примерно; това как да го смятам като си изчислявам успеха - като 4.50 или 5 (някои хора ми казаха, че си се смята като 5ца, но все пак да питам)
5. и последно, каква е процедурата - трябват ли ми някакви специални документи, а-у, когато ходя до информационния да си подам молбата
Благодаря предварително (за търпението)!
1. след като си платих семестъра, отидох до студентски отдел, за да ми заверят семестъра (където просто ми биха 2 печата
2. това, че сметката ми във FIB е еврова, проблем ли е, или трябва да си отварям нова (което ще е доста неприятно)?
3. след като видях как мога да си сваля бланката, може ли да е попълнена на ръка?
4. на някои изпити имам оценка 4.50 примерно; това как да го смятам като си изчислявам успеха - като 4.50 или 5 (някои хора ми казаха, че си се смята като 5ца, но все пак да питам)
5. и последно, каква е процедурата - трябват ли ми някакви специални документи, а-у, когато ходя до информационния да си подам молбата
Благодаря предварително (за търпението)!
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!
Shall be lifted - nevermore!
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
1. Биенето на печатите и вписаването ти в онази голямата книга представляват заверката
2. Трябва да е левова
3. Не - тя иначе нямаше да се попълва електронно
4. Оценки 4,50; 5,88 и прочие в протокол не съществуват. Смята се 5ца
5. Трябва да носиш само принтираната молба, която предварително е заверена в отдел студенти
2. Трябва да е левова
5. Трябва да носиш само принтираната молба, която предварително е заверена в отдел студенти
да си задам пак въпроса-защо не ми позволява да попълвам в полетата за доходите?!
- Eleanor
- Летящите Пръсти
относно това, и накрая в дипломата ли няма половинки по съответния предмет и ако няма- защо тогава се пишат в книжката_sonrisa_ написа:1. Биенето на печатите и вписаването ти в онази голямата книга представляват заверката![]()
2. Трябва да е левова