Кои са любимите ви изпълнители/групи?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Banana
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Banana »

Изпълнители: Jay-Z ,50cent ,Eminem ,2PAC , Missy Elliot , Lil Bow Wow , Lil Flip , CIARA ,Ludacris !!!
Групи: всичките регетончета -Daddy Yankee,Don Omar Luny Tunes и т.н. The Pussycat Dolls and and anddddddd The Black Eyed Peas
Изображение
То не може тая работа в оная и душата в рая
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Banana написа:Групи: всичките регетончета -Daddy Yankee,Don Omar Luny Tunes и т.н.
сериозно ли?!?!? ураааа, най-после намерих съмишленици :wav:!!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

По принцип слушам всичко. Всичко зависи от настроението ми в крайна сметка. Дори съм имал дни, в които ми се е искало да си пусна една-две чалга-песни. :oops: Тези случаи общо взето са крайно редки, защото чалга в трезво състояние не слушам. :) С удоволствие слушам ретро, черно, хаус и много други стилове, но любимите ми стилове са хард рокът, метълът и въобще жиците. :D Deep Purple, Iron Maiden - такива работи. Също много обичам да слушам китрани сола. Изображение А любимата ми група е System Of A Down. Изображение
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

По принцип си слушам ретро , денс , хаус , някоя друга балада ... Нямам точно определени любими изпълнители.
На маса - тежка чалга (Радо Шишарката , Хисарския поп , Володя , Орахан Мурад и всички в тоя жанр) :lol:
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

hunt3r написа:По принцип си слушам ретро , денс , хаус , някоя друга балада ... Нямам точно определени любими изпълнители.
На маса - тежка чалга (Радо Шишарката , Хисарския поп , Володя , Орахан Мурад и всички в тоя жанр) :lol:
еха...и аз си намерих съмишленик... :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

намерих си поддръжничка в университета , само дано не сме сами :P :occasion5:
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

hunt3r написа:намерих си поддръжничка в университета , само дано не сме сами :P :occasion5:
:oops: само дето още не съм студентка :(
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

everyday_ написа: :oops: само дето още не съм студентка :(
ние сериозно ще се замислиме да те вземеме ли ако слушаш само хеви чалга :lol: :lol: бъзик де :wink:
Изображение

Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Дражето, Бичето... :P
Аватар
Psyche
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Psyche »

Е че как,братле-Дражето управлява.... 8)
Изображение
故失道而后德 ,失德而后仁 , 失仁而后义 , 失义而后礼 。
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Дражето са опитва да прави пари
а другите все още играят компютърни игри.
И аз нямам нищо против да играя CS,
но повече ми харесва да карам Мерцедес...

:king:
Аватар
Legion
В началото бе словото

Мнение от Legion »

Хе, и тук ш'се пише ...

За да е по-интересно ще пусна и по някое коментарче за да не стане безсмислено изреждане на имена :)
Може би най-любимата ми ''група'' ще да е Bathory. За мен най-великият човек в европейската метъл сцената ( че да не кажа и целия свят ) е Quorthon. R.I.P. Албуми като The Return... ще продължават да вдъхновяват новоизлюпени блек метъл групички. След това викинг периода е ненадминат. Nordland и Nordland II - фаворити. Въпреки , че и Hammerheart е повече от добър албум. One Rode to Asa Bay ... въх. А за песни - Greath Hall Awaits a Fallen Brother, Mother Earth Father Thunder, Foreverdark Woods, Vinland, The Land, The Messenger...
Нека минем на блека :
Marduk - тресня, типична за svensk блека :) Любими албуми - World Funeral и Nightwing. Жалко , че смениха вокала, но пък Plague Angel не звучи толкова зле. Дано Mortuus занапред пасне с групата.

Satyricon - Пълнят ми душата със закачливото злобно звучене. Фрост е ненадминат. Fuel For Hatred - Секта. Всъщност няма албум , който да не ми харесва. Даже и песен ... :)

Nokturnal Mortum - Княз Варгот си е животно. Един от любимите ми вокали, пък и доста значима личност в украинската блек метъл сцена. Няма албум като НеХристь. Култов просто :) От новите неща - Вкус Победы. Прекрасна песен.

Emperor - Повечко се радвам на последните им неща. Кулминацията бе в Прометей. А отделно любима песен - With Strength I Burn. Ihsahn е невероятен музикант, няма спор :)

Mayhem - Хехе, няма такава група :) Препоръчвам на феновете да си намерят разни интервюта с Некробучър, ще пада смях. :) Са ще ги видим кво ще направят с новия албум ...

Keep of Kalessin - Доста интересна група. Фрост е блъскал там, Атила се е подрал, общо взето доста повлияна от професионализма на норвежката блек сцена. Че даже последния албум разби системата с песни като Crown of Kings и The Wealth of Darkness. Култ.

Ха сега от death-а:

Behemoth - Блек периода им не ми харесва толкова, но след '96 порят просто :) Допадат ми вокалите на Nergal , Inferno е като дръм машина... Много любима група :) Демигод албума вари компоти направо :)

Morbid Angel - Че къде без тях :) Enshrined by Grace ...

Vader - поредното доказателство, че от Полша все добър дет метъл иде :)

The Project Hate MCMXCIX - Въпреки , че вкарват ужасно много елементи на индъстриъл , все пак си остават дет с тия вокали и тематика :) Много интересна група , оригинални, нямат слаба песен. А и с този ангелски женски вокал съвсем става култово :)

Zyklon - С бивши членове на Emperor. Лудница :) Много са щури, треа се гледат клиповете им :)

В общи линии тва за дет-а :)

И други, за които ме мързи да пиша безсмислици - 1349, Limbonic Art, Krieg, Darkthrone, Taake, Morgul , Immortal , Enslaved , Dark Funeral, Judas Iscariot , Illnath, Amon Amarth, Anorexia Nervosa ( леле, Храйдмар как се дере :) ) , Slayer, Finntroll, Blind Guardian, Nightwish, Gorgoroth, Einherjer, Dimmu Borgir, Crematory, Carpathian Forest, Dissection , Cryptic Wintermoon, Darkwoods my Betrothed, Skyforger, Sodom, Moonspell, Hermh , Primordial , Ancient, Ragnarok, Dominion Caligula, Borknagar , Amorphis , Setherial, Naglfar, Nile, Opeth, Aborym...

И още много, знайни и незнайни, идващи от севера предимно :Р
Много се радвам, че тук има доста хора, с които споделяме общи музикални интереси :) Това дори и в trueblackmetal.com не се е случвало :lol: Аман от trve-та там ... Както и да е , пиша глупости та да има кирилица ...
Аватар
Imperial
В началото бе словото

Мнение от Imperial »

Предполагам, че любимата ми група е Uriah Heep. Слушал съм ги в продължение на десет години, скоро бях на концерта им, ще продължа да ги слушам. Една от най-великите хард-рок групи на всички времена.
Любима група ми е и Trelldom, която е страничен проект на вокала на Gorgoroth Gaahl.
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

При мене е до настроение, но все още си имам едно ядро групи, които винаги ме кефят.

Групи: Rage Against The Machine, Die Toten Hosen, Alkaline Trio, Jimmy Eat World, Die Ärzte, Deftones, Korn, Остава, Спринт (те май се разпаднаха), Crowfish, Gabanna (едни супер готини метъли от Пловдив), Ъпсурт

Изпълнители: Billy Idol, Спенс(и май няма други)

Иначе винаги имам време да си пусна класиките Metallica, U2, Queen, Deep Purple.....
ИзображениеИзображение
Capitan Clegg
В началото бе словото

Мнение от Capitan Clegg »

Draconian, Behemoth, Kreator, Black Sabbath, Therion, Stratovarius, In Flames, Children Of Bodom, Sinergy, Warmen, Catamenia, Bal-Sagoth, Emperor, Dimmu Borgir, Depeche Mode, Clan Of Xymox, Riverside, Stivie Ray Vaughan, Sonata Arctica, King Diamond, Eternal Tears Of Sorrow, Iron Maiden, Joe Lee Hoker, King Crimson, Paradise Lost, Sepultura, Нова Генерация, Desolate, ФСБ, Dark Tranquillity, Evergrey, Nevermore, Anathema, Moonspell, Death, Einherjer, Omnium Gatherum, Cathedral, Dream Theater, Darkseed, Ревю(Когато бяха с Милена. Сега са лайна), Dead Can Dance, Nightrage, Tiamat(ранните), Moonsorrow, Cryptic Wintermoon, Rotting Christ, Candlemass, Nightwish, Norrah Jones, Louis Armstrong, Goran Bregovic, Sting, Tangerine Dream, Vangelis, Ennio Morricone, Darkthrone, Edenbridge, Sentenced, Amorphis, Night In Gales, Милена, Ъпсурт, Хиподил, The Revenge Project, Wartime, Thalarion, Noumena, Iced Earth, Symphony X, Thyrfing, Aion, Pro-Pain, Metallica, Illnath, Lords Of Decadance, Jimi Hendrix, Gary Moore, Jean Michael Jare, Пламен Ставрев, Lacuna Coil, Mercyful Fate, Pantera, Slayer, Orphaned Land, Antimatter, B.B. King, Mike Oldfield(като изключим поп изгъзиците), Sirenia, The Sins Of Thy Beloved, Saint Vitus, Macbeth, Mandragora Scream, Evenfall, Dimmu Borgir, Doomshine, Killswitch Engage, Chimaira, Crematory, Pain, Angel Dust, Nile, Pink Floyd, Battered, August Burns Red, Frank Zappa, Rhapsody, Carcass, Napalm Death, Threshold
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”