Стипендии (2010-2011)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Стипендии (2010-2011)
Добре, след като картата ми е от СУ и до момента съм получавал стипендии на нея, не би ли трябвало да разполагате с IBAN-a? Защо всеки път трябва да се дава наново?
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Тази грешка беше оправена уж. На мен ми го смята нормално - сигурна ли си, че смяташ дохода само по 6Crippled Alice написа:четох, четох, попълних молбата, накрая се оказа, че в моето семейство всеки месец всеки от нас получава някаква извънземна сума?!?!?!? ;/
Да, виж предишната страница!happyswift написа:Намерили се решение как да се направи тая молба така, че да може да се разпечата ?
Или просто тия от СС ще се усетят за поредната си върховна тъпотия и ще решат да пуснат бланките в книжарниците в университета или ще я пуснат в pdf файл ?
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
Защото примерно може да не искаш да се превежда вече там. Или да си си закрил сметката. Или разни други хипотезиVL@DO написа:Добре, след като картата ми е от СУ и до момента съм получавал стипендии на нея, не би ли трябвало да разполагате с IBAN-a? Защо всеки път трябва да се дава наново?
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
не знам какво съм писала, зарязах го, утре наново ще попълвам, за да ми е точно всичко 
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
утре мога ли да си подам вече декларацията, и къде, става въпрос за ФЖМК студент? Имам нужда от един синтезиран отговор 
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
МЕСТА ЗА ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ПО ФАКУЛТЕТИ
Работно време: от 8:30 часа до 17:00 часа
В Конферентната зала в Информационния център на Ректората ще се подават молби за следните факултети: ИФ, ФФ, ЮФ, ФСлФ, ФКНФ, ФП, ГГФ, БогФ, ФЖМК
Работно време: от 8:30 часа до 17:00 часа
В Конферентната зала в Информационния център на Ректората ще се подават молби за следните факултети: ИФ, ФФ, ЮФ, ФСлФ, ФКНФ, ФП, ГГФ, БогФ, ФЖМК
По принцип съм чувал, че банките ползват само нули и няма О-та, и ако е така не би трябвало да има проблем.VL@DO написа:Един въпрос. Сега осъзнах, че в IBAN-а си съм нанесъл "О" вместо "нула (0)"! Дали това е проблем, защото ново тичане и принтиране ще ми дойде вповече?
При мене се получи друг много странен проблем, сега забелязах, че след като днес ми го принтираха с триста зора в копирния център, щото доста им досаждах докато го попълня, та идеята е че нали излиза на две страници и ми липсва частта?!?!, която се намира между двете страници, а именно:
"Запознат съм с разпоредбите на действащите вътрешни нормативни актове относно получаването на стипендии от студенти в СУ „Св.Климент Охридски”.
Прилагам:"
Банката и ИБАНа после си ги има. Та предполагам, че това не е проблем?
- Une Fii Unique
- В началото бе словото
- Специалност: Френска Филология
- Курс: втори
Може ли да получават стипендии студенти в 1-ви курс ?
Demande un conseil à ton ennemi et fais le contraire.
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
Да, може, за летен семестър.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Здравейте колеги, аз съм нова във Форума дано не се сърдите ако допускам грешки
Казвам се Петя и ще участвам в приема за документи за стипендии, видно е че има доста въпроси които възникват в навечерието на кампанията и тъй като се надявам искрено всичко да мине нормално и ВИЕ студентите на СУ да останете доволно макар и не всички
)) все пак да се сработим и да свършим работата ....
Това е моят имейл и моля нека всеки които има въпрос да ми пише ще се постарая в най-кратки срокове да отговоря на въпросите Ви - p.bakarjieva@gmail.com
Също така МОЛЯ Вас да прочетете обявата за Стипендии която е качена по сайтовете за да имате и вие някаква представа за какво става въпрос и ако тогава все още имате въпроси аз и колегите ми сме насреща ....
Поздрави
Петя
Казвам се Петя и ще участвам в приема за документи за стипендии, видно е че има доста въпроси които възникват в навечерието на кампанията и тъй като се надявам искрено всичко да мине нормално и ВИЕ студентите на СУ да останете доволно макар и не всички
Това е моят имейл и моля нека всеки които има въпрос да ми пише ще се постарая в най-кратки срокове да отговоря на въпросите Ви - p.bakarjieva@gmail.com
Също така МОЛЯ Вас да прочетете обявата за Стипендии която е качена по сайтовете за да имате и вие някаква представа за какво става въпрос и ако тогава все още имате въпроси аз и колегите ми сме насреща ....
Поздрави
Петя
- Une Fii Unique
- В началото бе словото
- Специалност: Френска Филология
Мерсиaikaeimin написа:Да, може, за летен семестър.
Demande un conseil à ton ennemi et fais le contraire.
Колеги тук съм цял ден на линия чакам въпроси, както тук така и на имейла въпроси за стипендиите 
Комисията по стипендии на СУ пусна гореща линия за ВЪПРОСИ - 02 / 9308 - 436
ОЧАКВАМЕ ВИ!
Комисията по стипендии на СУ пусна гореща линия за ВЪПРОСИ - 02 / 9308 - 436
ОЧАКВАМЕ ВИ!
Последно промяна от Petya.B на 16 Мар 2011, 10:23, променено общо 1 път.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
Сега ще задам един изключително неадекватен въпрос, но понеже съм магистър, миналия семестър нямах право на стипендия и не съм в течение с разните промени. Досега все се заверяваше успехът в съответния факултет при лелите, а след това се подаваше молбата в Паричния салон. Сега, както виждам, е друго. Ама... попълвам си молбата и директно отивам на посоченото място (т.е. Конферентната зала в Информационния център, каквото и да значи това), така ли?
Или трябва да се заверява успехът по стария начин, а просто не е написано това? Тотална обърквация... а за незапазващата се молба думи нямам. И то като се сетя, че нямам шанс за стипендия, направо се чудя защо си го причинявам, ама надеждата умира последна. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- kandidat_studentt
- Пишете, о, братя
- Специалност: Логопедия
Ами аз искам да питам за успеха..Последно да го вписвам ли,или да остане празно и когато отида в отдел студенти там да ми го напишат..Защото нали се казва,че пак се заверява,както преди..Но тогава не го пишех,а те го смятаха и го вписваха,та сега като е електронно и се чудя....Petya.B написа:Колеги тук съм цял ден на линия чакам въпроси, както тук така и на имейла въпроси за стипендиите
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
Здравей да имеш право на стипендия , но разбира се се налага да завериш молбата си в отдел студенти и след което да я подадеш в Конферентната зала на Информационен център
Catherine написа:Сега ще задам един изключително неадекватен въпрос, но понеже съм магистър, миналия семестър нямах право на стипендия и не съм в течение с разните промени. Досега все се заверяваше успехът в съответния факултет при лелите, а след това се подаваше молбата в Паричния салон. Сега, както виждам, е друго. Ама... попълвам си молбата и директно отивам на посоченото място (т.е. Конферентната зала в Информационния център, каквото и да значи това), така ли?Или трябва да се заверява успехът по стария начин, а просто не е написано това? Тотална обърквация... а за незапазващата се молба думи нямам. И то като се сетя, че нямам шанс за стипендия, направо се чудя защо си го причинявам, ама надеждата умира последна.