Стипендии (2010-2011)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
george.merlin
Драскач
Специалност: книгоиздаване
Курс: трети

Re: Стипендии (2010-2011)

Мнение от george.merlin »

момент, сега ще погледна къде е проблема и ще пиша.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

При мен са си бледосиви също. Да не просто да е бил настроен да принтира по-светло принтерът и затова така да се е получило :roll:

И като цяло - не се знаимавай, по-добре използвай програмата, която колега беше дал, за да си спестиш бъдещи ядове. Аз вече 2 пъти я принтирах тая молба.. не особено успешно :lol: Но сега не ми изглежда, че ще имам проблеми ;)
Последно промяна от _sonrisa_ на 15 Мар 2011, 19:40, променено общо 2 пъти.
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

За да се кандидатираш за член на Студентски съвет вече трябва да се полага тест за интелигентност, защото положението вече е отчайващо
Аватар
george.merlin
Драскач

Разбрал съм неправилно явно, реших, че проблемът с черните полета е по моя начин... (на мен ми излиза както трябва да си е)

Защо ви излизат сиви полета: 1. или не сте попълнили нищо в полетата за доходите (защото в сивото излиза математическия резултат) 2. или, както писа друг потребител, - настройките на принтера в ксерокс-центъра са прекалено икономични.

Единственото решение по втория вариант е да принтирате на друго място. Решението на първия варинт е да попълните всички полета и в сивото ще ви се покаже изчисленият резултат.

edit: Или си купете най-накрая принтер! Не усещате ли тънкия намек на СС? :)
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

На мен пък не ми излиза къде работи един от родителите :scratch:,както и че сестрата е учаща, просто не го отбелязва
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
george.merlin
Драскач

yanislava_kirilova,

Тази бланка ли попълваш: http://students.uni-sofia.bg/wp/wp-cont ... endii.html? На нея няма полета за родители и братя/сестри.
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър

Мнение от Lithium »

george.merlin написа:yanislava_kirilova,

Тази бланка ли попълваш: http://students.uni-sofia.bg/wp/wp-cont ... endii.html? На нея няма полета за родители и братя/сестри.
Да :scratch:
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
george.merlin
Драскач

Да, имало - извинявай. Аз нали съм сам и като отбележа 1 не ми се показват останалите...

А иначе всичко би трябвало да ти се вижда ако ползваш този метод.
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър

Мнение от Lithium »

george.merlin написа:Да, имало - извинявай. Аз нали съм сам и като отбележа 1 не ми се показват останалите...

А иначе всичко би трябвало да ти се вижда ако ползваш този метод.
По този е уж, ще се пробвам по още няколко начина :roll:
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
Crippled Alice
Легендарен флуудър
Специалност: Италианска филология

Мнение от Crippled Alice »

четох, четох, попълних молбата, накрая се оказа, че в моето семейство всеки месец всеки от нас получава някаква извънземна сума?!?!?!? ;/
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Намерили се решение как да се направи тая молба така, че да може да се разпечата ?

Или просто тия от СС ще се усетят за поредната си върховна тъпотия и ще решат да пуснат бланките в книжарниците в университета или ще я пуснат в pdf файл ?
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

VL@DO написа:Един въпрос. Сега осъзнах, че в IBAN-а си съм нанесъл "О" вместо "нула (0)"! Дали това е проблем, защото ново тичане и принтиране ще ми дойде в повече? :)

Колеги, моля Ви изписвайте правилно символите на IBAN-сметките си, защото после пак ще има проблеми със стипендиите, няма да сте си получили парите и пак някой друг ще Ви е виновен. Най-важното е IBAN-сметката, трите имена и ЕГН-то Ви.
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

malinka написа:Последния коментар със синдрома на Даун е доста неуместен за темата на форума.Нека модераторите се грижат повече за форума.
Сега по темата.Къде има информация дали се пише успеха за целогодишните социални стипендии?Миналия семестър подадох молба без да упоменавам успеха.Така ли е и този семестър?

Относно социалните стипендии, молбата се попълва без успех, носи се в отдел "Студенти" за подпис и печат и след това се подава в определените места за прием на молби за социални стипендии, които се различават от центровете за прием на стипендии по успех. Там ще Ви кажат колко време е валиден този формуляр след подаването му и кога след това трябва да подадете нов.
Аватар
agenta
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от agenta »

Искаме да успокойм вскички колеги по въпросите за доходите.

Графите трябва да се попълват само информативно, СУ "Св. Климент Охридски" не иска да се представят никакви документи удостоверяващи доходите, следователно те не се проверяват. Тази година Комисията по стипендии разисква въпроса да отпаднат тези графи с доходите, но юристконсултът каза, че това не може да стане, защото е задължителен реквизит в молбите за стипендии в цяла България - нормативния документ, които урежда това е ПМС 90.

Следователно, ако се премахнат графите за доходите, погазваме закона.

Затова попълвайте тези графи без да се впрягате толкова какво ще напишете, те са само с информативна функция.
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа

Мнение от Silmarien »

george.merlin написа:Ето инфо как да запазите данните от формуляра и да го принтирате на компютър с принтер: Инструкции за попълване на бланката за стипендии
Изтеглих си я тази програма, обаче като запазя бланката, и се получава празен PDF - файл, на който няма абсолютно нищо :| Нямам представа защо става така ...
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”