Стипендии (2010-2011)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
wtf
Драскач
Специалност: Социология
Курс: втори

Re: Стипендии (2010-2011)

Мнение от wtf »

Радвам се, че при теб става, но при мен не става, на firefox 4 бета версията съм. Дри и празно не ми върши работа да го сваля, защото не ми пази полетата за членове на семейството и т.н. Нямам думи. Наиситна, всеки път, когато съм убедена, че в тоя университет вече нищо не може да ме изненада - е, все намират начин! Евала! Да са живи и здрави!
I speak sarcasm as a second language.
Аватар
mtrinity
В началото бе словото
Специалност: Китаистика
Курс: първи

Мнение от mtrinity »

For the record, при мен версията е 3.6.15, ако изобщо е от нея.
Аватар
magusha
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: първи

Мнение от magusha »

Искам да попитам задължително ли е да имам карта на Първа инвестиционна или може на ДСК-а примерно?
getdownto
В началото бе словото
Специалност: MO

Мнение от getdownto »

Въпросът ми може би е елементарен, но трябва ли да се попълва информация за доходите, при положение, че кандидатствам за стипендия по успех?
sunka
В началото бе словото

Мнение от sunka »

Искам да попитам-попълних всичко, като на доходи някои полета са ми нула. Накрая ми излиза със сиви цифри сумата на всичко и на член от семейството. После като се принтира няма никакви цифри в тия полета. Защо е това? На ръка ли да ги напиша тия суми? А на вас принтира ли ви се на 2 стр молбата? Мерси за разясненията.. :P
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

magusha написа:Искам да попитам задължително ли е да имам карта на Първа инвестиционна или може на ДСК-а примерно?
Не е задъллжително да е на ПИБ, може и на друга банка, стига да е на твое име картата.
getdownto написа:Въпросът ми може би е елементарен, но трябва ли да се попълва информация за доходите, при положение, че кандидатствам за стипендия по успех?
Няма значение, попълва се абсолютно всичко - доходи, членове на семейството, месторабота, адрес...
Facebook
Изображение
Аватар
george.merlin
Драскач
Специалност: книгоиздаване
Курс: трети

Мнение от george.merlin »

Ето инфо как да запазите данните от формуляра и да го принтирате на компютър с принтер: Инструкции за попълване на бланката за стипендии
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

Най-сетне едно прагматично решение! :)
Facebook
Изображение
VL@DO
В началото бе словото

Мнение от VL@DO »

Един въпрос. Сега осъзнах, че в IBAN-а си съм нанесъл "О" вместо "нула (0)"! Дали това е проблем, защото ново тичане и принтиране ще ми дойде вповече? :)
Аватар
wtf
Драскач
Специалност: Социология
Курс: втори

Мнение от wtf »

Много благодаря!! :)
I speak sarcasm as a second language.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

VL@DO написа:Един въпрос. Сега осъзнах, че в IBAN-а си съм нанесъл "О" вместо "нула (0)"! Дали това е проблем, защото ново тичане и принтиране ще ми дойде вповече? :)
Естествено, че ще е проблем. Нали все пак искаш парите да дойдат на твоята сметка?
Евентуално може би е възможно да го коригираш ръчно, но честно казано не те съветвам. Най-добре отиди да си я разпечаташ отново.
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

george.merlin написа:Ето инфо как да запазите данните от формуляра и да го принтирате на компютър с принтер: Инструкции за попълване на бланката за стипендии
Абсолютно гениално :lol: Много благодаря!
sunka
В началото бе словото

Мнение от sunka »

Извинявайте, някои може ли да ми отговори на въпроса? Явно сте си принтирали молбите.. и на вас ли е празно на поле Всичко и Мес. доход на член от семейството? Искам да знам дали не правя някаква грешка..Мерси!
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Нем, при мен няма празни полета точно в тази част. Обаче има друг бъг - save-нах си без проблем файла както по-горе беше посочил един колега, излизаше ми попълнен, но в момента, в който го принтирах ми излязоха черни полетата, които са с падащо меню... И доколкто чух не само при мен става така. И със сигурност не еот принтера ( пробвах на 3 :D )
sunka
В началото бе словото

Мнение от sunka »

ох.. ами незнам но цифрите в тия полета накрая са бледо сиви и после след принтиране ги няма въобще..само при мен ли е това... :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”