2 курс Право (2010-2011)
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 2 курс Право (2010-2011)
Не, молбата от сайта МОЖЕ да се изтегли: Фаил -> Сейв ас.
Колеги, при вас има ли проблем при изчисляването на доходите, защото според мен май са пропуснали да разделят дохода на 6-те месеца?
- iodine
- Драскач
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
И ся който няма принтер какво? Как се принтира? Бати недомислието. Какъв изобщо е смисъла, не могат да ни четат почерците?
Не става така, запазвайки така, запазваш бланката без попълненото на нея. И съотвентно не можеш да го принтираш така. Та какво правим? Сега трябва да се молим на другарче да ни го изпринтира.... или да си търсим отзивчив човечец от книжарница, който би ни позволил да го попълним в неговия комп.... по голям идиотизъм не съм мислил че могат да направят.svetlio.varna написа:Не, молбата от сайта МОЖЕ да се изтегли: Фаил -> Сейв ас.
В името на потока! Втория!
- iodine
- Драскач
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
И още нещо интересно, само Интернет екплорър я отваря както трябва без някакви грешни символи и етк... а в него принт бутона не бачка... На Опера е обратното...
В името на потока! Втория!
Запази си бланката на компютъра след това я попълни и я запази.Така запазена можеш да си я качиш на флашка...
- Advocate
- Драскач
На тази работа , само едно може да се каже - ау Саше , а ти колко си тъп.....
Salus populi suprema lex
- _sonrisa_
- Флъдзила
DiVa написа:Колеги, при вас има ли проблем при изчисляването на доходите, защото според мен май са пропуснали да разделят дохода на 6-те месеца?
Да, на някой не му е стигнало мозъчето да се сети, че трябва да се раздели, освен на членовете на семейството, и на 6
Аз, както вече споменах в темата за стипендиите, просто си написах заплатите за един месец. Щото звучи готино на месец член от семейството да има по 2000 и кусур лв, ама уви
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
мда, родителите ми излязоха милионери.............. с по 2к Аз така направих, среден доход за 1 месец и после ти го изчислява по-логично- на глава от семейството : )
- _sonrisa_
- Флъдзила
Вече било оправено
Ама грам не ме интересува - ще си го допиша на ръка. Не понасям некадърна работа 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
iodine написа:И ся който няма принтер какво? Как се принтира? Бати недомислието. Какъв изобщо е смисъла, не могат да ни четат почерците?
Не става така, запазвайки така, запазваш бланката без попълненото на нея. И съотвентно не можеш да го принтираш така. Та какво правим? Сега трябва да се молим на другарче да ни го изпринтира.... или да си търсим отзивчив човечец от книжарница, който би ни позволил да го попълним в неговия комп.... по голям идиотизъм не съм мислил че могат да направят.svetlio.varna написа:Не, молбата от сайта МОЖЕ да се изтегли: Фаил -> Сейв ас.
И сяяя, ко се оплаквате, Студентски съвет вземат само към 300 лв. на човек, че се занимават с кампанията по стипендиите, не искайте чудеса.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Прав си, Свет - то, да проявиш някаква елементарна мисъл, си е напън, който за 200-300 лв съвсем не си заслужава 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Чакай, тва е само първият напън, ще има още един, пак за 300 лв като почне приемът за евростипендиите
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз като цяло нямам против да им плащат - нека, щом си отделят от времето и работят " за общото благо"
Но нещата трябва да се правят кадърно и с мисъл. Аз имам чувството, че никой от тях не получава стипендия, затова са ги направили тея глупсоти - да си отмъстят 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Лесен механизъм за попълване на бланката.
1) Попълваш информацията в он-лайн бланката.
2) Маркираш всичко (Control + A) -> Копи -> Пейст в обикновен word-овски документ -> Сайв.
3) Копи на Флашка и Принт в книжарницата.
ПП: В някои случаи дава засечки... Отказвам се да търся универсилен начин за попълване на Молбата
1) Попълваш информацията в он-лайн бланката.
2) Маркираш всичко (Control + A) -> Копи -> Пейст в обикновен word-овски документ -> Сайв.
3) Копи на Флашка и Принт в книжарницата.
ПП: В някои случаи дава засечки... Отказвам се да търся универсилен начин за попълване на Молбата
Последно промяна от svetlio.varna на 15 Мар 2011, 17:59, променено общо 1 път.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Мен ако питате това е зъл план-схема, замислен от администрацията с идеята студентите да не успеят да си подадат документите и така да не получат стипендия... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.