Стипендии (2010-2011)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Miro_DD
В началото бе словото

Re: Стипендии (2010-2011)

Мнение от Miro_DD »

Имам два въпроса:) Първо въвеждам нали месеците септември-февруари и после доходите, които трябва да посоча са за 6 месеца нали така ? Понеже пиша примерно заплати за 6 месеца да кажем 6000, другите работи са ми по 0 лв и накрая ми пише всичко 6000 и месечен доход примерно ако сме 3 члена 2000, а трябва да е 330 да кажем. Втория ми въпрос е минаваме ли за заверка на успеха във всеки факултет или директно във съответния центъра за прием на документи с принтирания формуляр (не за всеки факултет центъра за прием е в самия факултет)?
VL@DO
В началото бе словото

Мнение от VL@DO »

Miro_DD написа:Имам два въпроса:) Първо въвеждам нали месеците септември-февруари и после доходите, които трябва да посоча са за 6 месеца нали така ? Понеже пиша примерно заплати за 6 месеца да кажем 6000, другите работи са ми по 0 лв и накрая ми пише всичко 6000 и месечен доход примерно ако сме 3 члена 2000, а трябва да е 330 да кажем. Втория ми въпрос е минаваме ли за заверка на успеха във всеки факултет или директно във съответния центъра за прием на документи с принтирания формуляр (не за всеки факултет центъра за прием е в самия факултет)?
Да, аз имам същия въпрос за доходите?! Давам си доходите за 6 месеца, като системата автоматично ми смята месечния доход, като тя ми дава не месечния, а дохода от шесте месеца?!!!!
munig
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Курс: втори

Мнение от munig »

До колкото разбрах сами си откриваме сметка. А тя към ПИБ ли трябва да бъде или към която банка искаме?
malinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от malinka »

За социалните стипендии какъв коефицент трябва да попълним?Въобще успеха въвежда ли се в този слу4ай?
Има ли въобще някой да кандидаства по този параграф или съм само аз? :shock:
По въпроса за дохода.Разгледах java scripta и се оказа ,4е из4ислява дохода ,като дели сумата на броя членове на семейството.Тоест това не е месечен доход на член от семейството ,а 6 месечен доход на член от семейството.Има бъг и въпроса кой ще го оправя ние или ще има нов формуляр?
steisy_l
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от steisy_l »

Колеги, тъй като съм първи курс и не съм запозната с процедурата относно стипендиите искам да ви попитам следното:
1.Минали години знам, че успехът е внасян на бланката от инспекторките в отдел "Студенти" и тогава е заверяван. При сегашното електронно попълване трябва ли сами да си изчислим успеха? Ако да, тъй като моят е 5,6666667 трябва ли да го закръгля до 5,67?
2. Брутните заработки на заплатите на родителите ли се изчисляват или нетните?
3. В края на бланката, където пише "прилагам" трябва ли да се приложат бележки за доходите на родителите или "прилагам" се отнася до студентите с трайни увреждания, без родител/и, такива с малки деца и прочие, които да приложат необходимите документи за удостоверяване на неравностойното си положение?

Благогаря, ако някой се отзове и обясни :)
So schön könnte alles sein...
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

успехът ви го има изчислен в СУСИ
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

Тъжна работа. Чудят се каква нова затормозяваща глупост да измислят. С тоя идиотизъм не им става по лесно, никак даже... просто вместо на ръка всичко ще е на напечатано... да се подаваха също по електронен път или да ставаше да свалиш попълнения файл в .pdf формат, както беше с евростипендиите.

Някой попита защо не се сваля попълнения файл и защо не изчислява вярно сумата по на човек - отговорът е, защото толкова могат да го направят милите. Нямат сили за нещо по-добро. Цялата страница изглежда като някой сайт от средата на 90те години, а това е тъжно...
В името на потока! Втория!
mnp
В началото бе словото

Мнение от mnp »

Borisg написа:успехът ви го има изчислен в СУСИ
как се влиза там
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

mnp написа:
Borisg написа:успехът ви го има изчислен в СУСИ
как се влиза там
https://susi.uni-sofia.bg/ISSU/forms/Login.aspx

паролата ти е ЕГН-то, а потребителското име се генерира от https://cas.uni-sofia.bg/index.php

в SUSI още не са въведени всички оценки, при нас поне не са...
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Ако направих гореуказания номер,но ми дава грешка като се опитвам да вляза :(

И това с принтирането наистина е мега простотия.Тия от студентски съвет малоумни ли са.......
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Защо, да му еба майката, доходът за 6 месеца ми се разделя на 4 и ми се показва като сума на член от семейство?

И аз питам, МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ СС????
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Това с доходите аз го реших като просто написах заплата за един месец, а не умножена по 6. Като им е толкова акълът на тези, които са го творили това...
Последно промяна от _sonrisa_ на 14 Мар 2011, 20:03, променено общо 1 път.
mnp
В началото бе словото

Мнение от mnp »

[quote="happyswift"]Ако направих гореуказания номер,но ми дава грешка като се опитвам да вляза :([quote]

и аз не мога да вляза по посочения начин :shock:
Последно промяна от mnp на 14 Мар 2011, 20:04, променено общо 1 път.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

И при мен е така/..
И кои трябва да са СУСИ администраторите по факултети, към които се предполага, че трябва да се обърнем при проблем с паролата :roll:

П.П. Може би СУСИ просто не работи в ЮФ :roll: Като гледам и тримата сме от там..
Последно промяна от _sonrisa_ на 14 Мар 2011, 20:06, променено общо 1 път.
Аватар
Eleanor
Летящите Пръсти

Мнение от Eleanor »

yanislava_kirilova написа:3. При ,,II. Семейно положение'' ако сме не сме омъжени,пишем ли колко са членовете на семейството ( в моя случай 4-ма, а ако са разведени?)
4.,, Личните ми приходи и доходите на членовете на семейството ми, вкл. компенсациите, получени през периода (шест месеца) са:'', това значи, че трябва да сметна колко са взели наще през послените 6 месеца :shock:
и аз това исках да попитам :roll: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”