Септември - февруари, никой не прави проверка на посочената от вас информация, не се изкат и документи (все пак гледайте да не лъжете с много), така че няма особено значение дори и да сметнете октомври-март, но в бланката трябва да пише септември-февруариsvida написа:Да, наистина, и периодът сами ли трябва да го попълним, защото е оставено празно поле ^^niai написа:
Бтв, някой знае ли, ама със сигурност, кои са тия "шест месеца"? Октомври-март? Септември-февруари? Други някакви? Те при мен месечните доходи се промениха на два пъти през последните шест месеца (считано от днешна дата), затова ми е важно кое се взема.
(Пак добре, че и двете промени бяха от първо число на месеца. Иначе съвсем кошмар.)
+ Трябва ли ни електронен подпис, или е достатъчно да принтираме декларацията и след това да се подпишем (с химикал).
Явно обяваването на сроковете и начините за кандидатстване породи повече въпроси, отколкото отговори даде
Електронен подпис се използва, когато се подават някакви документи он-лайн. Когато се разпечата формуляра, и да си го подписал, по нищо няма да личи. Плюс това не ми е известно html файлове да могат да бъдат подписвани с електронен подпис.
Документи се подават от 16 до 25 март.
Първото мнение в темата е обновено.
Тук скоро ще бъдат обявени местата за прием на документи: http://students.uni-sofia.bg/?p=1620
Няма да има.Pisobella написа:А съм и убедена, че ще има разпечатани копия при инспекторките...тва просто няма да е реално.
От кво се пести ? От принтиране на формуляри ли ?!!! о.О