camel написа:Ядрените бомби са пуснати, защото: 1 (гадната причина, особено що се отнася до фет бой) - просто са искали да им го начукат до дъно. Кофти, но...японците да си бяха мирно стояли.... 2 Стотици хиляди животи на американски войници по този начин се спасяват. А това за разузнаването е смешно...значи видиш ли американците са виновни, че японците са предприели адски вероломна атака на нищо неподозиращи и спящи войничета, щото видиш ли една теория на конспирацията казва, че те са знаели, че се готви нападение. Дори да са знаели нищо няма да е станало ако не е имало АТАКА.Noctis написа:А ти си в continious kiss-ass modecamel написа:Колегата Ноктис е във берсерк хейт моуд.![]()
![]()
Да темата се изроди определено.. Но не може да ми сравнявате Пърл Харбър с това което се случи на Японския Архипелаг.. Да не говорим че американците хвърлиха не 1, а 2 скапани ядрени бомби там.. а отгоре на всичко разузнаването им предварително знаеше за атаката над Пърл Харбър.. и какво направиха те ? Оставиха Японците да си правят каквото си поискат, за да имат повод за война после ??! А да .. и какво се случи с гражданите от японски произход в САЩ по време на войната ? Това защо никой не го споменава ? Страната на свободните и свободата ? Да бе![]()
И пак казвам.. нямаше да ме е яд ако показват безразличие.. те го правят с всичко случващо се по света .. After all they think that "Europe is a country" и че .. http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles ... 466699.jpg
.. Но извинявайте.. да показват такова задоволство от случилото се .. е това вече е прекалено дори за тяхКой е предприел атаката?
![]()
Колко хора са загинали по бели гащи?
![]()
![]()
![]()
Аз на американците им се кефя именно, защото не демонстрират безразличие и това го доказаха и в Босна, и в Югославия по-късно, и в Ирак, и в Афганистан, и във Виетнам и т.н. и т.н. Далеч съм от мисълта, че американците са ангелчета, ама в момента те са силата, която според мен е най-зряла да се справи със световния хаос. Щото великите европейци се провалят в това столетия наред.![]()
А ти ако искаш ги мрази. Не ми пречиш.Такива като теб с такова мислене бол. Не че има нещо лошо (всеки си мрази каквото иска), ама вече се поизтърка.
А като си говорим кой е тъп: http://vbox7.com/play:7acae482
Сигурен съм, че иракчаните, виетнамците и т.н. са им много благодарни и записват като свои освободители.
Човече, все ми е едно за САЩ, ама верно ... какви ги пишеш ?!