[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
+ на матурите масово се преписва...
Има ли някой, който няма да държи матура по математика?
Има ли някой, който няма да държи матура по математика?
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Аз знаех за това с матурата,ама с този коефициент е вече прекалено ...........FloWersOfEviL написа:С един коефициент?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че на матурата даже нямаше стереометрия и диференциране![]()
![]()
![]()
Те хубаво занижават критериите, ама.. висшата математика не ги виждам.
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Инвизибъл е прав - тенденцията е баловете да падат и народа да изглупява. Не ви трябват особено високи оценки да влезете. Колкото до това, че трябва да сте концентрирани - не го казвам, за да ви спеча, а за да изкарате максимална оценка и за лично удовлетворение.
Компютърни науки 1 курс
- MAXA
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Здравейте,
Наскоро чух от един приятел, който миналата година е кандидатсвал, че на изпита по математика за грешки са се отнемали точки
Това вярно ли е или просто той си е намерил още едно оправдание, защо не са го приели
.
И вобще как се оформа успеха? Доколкото знам, за всяка решена задача се дават по 4 точки, а оценката се смята по формулата 2+0.1N, където N е броят точки..
Наскоро чух от един приятел, който миналата година е кандидатсвал, че на изпита по математика за грешки са се отнемали точки
И вобще как се оформа успеха? Доколкото знам, за всяка решена задача се дават по 4 точки, а оценката се смята по формулата 2+0.1N, където N е броят точки..
не се отнемат точки .. просто не се дават .. за всяка задача има стъпки на които се дават точки определени точки .. примерно определил правилно ДО - точка .. намерил х1 и х2 в това утавнение - точка .. всички точки от задачата са 0.4 и така 
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
К'во става,готвите ли се? Че то си е ебало майката и почти не остана 
Според вас по-лесен ли ще е изпита от миналата година или не?
Според вас по-лесен ли ще е изпита от миналата година или не?

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Така е, сега се влиза много по-лесно с какъвто и да е изпит и в който и да е бг университет. Но според мен е по-правилно изпитът да не е много по-различен от предвидения материал за изучаване в училищата, за да се избегне необходимостта от частни уроциinvisible написа:ехооо това с трудните задачи е било едно време когато за 500 места са се борили 5000 човека .. а сега има места за всички ..whizzer написа:Абе лесно ви е да говорите на вас студентите, вече сте влезли..![]()
Аз лично се надявам задачите да са много трудни, за да се отсеят само най-добрите. Дано обаче успея да ги реша.
- rallie
- Пишете, о, братя
Но да не забравяме,че в езиковите гимназии не се препокрива целия материал,така че някой друг урок няма да е излишенArsena написа:Така е, сега се влиза много по-лесно с какъвто и да е изпит и в който и да е бг университет. Но според мен е по-правилно изпитът да не е много по-различен от предвидения материал за изучаване в училищата, за да се избегне необходимостта от частни уроци
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
аднах инфо за онлайн-кандидатстването и изпита, ама не чатнах как да проверя в коя стая е изпита.
Някой има ли идея?
- rallie
- Пишете, о, братя
Ще публикуват в сайта на СУ 3/4 дни преди изпита.
- creepy_master
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Според вас задачите как ще са тази година? Забелязва се някаква тенденция с всяка изминала година да дават по-леки задачи. Изкажете вашето мнение по тази теза
И готови ли сте за изпита все пак ? 
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Аз лично се надявам да се смилят на хората като мен, който хич не виждат нещата в стереометрията и дадат някоя човешка, за която не ми трябва мини Леонардо Давинчи, само да разгадая как е чертежа 
Надявам се и тежкия анализ (10та), да е някъв човешки, щото просто има задачи от минали години дето са си ебали майката... многократно...
Иначе не знам, аз доста задачки съм изрешавал досега и се надявам да не се изложа сега на пробния, пък аз съм скромен човек, ако изкарам над 5.30 ми стига

Иначе си прав, че задачите стават по леснички, но все пак никога не знаеш какво ще измислят, особено за пробните.
Надявам се и тежкия анализ (10та), да е някъв човешки, щото просто има задачи от минали години дето са си ебали майката... многократно...
Иначе не знам, аз доста задачки съм изрешавал досега и се надявам да не се изложа сега на пробния, пък аз съм скромен човек, ако изкарам над 5.30 ми стига
Иначе си прав, че задачите стават по леснички, но все пак никога не знаеш какво ще измислят, особено за пробните.

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
+1asdasd написа:Аз лично се надявам да се смилят на хората като мен, който хич не виждат нещата в стереометрията и дадат някоя човешка, за която не ми трябва мини Леонардо Давинчи, само да разгадая как е чертежа
Иначе не знам, аз доста задачки съм изрешавал досега и се надявам да не се изложа сега на пробния, пък аз съм скромен човек, ако изкарам над 5.30 ми стига![]()
![]()
Анализ, функции...
И аз съм чувала, че има тенденция изпитът през юли да е по-лесен от предварителния.
iprodanov, от тук ще можем да видим разпределението
А за изпита - със стереометричната задача съм ок, но тия функции, анализи - много шит 
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Мерси! И аз уважавам стереометрията, ама тя мене не.