Вие обаче супер ентусиасти. Аз сигурно от 1 месец не съм си слагала лак. Е б а с и като си сложа по-тъмен лак и се олющва на 2рия ден и трябва да го махам??????? >.< не съм доволна!
Всичко за маникюра
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Re: Всичко за маникюра
На клиповете гледах, че мацките си увиват пръстите в някакви работи, ама не знам какво са?? Мързи ме сега пак да включвам да гледам, първоначално ми приличаха на тиксо ама е малко вероятно, нещо лепящо се прозрачно и т.н. 
Вие обаче супер ентусиасти. Аз сигурно от 1 месец не съм си слагала лак. Е б а с и като си сложа по-тъмен лак и се олющва на 2рия ден и трябва да го махам??????? >.< не съм доволна!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз съм същата. И явно е до тип нокът, защото колкото и скъп лак да си сложа, пак се излющва за два дни.
Гледай го от светлата страна - имаш перфектно основание да си подновяваш маникюра така че да е в тон с облеклото
Гледай го от светлата страна - имаш перфектно основание да си подновяваш маникюра така че да е в тон с облеклото
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз хубави лепенки рядко си намирам : )
А за ноктите - ако се лющи лака мн бързо просто имаш по-мазна плочка
Има разни ph регулатори и т.н. които се нанасят преди лака. Ама до колко ще подобрят ситуацията, не знам точно
Иначе ефектно и много яко се получава и с гъба за миене на чинии например. Sponge nail art на английски
Отрязвате си малко парченце гъбка, взимате лак някакъв и капвате капчица. После клепате върху нокътя. След това взимате например друго парченце гъбка и слагате върху него друга капка от друг лак. И клепате пак върху нокътя. И се получава много готина преливка.
Пак е мърляво, иска си малко практика, но пък резултатът е много готин. А и става доста бързо.
Ето малко примери каквото аз съм правила
На една приятелка
и едно мое
А за ноктите - ако се лющи лака мн бързо просто имаш по-мазна плочка
Иначе ефектно и много яко се получава и с гъба за миене на чинии например. Sponge nail art на английски
Отрязвате си малко парченце гъбка, взимате лак някакъв и капвате капчица. После клепате върху нокътя. След това взимате например друго парченце гъбка и слагате върху него друга капка от друг лак. И клепате пак върху нокътя. И се получава много готина преливка.
Пак е мърляво, иска си малко практика, но пък резултатът е много готин. А и става доста бързо.
Ето малко примери каквото аз съм правила
На една приятелка
и едно мое

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
бе той моя лак пада като си къпя косата и като почна да я мажа с шампоани и т.н. простотии. ама аз не искам да ми е в тон с облеклото, мога да си съобразя дрехите според лака, не изпитвам нужда да го сменям през 5 мин
искам да си издържа
а това с гъбата не ме кефи. Кефи ме маникюристката ми като ме направи яко - нанася лака гладко без дори една грешна чертичка.Аз братче ако не си наклепам дланите не знам - треперя колкото си искам,, особено за дясната ръка...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ее как не те кефи : ( супер яко се преливат цветовете с гъбката.
Иначе практика практика практика и то накрая и ти ще нанасяш лак като професионалистка. Тя маникюристката като по цял ден тва прави и кой знае от колко време... просто няма начин
Иначе практика практика практика и то накрая и ти ще нанасяш лак като професионалистка. Тя маникюристката като по цял ден тва прави и кой знае от колко време... просто няма начин

- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
яко преливат ама ми изглежда малко грапав слоя
а не такъв гладък. абе аз съм си претенциозна :Р
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
еми .. гладки са, не са грапави. Тя преливката може и по-нежно да се получи, зависи как го направиш.

- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Crippled Alice написа:На клиповете гледах, че мацките си увиват пръстите в някакви работи, ама не знам какво са?? Мързи ме сега пак да включвам да гледам, първоначално ми приличаха на тиксо ама е малко вероятно, нещо лепящо се прозрачно и т.н.
!
Това с облепянето не си е работа въобще! ( иначе да.. тиксо става )
Аз го измислих по много по-лесен начин: взимаш някакво балсамче за устни ( по-възможно да не го харесвсаш много много
Иначе опитът ми показа, че става хубаво с един гланцов и еидн перлен лак ( като първия го слагам за основа, понеже ползвам по-светли цветове) И освен това водата не трябва да е студена - иначе капчиците лак просто си потъват на дъното
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Ааа, това звучи много добре с балсамчето! Аз досега винаги съм се клепала яко и после трия с лакочистител и само треперя да не разваля лака.
Добре, а как закрепвате релефните камъчета и разни блестящи неща? Аз колкото пъти опитам да сложа нещо релефно и след 2-3 часа е изпопадало.
Добре, а как закрепвате релефните камъчета и разни блестящи неща? Аз колкото пъти опитам да сложа нещо релефно и след 2-3 часа е изпопадало.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Докато още не ти е изсъхнал лака слагаш камъчето, после го натискаш леко хубаво да се залепи и след това отгоре или отстрани можеш да нанесеш топ лак и да го бетонираш
Друг вариант е, ако лака ти е изсъхнал вече и камъчето няма да се залепи, слагаш малко топ лак, после камъчето и така. И топ лак отгоре или острани. Някои камъчета като минеш отгоре с топ лак и си губят блясъка и не са хубавички.
А може и просто да ги залепиш с лак и толкова
Иначе и на мен ми падат много, просто няма начин. Колкото и да ги клепам с топ лак не държат много много. А на една приятелка така й ги бях бетонирала, че тя после едвам си ги е махнала

Предполагам, че може спокойно да се залепят със секундно лепилце или лепило за ноктопластика
Със сигурност това ще държи яко
Но според мен с лак/топ лак е достатъчно : )
п.п. и добре е да не се пипа с пръсти там, където се залепва камъчето или каквото залепвате, за да не се омазнява
Друг вариант е, ако лака ти е изсъхнал вече и камъчето няма да се залепи, слагаш малко топ лак, после камъчето и така. И топ лак отгоре или острани. Някои камъчета като минеш отгоре с топ лак и си губят блясъка и не са хубавички.
А може и просто да ги залепиш с лак и толкова
Иначе и на мен ми падат много, просто няма начин. Колкото и да ги клепам с топ лак не държат много много. А на една приятелка така й ги бях бетонирала, че тя после едвам си ги е махнала
Предполагам, че може спокойно да се залепят със секундно лепилце или лепило за ноктопластика
п.п. и добре е да не се пипа с пръсти там, където се залепва камъчето или каквото залепвате, за да не се омазнява

- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Ми аз уж така си го правя, ама не става 
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
аааа, тази седмица я започнах в червено. доза увереност ми дойде екстра 
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Лелелеле, направих го тоя номер с водата, стана мноооооооооогооооооооооооо добре, не мога да спра да си гледам ноктите 
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
хаха браво на теб! Я докато си ги гледкаш ги снимай и ние да ги видим 
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Еми то с моята малоумна камера , нищо не става,но да видим все пак_sonrisa_ написа:хаха браво на теб! Я докато си ги гледкаш ги снимай и ние да ги видим

Here come the bass, thunder in the guts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Power under your hand
Rock out!
Rock out!