Аз си мислех, че те безпокои, че биха могли да ти вземат точки за това. Сигурен съм, че не се считат за знак. Аз си бях написал тези неща на всички геометрични и на почти (за [url]почти[/url] не съм сигурен) всички алгебрични задачи. (на алгебричните би могла да ги пропуснеш, но за твоя ориентация е добре да ги има). Всичко си мина гладко. Освен че не ми направиха проблем, мисля че се получи по-добре като ги написах. Все пак оригиналното решение на една задача съдържа тези неща. Пак ще повторя, че учителката ми по математика беше казала, че за геом. задачи са задължителни.cReoLiN написа: добре да се пише и дали изобщо е добра идея, защото си остава риска да го считат за знак и да си имаш проблеми.
Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
-
edrenchev
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Искам да попирам за задачите по стериометрия. Когато са дадени, че околните ръбове са равни или околните стени сключват с равнината на основата равни ъгли следователно т.О е център на описаната или вписаната окръжност. Това трябва да се докажи на самата задача или е нужно само да го запишем?
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Това може направо да си го напишеш, не е необходимо да се доказва.
Последно промяна от The_Soldier на 27 Фев 2011, 14:18, променено общо 2 пъти.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Здравейте
искам да попитам утре от колко до колко часа ще бъде записването,и почивките кога са за да знам кога да ида
Благодаря!
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
(2) Документите по ал. (1) се подават в Информационния център на Ректората от 28.02.2011 г. до 30.05.2011 г. всеки работен ден от 09.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 часа.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
christianity
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Интересува ме тези заявления за изпитите има ли ги в книжарниците или трябва да се вземат от СУ ?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Заявленията се продават само в книжарниците в Ректората, на няколко сергии около Ректората и в регионалните бюра за прием на документи (такива има и в София: http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lozhenie_5 // http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... lozhenie_4)
Някой може ли да даде конспекта по български език? Преди няколко седмици го гледах, но сега не го намирам.
Благодаря. Сега като го разглеждам се сещам за още един въпрос - в темата ми за фейлетоните на Алеко има примерно за ''Херострат втори'' и ''Пази, боже, сляпо да прогледа'', а тях ги няма в конспекта, тоест да ги махам ли от темата??
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
@Superball "Херострат втори" го изброяваш задължително във фейлетоните на Алеко, но само развиваш тези, които са ти дадени в конспекта. Другото поне аз не съм учил и не знам какъв е конспекта за кандидатстване, но го спомени в темата 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Днес бях сред редящите се кандидат-студенти и не всичко е както е написано на сайта.christianity написа:Интересува ме тези заявления за изпитите има ли ги в книжарниците или трябва да се вземат от СУ ?
1. Таксата може да се плати и в Информационният център на каса, т.е. там където се записвате.
2. Заявления не се купуват, те ти ги попълват, поне за предварителните изпити.
Последно промяна от thegirl на 28 Фев 2011, 19:08, променено общо 1 път.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Всички ли имате разработени теми? И за какви тези става на въпрос?
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
Забелязал ли си, че изброяването на произведенията в конспекта завършва с " и т.н."/ " и др." - т.е. никой не претендира за изчерпателностSuperball написа:Благодаря. Сега като го разглеждам се сещам за още един въпрос - в темата ми за фейлетоните на Алеко има примерно за ''Херострат втори'' и ''Пази, боже, сляпо да прогледа'', а тях ги няма в конспекта, тоест да ги махам ли от темата??
Естествено, че никой няма да те санкционира, ако си разгледал някое произведение, което не е изрично споменато