Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
rallie написа:Еее,вие още малко ще искате да Ви е решена задачата в този справочник Според мен трябва да си знаете нещата ... справочникът е да Ви подсеща,ако случайно забравите нещо
Бе и това са глупости дето го пишеш.
Математиката, не е рецитаж пък да ти кажа аз.
Като направят изпит по математическо рецитиране, тогава ми ги говори, че трябва да си знаеш всяка формулка, която има
Доста ми е интересно това самочуствие дето си го вкарвате и то не съм го забелязал само от 1-2 поста, най-яко бе изказването "На УНСС справочника е като за идиоти"
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
Аз не съм казала,че трябва да се знае всичко от до ,но би трябвало да се знаят основните неща : ) После в университета няма да го има справочника ... нито пък каквото и да е било
asdasd написа:най-яко бе изказването "На УНСС справочника е като за идиоти" :lol
факт, и то неоспорим там присъстват формули, които се извеждат по логичен път за секунди, не може винаги всичко да ти е наготово .. и най- важното- не трябва, все пак да се размърдват сивите клетичци от време на време, не е вредно
Целта е да не идвам до София. Интересно ми е как такива "разбирачи" като теб, които уж трябва да обясняват на хората, накрая нищо не казват. Щом не можеш да ми отговориш на въпросите, защо тогава пишеш ?
thegirl написа:
3. Номерче ще ти дадът или изпратят, зависи кой от 2-та начина избереш.
Как точно ще ми го дадат или изпратят ? И какво става ако не престигне в срока до 18 март и се окаже, че не съм записан ?
Тя ти е написала 2 варианта, ще ти го дадат ако избереш първия вариант, т.е. се запишеш в някое регионално бюро, където можеш да подаваш документи (това е най-добрият вариант), и ще ти го изпратят ако избереш втория вариант - онлайн записване. Тя изобщо не е задължена да отговаря на въпроси, въпреки това го прави, а и е отговорила много добре и на 3те ти въпроса, твоето недоволство от нейните отговори не е нейна вина. Много сте ми интересни и вие, оплаквате се вместо да благодарите..
Последно промяна от The_Soldier на 24 Фев 2011, 23:08, променено общо 1 път.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
cReoLiN написа:Целта е да не идвам до София. Интересно ми е как такива "разбирачи" като теб, които уж трябва да обясняват на хората, накрая нищо не казват. Щом не можеш да ми отговориш на въпросите, защо тогава пишеш ?
леле, я я набий направо... и а се чудя кво е седнала да пише, ужас направо.. thegirl, повече не пиши, че гледай какви недоволстващи има, остави ги да се apply-ват online и да си седят извън СофияТА
YavkaT написа:Пак задавам въпроса: На 03.III.2011 г. (Четвъртък) и 04.III.2011г. (Петък) ФМИ отворено ли е за записване на кандидат-студенти за изпита?
Записването става в Ректората само в работни дни - 3 и 4 са почивни.
cReoLiN написа:Щом не можеш да ми отговориш на въпросите, защо тогава пишеш ?
И аз това се питам. И после разни разбирачи, които също нищо не казват, изискват направо да целуваш земята под краката им, само защото са си направили труда да драснат на клавиатурата някакви глупости.
Евала на Светльо, който е сред малкото, които пишат само когато знаят, а не за да споделят разни свои безпочвени предположения...
Кандидат-студентите, бъдете разумни математици и си приказвайте за КСК Математика, а не за други странични неща, които нямат работа в темата. Ако продължавате в този дух ще се развихря с метлата И може някой да се сдобие с някое и друго предупреждение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното." click me!! ---> http://z0r.de/63