Подаръци!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Подаръци!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
и така да е, няма да му се разсърдя ако един два пъти годишно се сеща и за това...FloWersOfEviL написа:Цветята са готини наистина, но предпочитам да не ми ги подаряват. По-ме раздват неоткъснати.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Има и алтернативни варианти
Иска се желание и малко мисъл ^^
Нищо не намеквам
Нищо не намеквам
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мен ме радва някой изобщо да помни кои са ми любимите цветя, а не да ми подарява нещо случайноМила написа:и така да е, няма да му се разсърдя ако един два пъти годишно се сеща и за това...FloWersOfEviL написа:Цветята са готини наистина, но предпочитам да не ми ги подаряват. По-ме раздват неоткъснати.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Валя, имаш ли нещо против да се сближа с някое от бившите ти гаджета? Че ми трябва RAM и видеокарта 
Чаааак толкова пък да помни няма нуждаblack_lady написа:Мен ме радва някой изобщо да помни кои са ми любимите цветя, а не да ми подарява нещо случайноМила написа:и така да е, няма да му се разсърдя ако един два пъти годишно се сеща и за това...FloWersOfEviL написа:Цветята са готини наистина, но предпочитам да не ми ги подаряват. По-ме раздват неоткъснати.Уви, никой мъж не се сеща за такива неща
PS. Макар че последния път се беше постарал и поради липса на конкретното цвете беше се ограничил само до любимия цвят
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
ultima ratio
- В началото бе словото
Най-добрият подарък за един човек...хубав въпрос
За мен е нещо,което показва че го цениш като личност,а не като тяло и физика.
За мен този подарък е книга,избрана според характера на човека и неговите интереси,
виждал съм как момиче едва не се разплаква при вида на добре обвита с целофан и червена панделка книга,а тя беше "Малкият Принц"!
Честно казано и аз бих ревнал,тъй като ми дотегноло от протмонета,картини,фигурки и др.
За мен е нещо,което показва че го цениш като личност,а не като тяло и физика.
За мен този подарък е книга,избрана според характера на човека и неговите интереси,
виждал съм как момиче едва не се разплаква при вида на добре обвита с целофан и червена панделка книга,а тя беше "Малкият Принц"!
Честно казано и аз бих ревнал,тъй като ми дотегноло от протмонета,картини,фигурки и др.
Пътя свърших,вярата опазих!(Ап.Павел на смъртния си одър)
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Омг, досега мислих, че си от женски пол 
Тука май не съм се разписвал
Добре оплетените терлици винаги са на мода
Добре оплетените терлици винаги са на мода
The more you want, the easier you are to exploit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Подарък за любимото същество
Поразгледах раздела (и освен че ще вдигна нагоре разни стари теми) и видях, че няма тема за подаръците за/от любимото същество (демек човешко същество, тия с котките да си мълчите, Мария)
Аз лично много се отплесвам избирайки подарък/ци - просто много опции предлага пазара, а идеите варират от нещо малко, но от сърце - до нещо екстравагантно... Стигал съм до огромно плюшено куче (няма да е котка я, Мария)- понякога и просто цвете върши работа...
Последното, което подарих беше просто картичка, нямаше повод, просто ми дойде на акъла (бях ВИДЯЛ картичката) - ест, трудното е да ти дойде текста.
А най-сложни са подаръците за годишнини/седмични/месечни - все пак, едно че си имате ваши си истории, шеги и прочее и трябва да е нещо в този тон, но второ - че е официален повод и трябва да се спазва етикета...
Та, кажете вие, какво мислите, ако може меркантилните постове тип "само на мене искам да ми подаряват" - да си ги спестиш, Мария!
пс: темата е подсказка, не е моя идея...
Аз лично много се отплесвам избирайки подарък/ци - просто много опции предлага пазара, а идеите варират от нещо малко, но от сърце - до нещо екстравагантно... Стигал съм до огромно плюшено куче (няма да е котка я, Мария)- понякога и просто цвете върши работа...
Последното, което подарих беше просто картичка, нямаше повод, просто ми дойде на акъла (бях ВИДЯЛ картичката) - ест, трудното е да ти дойде текста.
А най-сложни са подаръците за годишнини/седмични/месечни - все пак, едно че си имате ваши си истории, шеги и прочее и трябва да е нещо в този тон, но второ - че е официален повод и трябва да се спазва етикета...
Та, кажете вие, какво мислите, ако може меркантилните постове тип "само на мене искам да ми подаряват" - да си ги спестиш, Мария!
пс: темата е подсказка, не е моя идея...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Подарък за любимото същество
Аз на моя Котьо най-обичам да му подарявам всяка сутрин по една консерва, ама от тея с яката течна храна, и той да ми се умилква и да ми се отърква в краката и да ми мърка 
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Подарък за любимото същество
Сложна е тя тая... Особено като избираш подарък за любимо същество, направо си... майката. Щото поне при мен в 100% от случаите го има момента "Ами ако не го хареса?". Разбира се, не и когато става дума за нещо, свързано с наша си закачка, което няма как да не оцени. Имам 3-4 такива проблясъка, но са лични, а и трябва да им обяснявам история/предистория и прочее. Въпросът е, че знам, че в съответния момент съм зарадвала човека, за когото са били предназначени. Ама наистина и от сърце - и съм го виждала в очите им, или съм го усещала, ако не съм била наоколо, за да видя реакцията им.
С други думи, спонтанните подаръци, подсетени от нещо, ми се получават чудесно. Подаръците "с повод" много ме измъчват, признавам.
Иначе аз наистина се радвам на всякакви подаръци от хората, които обичам - ама честно. Ако има две неща, които не обичам да ми подаряват, това са часовници или дискове с опери. Часовник не нося от години (последният, който носих, ми беше подарък от Блъди и си го пазя
, но тогава нещо ме бяха хванали нервите и оттогава не търпя нищо по китките си, така че няма и да сложа часовник отново (предполагам). Колкото до дисковете - качествените записи или вече ги имам, или са неоткриваеми и става така, че хората дават бая пари (щото хич не са евтини) за нещо, което или го имам, или е кофти като изпълнение. Т.е. не че тези подаръци не биха ме трогнали или зарадвали, просто ще ми е неприятно, че хората са си дали парите напразно.
Между другото, Кристо, имаше такава тема преди време.
С други думи, спонтанните подаръци, подсетени от нещо, ми се получават чудесно. Подаръците "с повод" много ме измъчват, признавам.
Иначе аз наистина се радвам на всякакви подаръци от хората, които обичам - ама честно. Ако има две неща, които не обичам да ми подаряват, това са часовници или дискове с опери. Часовник не нося от години (последният, който носих, ми беше подарък от Блъди и си го пазя
Между другото, Кристо, имаше такава тема преди време.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Re: Подарък ОТ любимото същество
пред някакви материални подаръци предпочитам кеш..
(просто се почувствах длъжна да отговоря все пак :/)
la douleur exquise
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Подарък ОТ любимото същество
fak написа:пред някакви материални подаръци предпочитам кеш..
бих ти дал по всяко време кеш, но по-едрите ми банкноти са от монополи, драга, мила
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...