Ще има доста за писанеpora_e_priqtel написа:Валя, моля те, издай книга с мемоари!![]()
Или просто да си намеря мъж, който да не ме кара да ревнувам от елфкиThe Stig написа:Трябвало е да заигреш WoW и да си изливаш агресията там
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Ще има доста за писанеpora_e_priqtel написа:Валя, моля те, издай книга с мемоари!![]()
Или просто да си намеря мъж, който да не ме кара да ревнувам от елфкиThe Stig написа:Трябвало е да заигреш WoW и да си изливаш агресията там

Но коства много време и нерви.. Ако скъсаш скоро след като разбереш, че няма начин да върви връзката, за определено време ще е кофти ситуация и за двамата, но скоро минава и си продължаваш напред, което е по-добрият вариант отколкото да се влачи връзката и да причинява нещастието и на двете страни, както и да им губи времето, което биха могли да прекарат с някой по подходящ за тях. По-добрият вариант според мен де.FloWersOfEviL написа:Да успееш да постигнеш липсата на емоционален демидж никак не е малко.
Не се заблуждавайте, просто не е възможно, колкото и да се прави на мъж едната страна...FloWersOfEviL написа:Да успееш да постигнеш липсата на емоционален демидж никак не е малко.
Into the endless we ride... 
...или и двете страни...alter ego написа:Не се заблуждавайте, просто не е възможно, колкото и да се прави на мъж едната страна...FloWersOfEviL написа:Да успееш да постигнеш липсата на емоционален демидж никак не е малко.
Into the endless we ride... 
Ключово е, че се "правят". Така понякога демиджът е под налягане и става манджа с грозде...alter ego написа:Ако и двете страни се правят на мъже, става по-лесно.
Аз предпочитам да има демидж. Най-много мразя като някой почне да увърта в стил "Аз много те обичам и ти значиш много за мен, но random-неведоми-обрати-на-съдбата-тук не можем да сме заедно, затова се налага да продължиш без мен..." Какво значи това изобщо? Аз предпочитам да знам истинската грозна истина, вместо да ми увъртат с красиви приказки, за да "не понеса емоционален демидж"FloWersOfEviL написа:Да успееш да постигнеш липсата на емоционален демидж никак не е малко.

Ех, вчера спорих с една девойка по този въпрос. Времето не било лекувало...black_lady написа:И най-силната болка се лекува с времето; тя е нужна част от всяко скъсване.
Правилноblack_lady написа:Аз предпочитам да знам истинската грозна истина, вместо да ми увъртат с красиви приказки, за да "не понеса емоционален демидж"