Животни

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

nrggirl написа:
Joyride написа:nightwish :twisted: :twisted: :twisted: ще видите вие едни кюфтенца -ще пратя цяла гвардия защитници на сърни,елени и разни такива красоти :glasses4: и после ще има JAIL :lol:
няма да ми закачате доверителката ей, никакъв затвор - найти, донт уори, аз ще те пазя от тия сърнелюбци 8) :lol:!!!
Аз на теб разчитам,мила :D :wink: !
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

nightwish написа:
nrggirl написа:
Joyride написа:nightwish :twisted: :twisted: :twisted: ще видите вие едни кюфтенца -ще пратя цяла гвардия защитници на сърни,елени и разни такива красоти :glasses4: и после ще има JAIL :lol:
няма да ми закачате доверителката ей, никакъв затвор - найти, донт уори, аз ще те пазя от тия сърнелюбци 8) :lol:!!!
Аз на теб разчитам,мила :D :wink: !
Берс за това ще плаща все пак - да те пазя :twisted:!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Хмм,обожавав всякакви животинки,но най-много обичам всички видове от семейство котки и много харесвам също коалите и енотите
Като птичка в небесата :)
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

леле.. nrggirl -тогава ще ви издебна и двете и ще ви пратя от ЗНМСС (закрила на малки сладки сърнички) хорица и ще лежите в .. кошарата :lol: :lol:
а Берс ще ми плаща на мен да ви измъкна :twisted: :twisted:

:brave: :protest:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

няма да ми пипаш милото, а аз съм потомък на ловждийски родове и по двете линии, та мога да ти кажа че сърнешкото е превъзходно.

но ако продължаваш да отправяш заплахи към Найти ще те дам на НРГ да те изяде :twisted: или осъди, кое превари.

Към НРджи :) мацка аз ще плащам??? Вместо да ми даваш всяка седмица десятък и ДОД че ме познаваш, ти мари ми искаш!! То бива юрист бива ама това твойто.... :wink:

Айде да се омилостивиш те каня на вечеря с Джой, по-точно ние с Найти сме на сърнешко, ти на ДЖой :P

Глиганско също обичам ако е сготвено като хората, а яребиците и пъдпъдъците също са хубави живитинчета. Кога викате сме на ловен излет???

Джой, с нас ли си? :wink:

п.с. и няма да ми закачаш жената и адвокатката , не че не се повтарям ама повторението е майка на знанието :wink:
Изображение

Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ххах приемам заплахите + поканата - щом енерджи ще вечеря с мен - няма как да пропусна :twisted: :twisted:
ок , няма да ти пипам милото - то си е само твое така или иначе :lol:
а вие се оказахте всички фенове на сърнешки кюфтета, а.. тцтц :sad5:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Joyride написа:ххах приемам (...)
а вие се оказахте всички фенове на сърнешки кюфтета, а.. тцтц :sad5:
мерсаж кака, НРГ>> да ти е вкусно ;)

колкото до сърнешките кифтета:

говори с mushroom той си пада по "кифтята от прася" може с него да се кооперирате.
Иначе споко, обещаваме ти да не ядеме Бамби :D
Изображение

Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ОФФ:
ахха
"кифтята от прася"
добре, ще се кооперирам :lol: :D
а като не ядете Бамби -то не яжте майка му , баща му + родата до 9то коляно 8) че.. MIB ще дойдат (не съм нагла... )

само не разбрах каката към мен ли е или просто фраза ,защото ако е към мен съм минала покрай кака :lol:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

просто обръщение, иначе аз имам само една кака, Кака Админ, и при това ми е почетна кака, щото съм лилито иванова на форума :oops: цял 4ти курс съм ве4е :(

а това MIB нещо вкусно като сърнешко ли ще да е>???? :lol:
Изображение

Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

няма човек, който да не я знае каката, та дори и аз :lol: но не знаех ,че си 4-ти курс- значи трудно някой може да ти е кака на теб :P :P
а MIB е Мъже В Черно хаха - не знам дали са вкусни, още не съм пробвала :lol: а бъзикай се ти със сърнешкото.. ще дойдат лошите мъжлета в черно..
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Joyride написа:. ще дойдат лошите мъжлета в черно..[/b]
боже колко си перверзна, сега разбирам защо ти харесва темата за животните, жувотно такова!!! :wink:

аз в черно си харесвам само Найтуиш, н еможе ли тя да дойде? хем ще изпечеме Бамби на чеверме :twisted:
Изображение

Изображение
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

хаха Берс ужасен си :lol: :lol:
перверзна или не .. :oops: няма да ви дам Бамби ! точка по въпроса .. (даже две точки) с Найтуиш сте комплект, така че няма как без нея. но ще видим кой кого ще изпече :twisted: :twisted: :D
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Аз пък ви забранявам да печете каквито и да било животни,пък и без това само сте нафлудили темата :twisted: но било каквото било :arrow: минало,забравено :wink:
Като птичка в небесата :)
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”