[КСК 2011] География (Туризъм)

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури
Курс: първи

Re: Кандидатстване с География (Туризъм)

Мнение от white_cat »

Интересува ме нещо относно темите, възможно ли е да се повтори тема която се е падала на миналата сесия? Или всяка сесия си е с различни теми от миналата :roll:
Последно промяна от white_cat на 19 Фев 2011, 15:04, променено общо 1 път.
  • Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Напълно е възможно да се повтори тема от миналата година. И се е случвало.

Колкото до "др." хубаво е да се слага, да. Особено, ако в темата ти го има. Ако си сигурна, че си изброила всички възможни неща може да не го слагаш, но е голяма вероятността да си изпуснала някое по-маловажно нещо и на проверяващите прави впечатление, че ти си наясно, че има и други освен изброените работи. Ох май не се изразих много хубаво...дано да си ме разбрала. :mrgreen: Абе слагай др и тва е. :lol:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

Mushmul написа:Напълно е възможно да се повтори тема от миналата година. И се е случвало.

Колкото до "др." хубаво е да се слага, да. Особено, ако в темата ти го има. Ако си сигурна, че си изброила всички възможни неща може да не го слагаш, но е голяма вероятността да си изпуснала някое по-маловажно нещо и на проверяващите прави впечатление, че ти си наясно, че има и други освен изброените работи. Ох май не се изразих много хубаво...дано да си ме разбрала. :mrgreen: Абе слагай др и тва е. :lol:

Разбрах те,Мушмул ама ти не ме разбра :) Питах дали може да се падне тема,която се е паднала примерно на предварителния изпит,и да се падне отново същата на редовния.Или изтеглени вече едни теми няма да се паднат на другата изпитна сесия? :D :roll:
Аватар
Mushmul
Флъдзила

Мнение от Mushmul »

Ааа ми на теория може. Не знам дали се е случвало, но принципно мисля, че не ги вадят.
These are crazy days...

Изображение
Аватар
stasinka
Драскач
Специалност: Туризъм
Курс: втори

Мнение от stasinka »

Ами на теория да. Но да сте видели една тема да се повтори в две сесии :?: :lol:
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
Mushmul
Флъдзила

Мнение от Mushmul »

Емии...не но за всичко си има първи път, нали знаете :P Предварителни изпити има от 2006г. ако не се лъжа. Не е чак толкова много време, за да е представителна извадката :)
These are crazy days...

Изображение
Аватар
zen
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от zen »

Здравейте на всичкииии!
Тази година мисля...какво "мисля"...?! ...Ще ...кандидатствам туризъм , но не ми стана много ясно едно нещо.
Между тези 16 избрани теми в сайта на СУ ли ще бъдат избирани и на двата изпита или само на предварителният , а за същинският ще се изберат други 16 ?

А и още нещо. От къде е по-добре да уча, от темите (доста трудно е да се намерят актуални такива) или от някой учебник...най-новият възможен например?

Благодаря предварително!
be yourself

facebook - Zen Leviant Alforo
fabsss
В началото бе словото

Мнение от fabsss »

мен ме интересува, понеже г-жата ми е казвала,че се съобразяват на предварителния изпит със кандидат-студентите и теглят теми,които са по в началото на конспекта, това вярно ли е? Или си го дават на случаен принцип...
Аватар
stasinka
Драскач

Мнение от stasinka »

fabsss написа:мен ме интересува, понеже г-жата ми е казвала,че се съобразяват на предварителния изпит със кандидат-студентите и теглят теми,които са по в началото на конспекта, това вярно ли е? Или си го дават на случаен принцип...
Нямам никаква идея. Върни по - назад в темата, публикувала съм какво се е падало. 2006-а е било ЮИР, така че не вярвам да се съобразяват с учебния материал.
Пътищата на хората се разделят, защото всеки счита своя за единствено прав. (В. Хочински)
Изображение
Аватар
white_cat
Танцуващия с клавиатури

Мнение от white_cat »

fabsss написа:мен ме интересува, понеже г-жата ми е казвала,че се съобразяват на предварителния изпит със кандидат-студентите и теглят теми,които са по в началото на конспекта, това вярно ли е? Или си го дават на случаен принцип...

Хмм..това е много интересно,но все пак с тия теми и тегленето им ми се струва че има шашми... Не се сещам точно кой университет беше и ден преди изпита по математика задачите бяха се пръснали по нета,което ме навежда на друга мисъл че миналата година беше изтекла пак информация но за матурата по бел,съответно преподавателите са уволнени.Така че всичко може да се очаква и нищо чудно предварително да се знаят кой ще са темите. :shock:
Аватар
zen
В началото бе словото

Мнение от zen »

zen написа:Здравейте на всичкииии!
Тази година мисля...какво "мисля"...?! ...Ще ...кандидатствам туризъм , но не ми стана много ясно едно нещо.
Между тези 16 избрани теми в сайта на СУ ли ще бъдат избирани и на двата изпита или само на предварителният , а за същинският ще се изберат други 16 ?

А и още нещо. От къде е по-добре да уча, от темите (доста трудно е да се намерят актуални такива) или от някой учебник...най-новият възможен например?

Благодаря предварително!

А има и още нещо...при избирането на темите всеки поотделно ли изира по коя да пише или се избира една обща, защото като гледам логът на падалите се теми до сега , си мисля , че щом е дадена една на изпит, това би означавало , че тя е била избрна за всички.
Така ли е или греша?
be yourself

Аватар
stasinka
Драскач

Мнение от stasinka »

А има и още нещо...при избирането на темите всеки поотделно ли изира по коя да пише или се избира една обща, защото като гледам логът на падалите се теми до сега , си мисля , че щом е дадена една на изпит, това би означавало , че тя е била избрна за всички.
Така ли е или греша?
Предни години се е теглило една тема за всички, от 2006-а се теглят по две и всеки сам избира по коя да пише. :wink:
Изображение
fuzzzy
В началото бе словото
Специалност: turizum
Курс: друг

Мнение от fuzzzy »

Здравейте,имам няколко въпроса и като гледам тук е мястото да ги задам.Колко теми се теглят на изпитите?
Благодаря предварително !
Последно промяна от fuzzzy на 17 Окт 2011, 20:56, променено общо 1 път.
Svetkish
В началото бе словото

Мнение от Svetkish »

fuzzzy написа:Здравейте,имам няколко въпроса и като гледам тук е мястото да ги задам.Наскоро реших да кандидатствам в Софийския с туризъм,но нямам теми все още.Може ли някой да ми каже откъде мога да си ги набавя или да си ги купя?Ако някой предлага ще съм много благодарен да ми пише на ЛС.

И мен ме интересува същото нещо (учебник ли , теми ли..каквото и да е само да е актуално) ? :salute:
Аватар
zen
В началото бе словото

Мнение от zen »

Svetkish написа:
fuzzzy написа:Здравейте,имам няколко въпроса и като гледам тук е мястото да ги задам.Наскоро реших да кандидатствам в Софийския с туризъм,но нямам теми все още.Може ли някой да ми каже откъде мога да си ги набавя или да си ги купя?Ако някой предлага ще съм много благодарен да ми пише на ЛС.

И мен ме интересува същото нещо (учебник ли , теми ли..каквото и да е само да е актуално) ? :salute:

Ами да ти кажа честно , теми по география актуализирани можах да намеря само отделни.
Освен това са много обемни и скучни :)
Затова реших да си набавя учебник за профилирана подготовка (по подробен бил от този са задължителна :lol: ).
Само че, сега възникна :idea: въпросът : " На кое издателство, за Бога???" :shock:
Ама крушката изгоря преди да светне втори път :cyclopsani: и за сега този въпрос е без отговор, та ако на някоЙ крушката му не е менте като моята... :bom:
PLEASE HELP!!! :beach: - тва последното няма връзка с написаното , но ми харесва.
be yourself

Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”