[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- amorphis
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
Сега на предварителния сигурно ще е нещо за СРС--тата или за Шенген .., освен ако не се случи нещо друго до тогава ... (лично мнение)
Errando discimus !
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Докато дойде време за изпита СРС-тата и Галерия отдавна вече ще са забравени и от медиите, и от хората
- sugar_geri
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Здравейте. Искам да попитам следното - към предварителния изпит има ли устен (след писмения) ? Мисля, че устният се завръща... http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw
Журналистика - I курс, редовно
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Това е балообразуването от 2009 годинаsugar_geri написа:Здравейте. Искам да попитам следното - към предварителния изпит има ли устен (след писмения) ? Мисля, че устният се завръща... http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Благодаря предварително.
Споко, няма. Ето за тази година:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- sugar_geri
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Благодаря много за отговора. Иначе аз също разглеждах справочник (за всички ВУЗ-ове беше), където пишеше,че има устен изпит... Е, излиза, че и на нас ще ни се размине тази година, надявам се. 
"We all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere." - Tim McGraw
- sunover
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Тук не са отбелязали, че са с предимство оценките от матурите / ако има такива / .
Тук не са отбелязали, че са с предимство оценките от матурите / ако има такива / .
Да,което е много тъпо,все пак трябва да знаем...
Пише,че се взима оценка от диплома 
- amorphis
- В началото бе словото
Вътрешни хора казват че тази година няма да има устен и всики си пише пак каквото знае ... пффф :Д чак е смешно вече ...sugar_geri написа:Здравейте. Искам да попитам следното - към предварителния изпит има ли устен (след писмения) ? Мисля, че устният се завръща... http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... rnalistika
Благодаря предварително.
svetlio.varna
Предварителният е много скоро ... така че може и това да се падне ... , но дано си прав че ще бъдат забравени и естественно вече са банални ... искам нещо на което да изкарам 6 :Д да си го кажа в прав текст :Д
Errando discimus !
- sunover
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Добре, че го каза в прав текст, "100-процентово" никога нямаше да се досетим каква е целта ти

- amorphis
- В началото бе словото
хахахахах аз точно за това го казах
имам едно малко въпросче. Задължително ли е да се явяваш на редовния изпит ? Смисъл ако оценката от предварителния те задоволява може ли да не се явиш на редовния
имам едно малко въпросче. Задължително ли е да се явяваш на редовния изпит ? Смисъл ако оценката от предварителния те задоволява може ли да не се явиш на редовния
Errando discimus !
Може,стига да си убеден,че ще те приемат с тази от предварителния 
От известно време следя мненията и догадките в този форум, относно предстоящия изпит. Мисля вече, че се въртите в някакъв кръг.
''Това ще!'' ''..Не, не това ще е'' ''..Eеее да може да е това..'' <--- и после пак на ново… и отначало.
Мен вече спря да ме вълнува, какво ще се падне… и също така спрях да се мъча да бъда гадател(какъвто не съм). Просто ще импровизирам, както и много други(предполагам).
Така… вместо да не спирате да се ровите в кутията на Пандора, с догадки ,какво от всичките лошотии ще ви изкочи …аз ви предлагам да отидете в някой храм, ако не за друго, то поне малко за късмет и надежда да се помолите хахаха. Не забравяйте, че в кутията на Пандора остана само надеждата…
Скоро ще маршируваме рано сутрин пред вратите на СУ .Някои ще са като уплашени зайци… Втори, ще са като наперени зелки… Трети пък ще са гордо-стърчащи моркови…
Успех!!
''Това ще!'' ''..Не, не това ще е'' ''..Eеее да може да е това..'' <--- и после пак на ново… и отначало.
Мен вече спря да ме вълнува, какво ще се падне… и също така спрях да се мъча да бъда гадател(какъвто не съм). Просто ще импровизирам, както и много други(предполагам).
Така… вместо да не спирате да се ровите в кутията на Пандора, с догадки ,какво от всичките лошотии ще ви изкочи …аз ви предлагам да отидете в някой храм, ако не за друго, то поне малко за късмет и надежда да се помолите хахаха. Не забравяйте, че в кутията на Пандора остана само надеждата…
Скоро ще маршируваме рано сутрин пред вратите на СУ .Някои ще са като уплашени зайци… Втори, ще са като наперени зелки… Трети пък ще са гордо-стърчащи моркови…
Успех!!
Ob du glaubst du kannst es oder ob du nicht glaubst - du hast recht!
....
....
Нормално е да се дискутират тези неща,всеки има право да изкаже собственото си мнение,както и да задава въпроси,които го вълнуват!А как ще се чувстваме в деня на изпита,ще стане ясно съвсем скоро.
- sunover
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз също смятам, че е глупаво да ровим като кокошки в оборския тор на обществото.. Пестицидите в плодовете и зеленчуците и без това са ни предостатъчни 
Бихме могли да намерим друга тема на разговор, дори и без връзка с изпитите, университета или климата в европейската политика.
Просто предложение.
Бихме могли да намерим друга тема на разговор, дори и без връзка с изпитите, университета или климата в европейската политика.
Просто предложение.
Последно промяна от sunover на 18 Фев 2011, 20:42, променено общо 1 път.
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ийзи хора, обсъждането на темите може само да са ви от +. Миналата година във форума обсъждахме доста
темата Дупки, и ето че се падна тя. А и какви конкуренти ви гонят след като още на изпит не сте били, че и документ за класиране не сте подали. СУ не е чак толкова конкурентна среда, и ако ви приемат във ФЖМК никак не значи, че сте най-успелите и умни студенти. Същото важи и за оценката, която ще изкарате.
темата Дупки, и ето че се падна тя. А и какви конкуренти ви гонят след като още на изпит не сте били, че и документ за класиране не сте подали. СУ не е чак толкова конкурентна среда, и ако ви приемат във ФЖМК никак не значи, че сте най-успелите и умни студенти. Същото важи и за оценката, която ще изкарате.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me