[КСК 2011] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО
boo. приеха ли те с тази оценка? 
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Приеха ли те с тази оценка?boo. написа:Всеки сам решава какво иска да пише в есето си, не е задължително да има включени някакви актуални събития. Лично аз на темата "Ние и те" изобщо не бях писала за гей парада, а пък изкарах задоволително добра оценка - 4.75 (:
Имаш пълна свобода на словото, сам решаваш до колко да я използваш. Моят съвет е да пишете по-провокативно, да избягвате клишетата и да не се оливате с много страници, тъй като трудно можеш да задържиш вниманието на някого след 5-6 страница... лично мнение (:
- boo.
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: четвърти
Приеха ме с оценката от предварителния - 5.00 ^^ Но щяха да ме приемат и с тази от редовния, просто взимат по-високата (:
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
- Или поне така е според легендата...
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Моля се да се падне тема от рода на "Ние и те" ,"Дупки" ,"Братя" .Имам в предвид нещо по-философско,за да разгърнем потенциала си. Имам добро предчувствие относно темата.
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Чудесно! А какъв беше балът ти?martina_teodorova написа:Приеха ли те с тази оценка?boo. написа:Всеки сам решава какво иска да пише в есето си, не е задължително да има включени някакви актуални събития. Лично аз на темата "Ние и те" изобщо не бях писала за гей парада, а пък изкарах задоволително добра оценка - 4.75 (:
Имаш пълна свобода на словото, сам решаваш до колко да я използваш. Моят съвет е да пишете по-провокативно, да избягвате клишетата и да не се оливате с много страници, тъй като трудно можеш да задържиш вниманието на някого след 5-6 страница... лично мнение (:
- boo.
- В началото бе словото
Балът ми беше 26.24 (:
супер
А каква специалност си и харесва ли ти?Съжалявам,ако задавам много въпроси,просто ми е интересно да чуя какво мислят вече приетите 
- boo.
- В началото бе словото
Връзки с обществеността съм (: Да, харесвам си специалността. Интересна е и развива творческото мислене ^^ Разбира се, има си и своите недостатъци, но коя специалност ги няма всъщност... 
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Съжлаявам за малоумния въпрос ,но няма как да не попитам. При положение,че балообразуващи оценки са оценките по История и БЕЛ ,не е необходимо да държа матура по История нали,защото имам намерение тя да бъде по Англ.език.?
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
НЕ, ще ти се вземе от дипломатаmartina_teodorova написа:Съжлаявам за малоумния въпрос ,но няма как да не попитам. При положение,че балообразуващи оценки са оценките по История и БЕЛ ,не е необходимо да държа матура по История нали,защото имам намерение тя да бъде по Англ.език.?
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аз пък съжалявам, че завърших ВО (през 2000г.).
Усетих се втори курс, че ме влече друго, но реших да довърша.....поне беше лесно.
Това е много хубава специалност за магистърска степен, но тогава двете степени още не бяха разделени.
Както се досещате почти не съм го работила, но принос за това има и краткия ми трудов опит в няколко медии (отвратих се до края на живота си; в нас не гледаме тв и вестници не се купуват). Фирменият опит, ПР в търговски фирми, беше малко по-добре, но ми писна от параноични шефове (че някой им краде информацията).
А за кандидатстването, в момента е толкова смъкнато нивото на всички специалности, че чак се дразня. За да влезна във ФЖМК държах изпит по литература, трябваше да изкарам не по-малко от 4, после писмен (есето) и накрая устния.
Разбира се имам колеги, които се реализираха доста добре.
Усетих се втори курс, че ме влече друго, но реших да довърша.....поне беше лесно.
Това е много хубава специалност за магистърска степен, но тогава двете степени още не бяха разделени.
Както се досещате почти не съм го работила, но принос за това има и краткия ми трудов опит в няколко медии (отвратих се до края на живота си; в нас не гледаме тв и вестници не се купуват). Фирменият опит, ПР в търговски фирми, беше малко по-добре, но ми писна от параноични шефове (че някой им краде информацията).
А за кандидатстването, в момента е толкова смъкнато нивото на всички специалности, че чак се дразня. За да влезна във ФЖМК държах изпит по литература, трябваше да изкарам не по-малко от 4, после писмен (есето) и накрая устния.
Разбира се имам колеги, които се реализираха доста добре.
Чудя се дали може да се падне тема от сорта на "В мрежата съм" или нещо свързано с интернет пространството 
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
след атом газ и аз, нищо чудно да се падне и тема "В Русия съм..."hrisonka написа:Чудя се дали може да се падне тема от сорта на "В мрежата съм" или нещо свързано с интернет пространството
Пп; според мен темата няма да е свързана със социални мрежи, прекалено експлоатирана е;
Последно промяна от Borisg на 12 Фев 2011, 00:41, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
хаха ужас 
-
cerbera
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Ще е за СРС-та, "Галерията" или нещо от този сорт... Шенгени, лигени...