.::Сесия::. (отзиви от изпитите) ФМИ онли :)
Модератори: Methuselah, thegirl
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Re: .::Сесия::. (отзиви от изпитите) ФМИ онли :)
tc, random число не става. Както и 42 (отговорът на всичко) и 1337 (leet). Точно определено число е, в което поне аз не открих никакъв смисъл.
Страшни изисквания имат тези анализатори... Някой ден сигурно ще го направят 4.9 от 5 задачи за тройка :X
Страшни изисквания имат тези анализатори... Някой ден сигурно ще го направят 4.9 от 5 задачи за тройка :X
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Взех си писмения по анализ
Остана бай Гошо.
Остана бай Гошо.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
все пак няма ли да го споделиш с нас непросветенитеlunatic_moon написа:tc, random число не става. Както и 42 (отговорът на всичко) и 1337 (leet). Точно определено число е, в което поне аз не открих никакъв смисъл.
И за какво ти е мислиш да се върнеш назад във времето и да се явиш на малоумния изпит, където са способни да пуснат такава задача. (решението и между другото е да спамиш системата нон стоп, защото имаш тест за отговора, разбира се, който я е пуснал е бил пълен идиот, ама как да е.)
ПП Ако не се лъжа ми бяха казали, че е 3390.
ПП Ако не се лъжа ми бяха казали, че е 3390.
"12. Овладяване на обективни критерии за оценка на духовните и материалните ценности на обществото.
13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."

13. Изграждане на навици за опазване на околната среда и на собственото здраве."
Дано не съм сбъркал мястото за въпроса си, но как точно минава един повишителен изпит? Ще се явявам на такъв по АГ (спец. ПМ съм) заедно с тези, които са останали на поправка от І семестър. Отново ли има писмен изпит, от който ако изкараш удовлетворителна за теб оценка, не ходиш на устен, или си има два изпита, дори да са ти писали 6 на писмения? Ще се радвам, ако някой ми отговори.
няма такова нещо като повишителен .. изпитът е за промяна на оценката явяваш се като на нормален изпит .. щом преди е било с оценка само от писмен вероятно пак ще е така .. ако е същият преподавател де
- desi-desi
- В началото бе словото
кажете как минава Алгебра 1 при Великова например ако нямаш доказателства на всички теореми къса ли ?
Компютърни науки -1 курс
Не. Трябва съвсем да се оплескаш за да те скъса.desi-desi написа:кажете как минава Алгебра 1 при Великова например ако нямаш доказателства на всички теореми къса ли ?
Segmentation fault
- RadoRado
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Или да объркаш някоя основна дефиниция.
Ако искате 3ка по алгебра при Великова - научете (ама наистина ги научете и разберете) основните дефиниции и теореми.
Ако не ви пита, кажете че ги знаете. И ще изкарате 3
Ако искате 3ка по алгебра при Великова - научете (ама наистина ги научете и разберете) основните дефиниции и теореми.
Ако не ви пита, кажете че ги знаете. И ще изкарате 3
- desi-desi
- В началото бе словото
дано да е така ,че тоя Александров яко ни пооряза
Компютърни науки -1 курс
- RadoRado
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Александров е пич, но трябва да поразчупи леда в мозъка си (специално частта, където е "начин на преподаване и оценяване")desi-desi написа:дано да е така ,че тоя Александров яко ни пооряза
Друго време е, други студенти са, друг е начина да накараш хората, да ти научат предмета
- Illuminati
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно Инженерство
- Курс: втори
Странно нещо е това сесията... по алгебра нищо не научих (освен може би решаване на системи линейни уравнения с матрици) и го изкарах, по анализ и дискретни научих толкова много нови неща, а съм скъсан. Те това оценяването на знания си е пълна ирония тук 
Не бре, как ще се влиза с тройка в СУ... няма такова нещо
Facebook
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
Софтуерно Инженерство - 3 курс
4 year is loading... but high chance of throwing an exception
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
8? Брех много бе колега, ако не оплескам нещата за мен четвъртък ще стане 4-0. И това е макса просто, но предполагам е нормално като за първа сесия 
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...