Компютърна Химия от А до Я :)

Подфорум към Факултета по химия и фармация
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Re: Компютърна Химия от А до Я :)

Мнение от necrozis »

Записвайте се волейбол... хем е доста раздвижващо, хем преподавателите са готини (аз бях при Зоя Георгиева)
vikei
В началото бе словото

Мнение от vikei »

Здравейте, виждам, че отдавна никой не е писал нищо. Но се надявам все някой да ми отговори на въпроса, каква точно реализация получаваш след завършване на КХ ( имам предвид професия, а не изкилиферчените обяснения публикувани в сайта на СУ ;Д). Благодаря предварително :: )
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ами всичко, което се помества в диапазона програмиране-химия. След степен бакалавър можеш да запишеш каквато си поискаш магистратура, свързана с химия и от там вече се решава главно каква ще ти бъде реализацията. Магистратурите са много яки, повече медицински и фармацевтични, има инженерни, има интердисциплинарни, свързващи химия, физика и биология... можеш да работиш в различни лаборатории към предприятия, изследователски институти, синтези, музеи, в криминалистиката, козметичната и парфюмерийна индустрия и още много неща, за които не се сещам в момента. По-особеното е, че освен химик излизаш и програмист, естествено целта на бакалавърската програма е да те запознае с основите на различните видове химии и това да ти помогне да се ориентираш каква специализация по-точно искаш.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
В началото бе словото
Специалност: компютърна химия
Курс: трети

Мнение от Kalina_K »

Здравйте колеги! Има ли човек който да е на ТИ с програмирането (2 част). Ще съм много благодарна ако се намери такъв, понеже в сряда имам изпит.
Компютърна химия 2 курс
Chemistry is fun!
Публикувай отговор

Обратно към “ФХФ”