Уличните кучета?

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

Какво ги правим?

Смърт
47
34%
Кучкарник
49
35%
Кастрация само
43
31%

Общо гласове: 139

Malka veshtica
Драскач

Re: Уличните кучета?

Мнение от Malka veshtica »

The_Soldier написа:
Malka veshtica написа:The_Soldier,аз пък недоумявам какво несигурно има - от ясно по-ясно е, че СЕ случва и ще, ако не се вземат адекватни мерки.
...
А кучетата къде ще живеят? Коя е тяхната територия? Овладяхме планетата, приватизирахме всичко, и искаме да изгоним истинските притежатели на съответната територия.. те са били там преди нас, с или без тяхно желание са принудени по-късно да я споделят с нас, а в последствие гостите се опитват да изгонят домакините.. Е сори, но не сме сами в тази планета, и добре че не сме, иначе нямаше да оцелеем.. Както и масовото изсичане на тропическите гори.. те са други изключително важни членове на природата, и не "хапят" на всичкото отгоре.. Но как така ще има територия, в която има повече животни и растения отколкото хора? Дайте да ги изсечем и това е наше, всичко е наше..

...

А и от всичко, което съм написал излиза, че вота ми в анкетата е за "Кучкарник", е и без това бях гласувал за него, просто за пръв път го аргументирам..
аа, тук си противоречиш /и не само/; как така, ти, човеко, ще решаваш къде им е мястото на зверовете? По твоята логика - където сварят да живуркат (и когото сварят да нападат - природа!?!)!
И защо реши,че човекът "гостува",а не обратното???
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Не решавам аз, както и не решават те, просто нямат избор, не им е останало място.. Нямам време да пиша по-дълго, вече написах, това което имам да пиша, и без това темата стана манджа с грозде.. не ми се занимава повече..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Malka veshtica
Драскач

Е то и на мен (отдавна) ми писна да се дърляме тука, а кучетата да си зяят (и преди малко едно не ни даде да минем по улицата, та обикаляхме с малчо в студа като...). Ама като имаш пък теза, защити я! Все тая де, лошото е, че колкото и "чаршафи" да се пишат тук или там, положението си е същото, а не знам какво бих могла да направя лично (освен и аз с антифриза...). След като лично кмет ми каза да "се оправям" както мога и АЗ да звъня на "Екоравновесие" и т.н. - какво да кажа и мисля, освен "Нема такава държава" :pukeleft:
Аватар
FightForFreedom
Паисий

Мнение от FightForFreedom »

Malka veshtica написа:Е то и на мен (отдавна) ми писна да се дърляме тука, а кучетата да си зяят (и преди малко едно не ни даде да минем по улицата, та обикаляхме с малчо в студа като...). Ама като имаш пък теза, защити я! Все тая де, лошото е, че колкото и "чаршафи" да се пишат тук или там, положението си е същото, а не знам какво бих могла да направя лично (освен и аз с антифриза...). След като лично кмет ми каза да "се оправям" както мога и АЗ да звъня на "Екоравновесие" и т.н. - какво да кажа и мисля, освен "Нема такава държава" :pukeleft:
Да! Почувствай болката и огорчението си такива, каквито те ти ги причиниха! Що за представители на народа са нашите?
Бъдете съвършени, както е съвършен и небесният ваш Отец (Мат. 5:48).
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Malka veshtica написа: Ама като имаш пък теза, защити я!
Имам 6 коментара на предната страница, не е като да съм казал нещо, без да го аргументирам..
Malka veshtica написа:Е то и на мен (отдавна) ми писна да се дърляме тука
Тук сме на едно мнение, и без това нищо няма да променим с една тема във форума.. А и самата реализация на идеята "Улици без кучета" далеч не е толкова лесна.. Както и да е, оттеглям се от спора.. И без това не видях някой склонен да приеме, че отсрещния би могъл да бъде по-прав..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

The_Soldier написа:И без това не видях някой склонен да приеме, че отсрещния би могъл да бъде по-прав..
Понаимва и такива, но като не намират същото у противниковата страна става тегаво.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Надявам се, че нямаш в предвид мен, заради размяната на коментари от предишната страница, аз в никакъв случай не съм имал в предвид точно теб..
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Н е.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Бтв:

Какво ги правим?
Смърт 33% [ 35 ]
Кучкарник 34% [ 36 ]
Кастрация само 32% [ 34 ]
Общо гласове : 105

Дори в една скромна анкета, сме разделени на 3 еднакво силни групи.. А ако въпросът се повдигне в по-обширно ниво? Това като че ли ще доведе до големи скандали и беди..
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

. . . мамата, още ли я чоплите тая тема?! Вече година
Ето решението:

Хващаме мангалите да натоварят всички песове на каруците и ги командироваме в Азия

В резултат:

1.Няма повече псета
2.Няма повече мангали
3.Печелиме яко кинти от новия пазар
4.Край на кризата
5.Отваряме си неколко нови мола по случая и каним Джъстин Бийбър и Майли Сайръс да пеят дуети със Сашка Васева и Сашо Роман на откриването

Аре ключ
The more you want, the easier you are to exploit
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ама преди това ще бъдат ли избити? :twisted:
Изображение
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.

Мнение от blz »

Бeтон написа:Ама преди това ще бъдат ли избити? :twisted:
:lol: :lol:

Край. Всичко почва наново.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Mда.. и аз съм за ключ.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Как ще бъдат избити?! Нали докато ги закарат до Азия ще се скапят и няма да стават за ядене
The more you want, the easier you are to exploit
Malka veshtica
Драскач

FightForFreedom написа:
Malka veshtica написа:Е то и на мен (отдавна) ми писна да се дърляме тука, а кучетата да си зяят (и преди малко едно не ни даде да минем по улицата, та обикаляхме с малчо в студа като...). Ама като имаш пък теза, защити я! Все тая де, лошото е, че колкото и "чаршафи" да се пишат тук или там, положението си е същото, а не знам какво бих могла да направя лично (освен и аз с антифриза...). След като лично кмет ми каза да "се оправям" както мога и АЗ да звъня на "Екоравновесие" и т.н. - какво да кажа и мисля, освен "Нема такава държава" :pukeleft:
Да! Почувствай болката и огорчението си такива, каквито те ти ги причиниха! Що за представители на народа са нашите?
аре нема нужда...
и аз т'ва се питам, народе мой!
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”