у4ите ли по АПП,второкурсници?

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

Аууу,много кофти наистина,съчувствам ти...А Близнашки наистина е един от най-невероятните преподаватели в СУ,затова и предполагам че изпитът ще мине доста леко :)
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Доколкото знам наистина минава точно така...
Егати, по КП сме много прецакани. :x
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

Не че искам да те плаша,ама първи поток са прецакани по повечето неща(най-вече догодина).Ама нищо де-то правото си е право....Нека първо мине АПП-то,после ще му мислим.Офф,аз почвам специалната част,утре процеса и край-квото е-такова.Успех :)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Абе така се твърди, ама е много относително това кои преподаватели са по-гадни...А според едно момиче сменяли преподавателите през година( тези на 1-ви поток отивали на 2-ри и обратно)... :roll: Това било от тая година, точно за да не е несправедливо...Ама не знам...Ако човек се прехвърли във 2-ри поток, да не вземе тогава да ги сменят...егати ужаса... :lol: Не знам, не ме интересува, има много време до 3-ти курс...Пък и мен всеки семестър все някой ме прецаква...Тва е норма, май... :x
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

Да де,аз затова много не вярвам на слухове-особено преди изпити.Предпочитам да коментирам след това :wink: А и наистина сега е най-важно тая сесия да мине(голяма съм оптимистка,нали :D ),другото и то неминуемо ще ни дойде до главите....съдба...Лелеее,въобще не мога да се съсредоточа за тъпото АПП,а не остана време.Ще има да му се усмихвам умно в събота....
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Да,така е...Не се коментира предварително, че ...малко съм си суеверна. :P А като мина АПП и КП ( а, дано)! - ще му мисля за гражданското... :twisted: Е, то там няма кво да се мисли - там си е чист късмет по думите на някои по-големи...Ама да доживеем да видим. :wink:
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

Жалко,че няма някой да каже как е минало АПП-то :( Явно аз утре ще съм първата.Стискайте палци..........
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мда.И на мен няма кой да каже нищо... :? Ами от теб ще чакаме новини утре. :thumbright:
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

:D Оф,най-накрая мина-взех го с 4(аз си казах всичко,ама Хрусанов май не беше на това мнение).Иначе изпита протича много спокойно,май нямаше скъсани.Има и шестици доста,ама аз съм много доволна-за 3 дни учене-толква :P Изпитват и асистентите,утре не знам кои ще са.Успех на всички!!!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мерси много за информацията,Just me! :D Аз съм утре...ще изпитва Костов със сигурност, а другите - не знам...дано и нашата асистентка да изпитва, щото е много свястна жена... :? Не знам как е Костов на изпит, на лекция изглежда готин, ама... :roll: А колко време те изпитваха ...за колко горе-долу минава 1 изпитващ...Хубавото е, че няма скъсани... :)
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

Mи асистентите изпитват по-дълго,утре май ще е Сивков ама не знам на кой поток ще е.Ако си знаеш минава бързо-около 10мин.Костов също беше в мн.добор настроение,ама тая(с късата коса не и знам името) направо им разказваше играта на 1-ви поток.При нас аситентката беше Мария Славова-тя е мн.готина и писа мн.добри оценки.Но нали ти казвам малкко е субективно,защото аз си знаех въпросите и казах всичко на Хрусанов,а имам 4.Теглят се 3 въпроса(обща,специална част и процес).Хрусанов не изпитва по спец.част,ама другите май питат.Общо взето не труден изпита,и също така гледай да минеш по-рано,защото се проточва до следобяд,а няма смисъл да чакаш.Няма списъци-кой както влезе-първо влизат по 10 човека от поток и после като излезе някой,друг му влиза на мястото.А те изпитва който ти вземе книжката-пишеш,говориш и така....Айде стискам палци при теб да са по-обективни нещата :wink:
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

Забравих да ти кажа,че едно момиче я върнаха за септември,защото имаше разни написани неща по конспекта и си помислиха,че преписва-супер гадно а и това май ги ядоса.Така че гледай да нямаш нищо написано по конспекта,а си го носи задължит.,защото въпросите са само с номер(не пише на тях самия въпрос).И погледни въпрос 57-липсва в конспекта-това е Данъчен процес-прочети го ,защото се пада,а при нас имаше изненадани(в конспекта липсва и почти никой не го беше чел).
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Мерси пак. :wink: Дали за 1-ви поток ще изпитват Сивков и разни други, които не са ни преподавали? :( Иска ми се да са Костов и Св. Петкова, ама е прекалено хубаво май...Моля се само да няма такива глупости със списъци, щото ще се побъркам, ако трябва да чакам до 3 следобяд... :roll:
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

Те самите преподаватели не искат списъци,просто трябва да гледаш да си отпред като влизат,за да не чакаш,аз влязох към 9:30.А за това кой ще изпитва утре-нямам идея,ама за вас ще си е Костов+някой асистент,така че ако имаш късмет ще седнеш при Костов. :wink:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ха дано:)))Утре ще има новини от мен, надявам се не лоши... :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”