у4ите ли по АПП,второкурсници?
Модератор: MidwinterSun
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не че искам да те плаша,ама първи поток са прецакани по повечето неща(най-вече догодина).Ама нищо де-то правото си е право....Нека първо мине АПП-то,после ще му мислим.Офф,аз почвам специалната част,утре процеса и край-квото е-такова.Успех 
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
Абе така се твърди, ама е много относително това кои преподаватели са по-гадни...А според едно момиче сменяли преподавателите през година( тези на 1-ви поток отивали на 2-ри и обратно)...
Това било от тая година, точно за да не е несправедливо...Ама не знам...Ако човек се прехвърли във 2-ри поток, да не вземе тогава да ги сменят...егати ужаса...
Не знам, не ме интересува, има много време до 3-ти курс...Пък и мен всеки семестър все някой ме прецаква...Тва е норма, май... 
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да де,аз затова много не вярвам на слухове-особено преди изпити.Предпочитам да коментирам след това
А и наистина сега е най-важно тая сесия да мине(голяма съм оптимистка,нали
),другото и то неминуемо ще ни дойде до главите....съдба...Лелеее,въобще не мога да се съсредоточа за тъпото АПП,а не остана време.Ще има да му се усмихвам умно в събота....
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мерси много за информацията,Just me!
Аз съм утре...ще изпитва Костов със сигурност, а другите - не знам...дано и нашата асистентка да изпитва, щото е много свястна жена...
Не знам как е Костов на изпит, на лекция изглежда готин, ама...
А колко време те изпитваха ...за колко горе-долу минава 1 изпитващ...Хубавото е, че няма скъсани... 
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Mи асистентите изпитват по-дълго,утре май ще е Сивков ама не знам на кой поток ще е.Ако си знаеш минава бързо-около 10мин.Костов също беше в мн.добор настроение,ама тая(с късата коса не и знам името) направо им разказваше играта на 1-ви поток.При нас аситентката беше Мария Славова-тя е мн.готина и писа мн.добри оценки.Но нали ти казвам малкко е субективно,защото аз си знаех въпросите и казах всичко на Хрусанов,а имам 4.Теглят се 3 въпроса(обща,специална част и процес).Хрусанов не изпитва по спец.част,ама другите май питат.Общо взето не труден изпита,и също така гледай да минеш по-рано,защото се проточва до следобяд,а няма смисъл да чакаш.Няма списъци-кой както влезе-първо влизат по 10 човека от поток и после като излезе някой,друг му влиза на мястото.А те изпитва който ти вземе книжката-пишеш,говориш и така....Айде стискам палци при теб да са по-обективни нещата 
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Забравих да ти кажа,че едно момиче я върнаха за септември,защото имаше разни написани неща по конспекта и си помислиха,че преписва-супер гадно а и това май ги ядоса.Така че гледай да нямаш нищо написано по конспекта,а си го носи задължит.,защото въпросите са само с номер(не пише на тях самия въпрос).И погледни въпрос 57-липсва в конспекта-това е Данъчен процес-прочети го ,защото се пада,а при нас имаше изненадани(в конспекта липсва и почти никой не го беше чел).
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Те самите преподаватели не искат списъци,просто трябва да гледаш да си отпред като влизат,за да не чакаш,аз влязох към 9:30.А за това кой ще изпитва утре-нямам идея,ама за вас ще си е Костов+някой асистент,така че ако имаш късмет ще седнеш при Костов.