Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм, който гледа? [vol.2]
Гледах "Път с предимство" и се оказа, че е супер тъп филм, а мислех че ще бъде забавно! Дано сега "Гадни момичета 2", който съм свалил, да е по-добре, че съм се отдал на релакс 
- deliriummm
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Пич, "Гадни момичета 2"-стегни се малко-не си на 13 
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Silence!deliriummm написа:Пич, "Гадни момичета 2"-стегни се малко-не си на 13
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Ааа киль ю!
"Мюнхен". Силно казано гледала, но след като половин час не можах да вникна, взех дa се разсейвам. Очаквах нещо по-различно. Опредено не 4 часа пуцаница.
А вчера бях на "Сделката на доктор Парнасъс". Към накрая малко боза ми стана в главата, кой какво направи, кой умря, пък се се оказа, че е жив, таз хубавица какъв избор направи и защо. Но като цяло ми хареса. Особено актьорският състав. Не знаех, че по време на снимките на точно този филм Леджър е починал. Ама добре са го направили, добре са го измислила с тази смяна. Хареса ми. Хубав е ^^
"Мюнхен". Силно казано гледала, но след като половин час не можах да вникна, взех дa се разсейвам. Очаквах нещо по-различно. Опредено не 4 часа пуцаница.
А вчера бях на "Сделката на доктор Парнасъс". Към накрая малко боза ми стана в главата, кой какво направи, кой умря, пък се се оказа, че е жив, таз хубавица какъв избор направи и защо. Но като цяло ми хареса. Особено актьорският състав. Не знаех, че по време на снимките на точно този филм Леджър е починал. Ама добре са го направили, добре са го измислила с тази смяна. Хареса ми. Хубав е ^^
Последно промяна от FloWersOfEviL на 01 Фев 2011, 13:07, променено общо 1 път.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Пък мен ме подсетихте за "Ергенско парти" с Том Ханкс. Бях го гледала преди мнооооого време и реших да си припомня добрите стари времена. Е, тогава определено ми беше по-смешен, но и сега става за гледане. Продължавам обаче да не мога да намеря комедия, по-забавна от What's up, doc? Ей Богу, на нея съм се търкаляла от смях - и все още се хиля с глас, когато се сетя за тоя филм и си го пусна. Велика, велика комедия - неповторима.
Сега се чудя какво да гледам. А не е като да си нямам работа, де...
Сега се чудя какво да гледам. А не е като да си нямам работа, де...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Може да пробваш с Religulous
Много приятна документална комедия.
Много приятна документална комедия.
Сега се прибирам от "The Green Hornet 3D". Имам изпит след 8 часа и какво правя във вечерта за учене - кино, приятни и една идейка непристойни разговори, Старбъкс и понички в 1 през нощта... Дано не ми излезе през носа после.
Филмчето не е съвсем лошо, има яко бой и експлозии, Кристоф Валц играе психопат със сполучливи лафове, па и исках(ме) да видя(им) първата поява на уважавания от мене тайвански момък Джей Чоу в американска дъвка за мозъци. Получи му се.
Солидно 5.5 - 6 от 10. Половинката е в зависимост от това за колко яка се брои все още Камерън Диас. Аз се двоумя.
Филмчето не е съвсем лошо, има яко бой и експлозии, Кристоф Валц играе психопат със сполучливи лафове, па и исках(ме) да видя(им) първата поява на уважавания от мене тайвански момък Джей Чоу в американска дъвка за мозъци. Получи му се.
Солидно 5.5 - 6 от 10. Половинката е в зависимост от това за колко яка се брои все още Камерън Диас. Аз се двоумя.

- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ей, да, това беше нелошо филмче. Едно време ме беше разчувствало даже - една от сравнително добрите анимации, за които се сещам. Спомням си, че музиката беше добра.
Сега съм си дръпнала Firelight със Софи Марсо, че отдавна ми се гледа нещо "старовремско".
Ама няма да е тая вечер.
Сега съм си дръпнала Firelight със Софи Марсо, че отдавна ми се гледа нещо "старовремско".
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Последният беше Tango and Cash. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
тамън изгледах генезис мн ми хареса филмчето .. остава да сънувам нещо хубаво сега 
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Гледай пародиите 
Мен лично докато гледах филма ме дразнеха хората наоколо ,които си задаваха въпроса:"Е добре,колко време пада тоя ван?"

Мен лично докато гледах филма ме дразнеха хората наоколо ,които си задаваха въпроса:"Е добре,колко време пада тоя ван?"

- ToaDStooL
- Пишете, о, братя
- Специалност: История и География
- Обратна връзка:
саундтрака е много добър ... но филма не е нищо особенно ...

Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
последният филм, който гледах беше за пореден път Requiem for a Dream... Този филм е велик!
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
Онзи ден гледах Blue Valentine. Изключителен филм, страхотна игра и на Гослинг и на Уилямс, имаха неописуема енергия помежду си и не мога да разбера как може да номинират само нея - трябваше или двамата, или никой, те са страхотни като тандем във филма, не толкова като индивидуални изпълнения. Освен това през цялото време си мислех, че филмът е трябвало да се казва "В какво се превръщат мечтите". Много е истински, горещо препоръчвам.
I speak sarcasm as a second language.