Мъже....

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не съм плакал за жена. Като се замисля май съм плакал само от радост....и може би когато гледах Тютюн и Осъдени души се просълзих малко :oops: 8)
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

когато гледах Тютюн и Осъдени души се просълзих малко
значи ще стане човек от теб :lol: :wink:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

тцтцтцт...ама беше инцидентно! И се просълзих заради Борис.....Ирина ...е друг въпрос :oops: Виж в Осъдени души вече.... 8)
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Защо жената е по-евтина от колата? ......зарежда се един път на девет месеца

Каква е разликата между жената и гумата? .....гумата първо я помпаш, а после я качваш, а жената обратното
първо я качваш, а после я помпаш

Каква е приликата между жената и грипа? .......и двете могат да се прекарат на крак, но е по-приятно в леглото :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

ам , добре добре :wink: тук се уважават всякакви мнения и позиции 8)
да ви видим ако останете само с колите си какво ще правите :lol:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

ООО само с колите ще ни е супер! 8) Ето затова двама мъже може да се скарат. Аз колата си я обожавам :iroc: ! Не спори за глупости, не се лигави, не реве, не пазарува по 3 часа, не се събира с приятелки и НЕ ИЗНЕВЕРЯВА! 8)
Аватар
Koral
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Koral »

Росен Тимчев написа:ООО само с колите ще ни е супер! 8) Ето затова двама мъже може да се скарат. Аз колата си я обожавам :iroc: ! Не спори за глупости, не се лигави, не реве, не пазарува по 3 часа, не се събира с приятелки и НЕ ИЗНЕВЕРЯВА! 8)
А как е в леглото? Дете може ли да ти роди? Да ти сготви? Да ти подари подарък за рожденния ден? Да те прегърне, когато ти е тъжно, или да се смее с теб, когато ти е весело? ... Чудя се дали колата ти те обожава? И как ли го показва? :)

Защото и аз имам кола - страхотно е чувството да си независим от гледна точка на транспорт - но разглеждам колата си единствено като средство за придвижване от точка А до точка Б, докато слушам музика на МАХ.
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Хахахахах...за леглото си има други елементи...не коли! Не обичам деца. Когато се налага да ми готвят - ми готвят, и подаръци получавам дори и преди рождения си ден. Колата е не само средство за придвижване 8) Аз си я обичам много! И да! И тя ме обича, защото никога не създава проблеми. :wink: :twisted:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

:roll: Ти си безнадежден егоист...
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Росен Тимчев написа:ООО само с колите ще ни е супер! 8)
...
Хахахахах...за леглото си има други елементи...не коли!
е чакай сега, айде избери си...нали само с колите щеше да е супер, какво стана, като опряхме до задоволяване на жалния и първични инстинкти нещо колата остана на заден план...направо го обичам този начин на разсъждение от страна на мъжката част...какъв е тоя светоглед, че жената трябва само да пере, чисти, готви, да гледа децата (евентуално, ако ги има)...а и да е на линия за секс, когато на вас ви скефне...да не живеем в Средновековието, айде стига с тия примитивни виждания....аман от глупости...и какво пък като се събираме с приятелки, вие не се ли събирате коч компании, за да обсъждате аблосютни глупсоти (става съм свидетел на абсолютно просташки разговор на тема: Жени и направо ми идеше да си върна закуската) и да се наливате с бира :roll: живеем в 21 век...айде малко равнопоставеност!!! :evil:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

kokteil_molotow написа: оф:Пор, мислех да си сложа подпис:
"СТАЛИН-ТИТО-ДИМИТРОВ" ( брутален лозунг), но реших , че е прекалено брутален :wink:
[/quote]

Бе я по-добре недей :lol:

Предлагам ти "Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу империализма! (Лозунг в птицеферма)" :lol:
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Коч компании?? аххахахахахаааа :lol: :lol: Ами да! Събираме се! И пием бира, и мачове гледаме и играем и по барове ходим. Защо? Да не е забранено! А за децата и готвенето вече казах- не е нито моя работа нито бих карал момичето с което съм да чисти, готви и т.н.
Вашите компании са убийствени за нас- клюкарствате, обсъждате мъже, пазарувате по 100 часа, лигавите се, оплаквате се от цикъла си.... :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ох, най-ужасното нещо, което може да се случи на един мъж е да бъде замъкнат по бутиците от няколко жени! Малийй - ужас! :shock:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

всеки с проблемите си...ще обсъждаме каквото ни е интересно...и не, не е забравено да се събирате...но щом вие се събирате от къде на къде ще имаш думата отностно това, че ние се събираме...каквото вие, такова и ние...а за клюкарстването и обсъждането - айде няма да си говорим, че вече спомах на какви разговори съм става свидетел...за чистенето и готвенето...пич, след време нали семейство ще създадеш (така предполагам) и кой ще чисти и ще готви тогава? ще можеш ли да си позволиш да си наемеш и жена за тея неща? помисли реално, ако не го правиш ти (в което не виждам нищо нередно дори и ти да го правиш, не са малко мъжете по тоя свят, които чистят и готвят, за да помагат на половинката си), ще го прави жена ти...и пак опираме до изпъленението на елементарни неща от ежедневието, който КОЛАТА ти не може да свърши :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

everyday_ написа: става съм свидетел на абсолютно просташки разговор на тема: Жени и направо ми идеше да си върна закуската) и да се наливате с бира :roll: живеем в 21 век...айде малко равнопоставеност!!! :evil:
Ей - за бирата или добро или нищо! :P
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”