Мъже....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Отдавна сме стигнали до този изводpora_e_priqtel написа:Именно. Ако се замислите трезво ще стигнете до извода, че не искате да ни култивирате и пречупите, но въпреки това подсъзнателно се стремите към това. Абе всичко е борба за надмощиеkokteil_molotow написа:а то никой не иска да ви култивира всички, няма да е интересно![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Joyride
- Пишеща машина
ОФФ : абсолютно.. аз рева за много неща (няма да казвам колко много, защото ще ме тикнат веднага в бялата стая
) но когато момче плаче, значи положението е сериозно и никога досега не ме е избивало на шеги, гаври или каквото и да е. не мога да се радвам на хорското нещастие,но съм забелязала ,че много мъжки чада го правят - особено ако те са виновни за нейното страдание ги избива на гордост (далеч не всички естествено..) 
а за опитомяване - винаги се налага ! по-скоро превъзпитаване
а за опитомяване - винаги се налага ! по-скоро превъзпитаване
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
много ясно, че ще си направим. вече имаме фен-клуб "Мразим САЩ", днес се предложи да направим и фен-клуб на Йори и секта на сдуханите, въпрос на време е да създадем и най-многобройната организация - феминистки клубpora_e_priqtel написа:Абе вие още ли не сте си основали феминисткия клуб? Давайте по-енергично! В раздел "Студентски съвет" има подробни указания за кандидатстване с проект - аз вече участвах в успешното основаване на един клуб по тази линия![]()
колкото до опитомяването, превъзпитаването, дресирането и т.н. - предпочитам да гледам на нещата откъм "облагородяващата страна", демек - всеки мъж е нешлифован диамант на който му трябва малко шлифовка от нежна женска ръчичка. колкото по-майсторска ръчичката, толкова по-бляскав диамантът
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
мерсиии, направо се изчервявамJoyride написа:еееееее nrggirl ставаш ми любимка![]()
то пък толкова точно казани неща.. а и взимам участие във всички клубове
![]()
ее, срещат се и ръбести. пък и знаещ ли каго ще попаднеш на графит вместо на диамантeveryday_ написа:да, ама и много се дърпат...някакси не им харесва баш да ги шлифовати така се създават дразги и семейни скандали
а и без конфликт не е интересно, къде остава тогава удоволствието от помирителния секс
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Много двусмислено се изразяваш - да не ти казвам какви асоциации ми идват наумnrggirl написа:много ясно, че ще си направим. вече имаме фен-клуб "Мразим САЩ", днес се предложи да направим и фен-клуб на Йори и секта на сдуханите, въпрос на време е да създадем и най-многобройната организация - феминистки клубpora_e_priqtel написа:Абе вие още ли не сте си основали феминисткия клуб? Давайте по-енергично! В раздел "Студентски съвет" има подробни указания за кандидатстване с проект - аз вече участвах в успешното основаване на един клуб по тази линия![]()
...
колкото до опитомяването, превъзпитаването, дресирането и т.н. - предпочитам да гледам на нещата откъм "облагородяващата страна", демек - всеки мъж е нешлифован диамант на който му трябва малко шлифовка от нежна женска ръчичка. колкото по-майсторска ръчичката, толкова по-бляскав диамантът![]()
![]()
!!!
За клуб "Мразим САЩ" съм вътре, ще се огранича с това засега
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
дам, права както винагиnrggirl написа: а и без конфликт не е интересно, къде остава тогава удоволствието от помирителния секс?!?
Последно промяна от everyday_ на 15 Юни 2006, 22:48, променено общо 1 път.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
мдааа, нужно е да ги шлифоваме (но умерено), нужно е да ги обработваме , но (кротко), не сме отворени ( а просто ше шегуваме ),
няма нищо лошо в това да заровиш глава и да поплачеш когато боли...
оф:Пор, мислех да си сложа подпис:
"СТАЛИН-ТИТО-ДИМИТРОВ" ( брутален лозунг), но реших , че е прекалено брутален
[/quote]
няма нищо лошо в това да заровиш глава и да поплачеш когато боли...
оф:Пор, мислех да си сложа подпис:
"СТАЛИН-ТИТО-ДИМИТРОВ" ( брутален лозунг), но реших , че е прекалено брутален
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!