Айде пак "Песента на обидения и неразбран гений". Единственото обиждащо е възголямото ти самочувствие. Но то мен не ме обижда, а само забавлява. Затова и каквото и да ми кажеш, не го приемам навътре. Странно, защо ти приемаш моите думи навътре. Въпрос на принципи, сигурно.вечен студент написа:@Кристо, аз от какво разбирам са преценили доста по-умни хора от теб. Гледай си там сесийката, да вържеш некоя тройчица, да не ти спрат мама и тате паричките за баничка и трай!До сега ти отговарях от съжаление, но щом няма да се държиш прилично и ще ме обиждаш, спирам да се занимавам с теб.
Какъв се чувстваш?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Какъв се чувстваш?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Звездица
- Пишете, о, братя
Аз мислех, че е по броя на линиите на пръстовия отпечатък на показалеца...благодаря!allshallperish написа:Най-сигурният белег за това, че си "расов" българин, е захапката. Всеки може да си го тества - това е когато горните ти резци (зъби) образуват лека дъга навътре. Усеща се, когато се пипне с език. По бална система се измерва процентът на извиване, но колкото са ти по-навътре, толкова си по-българин. Това е основният расоводиагностичен белег.
Иначе си се чувствам българче до мозъка на костите си и нищо и никой няма да го промени, дори и да бях цвят лилав.
Принципно защитавам тезата, че човек трябва да знае от къде произлиза, не че съм открила някаква друга възвишена полза от това освен душевния комфорт, но пък не ми допада издребняването до такава степен в разделението на всякакви расови под-подгрупи, просто не откривам смисъла.
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
В. Петлешков
-
ultima ratio
- В началото бе словото
Най-обективното,че сме българи,еми няма такова,ние най-вече:
-големи индивидуалисти
другото вие ще кажете
-големи индивидуалисти
другото вие ще кажете
Пътя свърших,вярата опазих!(Ап.Павел на смъртния си одър)
- people_know
- Да живей словото
- Специалност: GGF
- Курс: кандидат-студент
Звездида и аз съм на това мнение, важно е какъв се чувстваш, а това дали си такъв или не - са подробности, не може да си проследим родословното дърво до 99-то коляно все пак .... 
Do The Creep xD
- thespring
- От дъжд на вятър
- Специалност: социални дейности-задочно
Гласувах за ''българин'' , което си е истина !!!! 
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/
Групата на Социални дейности 2011-2012
http://www.facebook.com/groups/209619992432185/
Групата на Социални дейности задочно 2011-2012
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
първата опция не е ли малко прекалено... обширна?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
-
DARKVEIDAR
- В началото бе словото
- Специалност: техническа
- Курс: завършил
Повечето българи са били ликвидирани още през 865г. от Борис при покръстването в християнската вяра, така че при тоя кръстопът на Балканите и при 7 века чуждо владичество, ми е много трудно да се чувствам чист българин, виж 20-30% е възможно
!
- thespring
- От дъжд на вятър
- Специалност: социални дейности-задочно
Е то си зависи от самият теб какъв ще се чувстваш,а не какъв ти налагат да бъдеш!
http://www.facebook.com/groups/242747945759568/
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
DARKVEIDAR написа:Повечето българи са били ликвидирани още през 865г. от Борис при покръстването в християнската вяра, така че при тоя кръстопът на Балканите и при 7 века чуждо владичество, ми е много трудно да се чувствам чист българин, виж 20-30% е възможно!
Как ги е ликвидирал Борис, бе?
The names of the future are stamping of impatience.
-
DARKVEIDAR
- В началото бе словото
Zahariev написа:DARKVEIDAR написа:Повечето българи са били ликвидирани още през 865г. от Борис при покръстването в християнската вяра, така че при тоя кръстопът на Балканите и при 7 века чуждо владичество, ми е много трудно да се чувствам чист българин, виж 20-30% е възможно!
Как ги е ликвидирал Борис, бе?![]()
![]()
Еми като е потушил антихристиянския бунт оглавяван от боилите с български произход, които са искали да си върнат Тангра и са смятали християнството за безчестно отстъпничество от вярата на дедите им, просто им резнал главите бе
-
DARKVEIDAR
- В началото бе словото
Такива ултранационалистически смешници ми предизвикват следната асоциация:Paschendale написа:Инквизиция за вас, родоотстъпници.
- Прикачени файлове
-
- www_prikols_com_ru_C14.jpg (27.16 KiB) Преглеждано 293 пъти
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
DARKVEIDAR написа:Zahariev написа:DARKVEIDAR написа:Повечето българи са били ликвидирани още през 865г. от Борис при покръстването в християнската вяра, така че при тоя кръстопът на Балканите и при 7 века чуждо владичество, ми е много трудно да се чувствам чист българин, виж 20-30% е възможно!
Как ги е ликвидирал Борис, бе?![]()
![]()
Еми като е потушил антихристиянския бунт оглавяван от боилите с български произход, които са искали да си върнат Тангра и са смятали християнството за безчестно отстъпничество от вярата на дедите им, просто им резнал главите бе![]()
![]()
!!!
Ето как една митологема се превръща във фактор при мисленето на необразованите. Успешен пример при това.
Борис е резнал главите на няколко души, не на хиляди. А идеята, че е обезглавил целите им родове е на преден план след грешен превод от латински език. Поредна историческа грешка.
The names of the future are stamping of impatience.
-
DARKVEIDAR
- В началото бе словото
За съжаление на съм толкова "образован", че да изправям "историческите грешки"Zahariev написа:Ето как една митологема се превръща във фактор при мисленето на необразованите. Успешен пример при това.![]()
Борис е резнал главите на няколко души, не на хиляди. А идеята, че е обезглавил целите им родове е на преден план след грешен превод от латински език. Поредна историческа грешка.