А пък тая нощ сънувах, че съм пиян, возех се този път в МЕТРОТО, на което обаче машинистът (беше машинистка, и то многооо секси

) не беше отделен в помещение, ами си караше направо от салона. Първо си попях малко "Македонско девойче", обаче като видях машинистката с 2-метровите крака, станах и я "изненадах" докато кара

А тя се обърна и ми каза: "Над западна България ще преобладава купесто-дъждовна облачност с превалявания..."
---------------------------------------------
Втори сън: ходих с колата до МакДоналдс на НДК, исках да си почерпя гаджето (истинското), обаче не щеш ли, съм си забравил парите. И викам (а ние сме вече там), абе така и така, аз трябва да се върна до вкъщи, че немам кинти, айде чакай ме тука, аз сега идвам. И така, потеглям към вкъщи. По пътя ставам свидетел на един шофьор, който не може да включи на задна скорост, и все се удря в бетонния трафопост пред него. Съвсем скоро обаче, малоумник катастрофира отзад в мойта кола. Аз най-невъзмутимо излизам, и се качвам на най-близкия тролей (наистина не съм аз, ако няма градски транспорт в съня ми)

Тролеят обаче се движи без шофьор! А така - потривам ръце и скачам в кабината. Тръгвам аз (вече не знам накъде), по пътя започва да вие сирената за национална опасност (тази, дето вие и на 2 юни), всички спират, аз обаче си карам, карам, няма спирки, няма светофари... и получавам от гаджето си СМС - "Зарежи, вече друг ме черпи"

И се събудих.