Във ваната може и да се събере едно делфинче ама къде ще го разхождаш - ти си знаешnrggirl написа:3. делфини - защото имат страхотно сладки и умни муцунки и въобще са ми много милички.
Животни
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Joyride
- Пишеща машина
обичам. .
1. коне - много горди и грациозни , свободни (в най-добрия случай), танцуващи с вятъра.. красиви са
2. сърни, елени и разни такива -заради почти същото. елените са страшно величествени, а сърните изящни!
3. делфини -изключително умни, безумно сладки .. искам да видя и да се докосна до делфин
4. тигри, лъвове. . . величие, сила , страхопочитание
5. красивите птици - свобода, свобода, свобода
6. всякакви малки плюшковци, защото са очарователни
в общи линии съм почитателка на животинския свят ..
1. коне - много горди и грациозни , свободни (в най-добрия случай), танцуващи с вятъра.. красиви са
2. сърни, елени и разни такива -заради почти същото. елените са страшно величествени, а сърните изящни!
3. делфини -изключително умни, безумно сладки .. искам да видя и да се докосна до делфин
6. всякакви малки плюшковци, защото са очарователни
в общи линии съм почитателка на животинския свят ..
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
абсолютно съм съгласна с тебJoyride написа:обичам. .
3. делфини -изключително умни, безумно сладки .. искам да видя и да се докосна до делфин![]()
6. всякакви малки плюшковци, защото са очарователни![]()
в общи линии съм почитателка на животинския свят ..![]()
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
че това да не е куче да го разхождам бре, просто ще си се кисне във водата и това е. и като му доскучае ще прави лупинги над душаpora_e_priqtel написа:Във ваната може и да се събере едно делфинче ама къде ще го разхождаш - ти си знаешnrggirl написа:3. делфини - защото имат страхотно сладки и умни муцунки и въобще са ми много милички.
единственият проблем е, че нямам вана, та ако искаш засега ти го вземи делфинчето в твоята, пък аз като дойда за наградата ще си го нагледам дали добре се грижиш за него
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Къде забрави сърнитеmushroomhead написа:Любими животни...хмм да видим.Прасето!От него се приготвят какви ли не хубави неща...Също и овцата-обичам агнешко.Пилетата също...Телешкото нещо не си падам много,но всичко зависи от готвача...
ПП:Надявам се,че никой не е писал,че едно от любимите му животни е сърната
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Добре - чакаме те във ванатаnrggirl написа:че това да не е куче да го разхождам бре, просто ще си се кисне във водата и това е. и като му доскучае ще прави лупинги над душаpora_e_priqtel написа:Във ваната може и да се събере едно делфинче ама къде ще го разхождаш - ти си знаешnrggirl написа:3. делфини - защото имат страхотно сладки и умни муцунки и въобще са ми много милички.
.
единственият проблем е, че нямам вана, та ако искаш засега ти го вземи делфинчето в твоята, пък аз като дойда за наградата ще си го нагледам дали добре се грижиш за него...
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Котенца, едни такива милички и пухкавки, както и всички други представители на семейство котки + малки зайчета (ама без да са с вампирски червени очи!), папагалчета, мишленца, бели мечета, разни симпатични птиченца 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
не съм имал удовлствието да го пробвамnightwish написа:Къде забрави сърнитеmushroomhead написа:Любими животни...хмм да видим.Прасето!От него се приготвят какви ли не хубави неща...Също и овцата-обичам агнешко.Пилетата също...Телешкото нещо не си падам много,но всичко зависи от готвача...?Месото им е много по-хубаво от това на животните,които изброи
.
ПП:Надявам се,че никой не е писал,че едно от любимите му животни е сърната![]()
.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Като стана студентка ще те каня на кюфтета от сърнешко месоmushroomhead написа:не съм имал удовлствието да го пробвамnightwish написа:Къде забрави сърнитеmushroomhead написа:Любими животни...хмм да видим.Прасето!От него се приготвят какви ли не хубави неща...Също и овцата-обичам агнешко.Пилетата също...Телешкото нещо не си падам много,но всичко зависи от готвача...?Месото им е много по-хубаво от това на животните,които изброи
.
ПП:Надявам се,че никой не е писал,че едно от любимите му животни е сърната![]()
.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
няма да ми закачате доверителката ей, никакъв затвор - найти, донт уори, аз ще те пазя от тия сърнелюбциJoyride написа:nightwish![]()
![]()
ще видите вие едни кюфтенца -ще пратя цяла гвардия защитници на сърни,елени и разни такива красоти
и после ще има JAIL
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!