Мъже....

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Нищо не ти пречи да опитваш де :P
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

pora_e_priqtel написа:
kokteil_molotow написа:а то никой не иска да ви култивира всички, няма да е интересно :lol:
Именно. Ако се замислите трезво ще стигнете до извода, че не искате да ни култивирате и пречупите, но въпреки това подсъзнателно се стремите към това. Абе всичко е борба за надмощие :twisted:
Отдавна сме стигнали до този извод :wink: .Важното е вие да не ни се оставяте,защото иначе ще ви се качим на главите :lol: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е какво да опитвам...аз съм го правила сполучливо :twisted:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ОФФ : абсолютно.. аз рева за много неща (няма да казвам колко много, защото ще ме тикнат веднага в бялата стая :lol: ) но когато момче плаче, значи положението е сериозно и никога досега не ме е избивало на шеги, гаври или каквото и да е. не мога да се радвам на хорското нещастие,но съм забелязала ,че много мъжки чада го правят - особено ако те са виновни за нейното страдание ги избива на гордост (далеч не всички естествено..) :evil:

а за опитомяване - винаги се налага ! по-скоро превъзпитаване :lol:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

думата опитомяване ми звучи по-.... сладко
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе вие още ли не сте си основали феминисткия клуб? Давайте по-енергично! В раздел "Студентски съвет" има подробни указания за кандидатстване с проект - аз вече участвах в успешното основаване на един клуб по тази линия :wink:

Найтуиш - ю гат дъ пойнт, бро... ъъ... така де - сис' :)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:Абе вие още ли не сте си основали феминисткия клуб? Давайте по-енергично! В раздел "Студентски съвет" има подробни указания за кандидатстване с проект - аз вече участвах в успешното основаване на един клуб по тази линия :wink:
много ясно, че ще си направим. вече имаме фен-клуб "Мразим САЩ", днес се предложи да направим и фен-клуб на Йори и секта на сдуханите, въпрос на време е да създадем и най-многобройната организация - феминистки клуб :twisted:...

колкото до опитомяването, превъзпитаването, дресирането и т.н. - предпочитам да гледам на нещата откъм "облагородяващата страна", демек - всеки мъж е нешлифован диамант на който му трябва малко шлифовка от нежна женска ръчичка. колкото по-майсторска ръчичката, толкова по-бляскав диамантът :lol: :twisted: 8)!!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

еееееее nrggirl ставаш ми любимка :lol: :lol: то пък толкова точно казани неща.. а и взимам участие във всички клубове :twisted:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

да, ама и много се дърпат...някакси не им харесва баш да ги шлифоват :( и така се създават дразги и семейни скандали
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Joyride написа:еееееее nrggirl ставаш ми любимка :lol: :lol: то пък толкова точно казани неща.. а и взимам участие във всички клубове :twisted:
мерсиии, направо се изчервявам :angel13:
everyday_ написа:да, ама и много се дърпат...някакси не им харесва баш да ги шлифоват :( и така се създават дразги и семейни скандали
ее, срещат се и ръбести. пък и знаещ ли каго ще попаднеш на графит вместо на диамант :twisted:...
а и без конфликт не е интересно, къде остава тогава удоволствието от помирителния секс :twisted:?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

nrggirl написа:
pora_e_priqtel написа:Абе вие още ли не сте си основали феминисткия клуб? Давайте по-енергично! В раздел "Студентски съвет" има подробни указания за кандидатстване с проект - аз вече участвах в успешното основаване на един клуб по тази линия :wink:
много ясно, че ще си направим. вече имаме фен-клуб "Мразим САЩ", днес се предложи да направим и фен-клуб на Йори и секта на сдуханите, въпрос на време е да създадем и най-многобройната организация - феминистки клуб :twisted:...

колкото до опитомяването, превъзпитаването, дресирането и т.н. - предпочитам да гледам на нещата откъм "облагородяващата страна", демек - всеки мъж е нешлифован диамант на който му трябва малко шлифовка от нежна женска ръчичка. колкото по-майсторска ръчичката, толкова по-бляскав диамантът :lol: :twisted: 8)!!!
Много двусмислено се изразяваш - да не ти казвам какви асоциации ми идват наум :lol:

За клуб "Мразим САЩ" съм вътре, ще се огранича с това засега :P
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

nrggirl написа: а и без конфликт не е интересно, къде остава тогава удоволствието от помирителния секс :twisted:?!?
дам, права както винаги
Последно промяна от everyday_ на 15 Юни 2006, 22:48, променено общо 1 път.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:Много двусмислено се изразяваш - да не ти казвам какви асоциации ми идват наум :lol:
досещам се, като ти знам МПСто :twisted:! заради "нежната ръчичка" ли това :lol: 8)?!?

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мда и "шлифоването" :lol:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

мдааа, нужно е да ги шлифоваме (но умерено), нужно е да ги обработваме , но (кротко), не сме отворени ( а просто ше шегуваме ),
няма нищо лошо в това да заровиш глава и да поплачеш когато боли...

оф:Пор, мислех да си сложа подпис:
"СТАЛИН-ТИТО-ДИМИТРОВ" ( брутален лозунг), но реших , че е прекалено брутален :wink: [/quote]
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”