Въпрос ДЗИ

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
malebogia
В началото бе словото
Специалност: Прецтои ми

Въпрос ДЗИ

Мнение от malebogia »

Здравейте! Въпроса ми е с оценките от ДЗИ по Български език и Литература искарах 4.4 , другата матура ми беше география на нея имам 3.34 . Въпроса ми е имам ли шанс да ме приемат в някоя специалност без значение каква. Благодаря ви много!!
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Въпрос ДЗИ

Мнение от thegirl »

Разгледай балообразуването на различните специалностти, но повечето са с изпити.
В факултета по педагогика за специалнистите може да се кандидатства и с матура,
но за другите потърси в балообразуването :wink:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
malebogia
В началото бе словото

Мнение от malebogia »

Да но лошото е , че до 12 клас бях доста буен и другите оценки са ми доста зле , последната надежда ми е в матурата по български , имам ли шанс да ме приемат някаде
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Можеше да пробваш тая година с матурата по Български език и Литература за мойта специалност, където щяха да те приемат. Според мен за БФ, не би трябвало да се позволява с матури да се влиза, но както и да е! Та, разбира се че ще може да си приет някъде, стига обаче бройките към специалността, за която имаш надежда да не са прекалено много! Просто, трябва да кандидатстваш пак с изпит, за да си уредиш мястото в Университета!
malebogia
В началото бе словото

Мнение от malebogia »

Да благодаря много , че отговорихте на тъпите въпроси.. но ако някой има още какво да каже ще ми е от полза
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”