1.Мога ли сега да подам молба за признаване на кредити от изборна дисциплина за зимния (текущ) семестър става въпрос за "Обектно-ориентирано програмиране на JAVA" при доц. Кръстев?
2.По принцип какво трябва да е съдържанието и към кой да е адресирана молбата, защото малко не ми е ясно?
Молба за признаване на кредити
Модератори: Methuselah, thegirl
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Молба за признаване на кредити
1. Имаш в предвид, че ни записал дисциплината през СУСИ, и затова няма да ти се зачитат кредитите ли? Ако си се записал през СУСИ, нямаш никакви проблеми със зачитането на кредитите (в случай, че си взел изпита накрая). Иначе да, можеш да подадеш молба.
2. Аз не бях записал ИД "Спорт" през СУСИ, затова по късно подадох молба, за да ми се зачете като ИД. Значи, адресирах я до декана на ФМИ, а в съдържанието написах, че не съм имал възможност да запиша ИД "Спорт" през СУСИ, поради закъснение в създаването на акаунта ми за СУСИ, т.е. написах, че акаунта ми не е бил готов, по време на записването за ИД..
Подадох молбата точно преди коледната ваканция, и на първата седмица от 2011, получих съобщение по СУСИ, че молбата ми е приета..
2. Аз не бях записал ИД "Спорт" през СУСИ, затова по късно подадох молба, за да ми се зачете като ИД. Значи, адресирах я до декана на ФМИ, а в съдържанието написах, че не съм имал възможност да запиша ИД "Спорт" през СУСИ, поради закъснение в създаването на акаунта ми за СУСИ, т.е. написах, че акаунта ми не е бил готов, по време на записването за ИД..
Подадох молбата точно преди коледната ваканция, и на първата седмица от 2011, получих съобщение по СУСИ, че молбата ми е приета..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- niai
- От дъжд на вятър
- Специалност: компютърни науки
- Курс: втори
Re: Молба за признаване на кредити
Съдържанието трябва да е, според мен, точно и ясноnot написа:1.Мога ли сега да подам молба за признаване на кредити от изборна дисциплина за зимния (текущ) семестър става въпрос за "Обектно-ориентирано програмиране на JAVA" при доц. Кръстев?
2.По принцип какво трябва да е съдържанието и към кой да е адресирана молбата, защото малко не ми е ясно?
Soldier, влез в суси, записване на изборни дисциплини, и цъкни на "извън моя учебен план". И ще видиш, че записването през суси не гарантира признаването на кредити
Справка:
http://www.fmi.uni-sofia.bg/manuals/sus ... index.html
Конкретно:
При избор на Само тези извън моя учебен план става достъпен списъкът от дисциплини, които ще се преподават през семестъра, но не са от учебния план на студента. Записването на такава дисциплина е възможно, но тя ще се смята за факултативна (с 0 кредита, т.е. нейните кредити няма да се имат предвид при отчитане на необходимия брой кредити за завършване на образованието, но се вписва в дипломата). Факултативна дисциплина може да бъде призната за избираема и за нея да се получат кредити само след одобрение на писмена молба, подадена в отдел Студенти, до съоветния зам. декан по учебната дейност.
noli me tangere