По история в Пловдивския университет

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
elff4e
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от elff4e »

Български политически планове,програми и четнически акции 1858-1868.Боза малко,ама какво да се прави-съдба!
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

еи днеска и батко ви дизел4о беше на изпит и написа 9 листа пак аз маи вси4ки теми по 9 листа за царквата пак...дано тук пове4е от 5.00 !!!
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

ViN_DieSeL написа:еи днеска и батко ви дизел4о беше на изпит и написа 9 листа пак аз маи вси4ки теми по 9 листа за царквата пак...дано тук пове4е от 5.00 !!!
Стига да черпиш, ще изкараш! :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
elff4e
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от elff4e »

Ей,пак ли само аз съм се издънила?Пет листа успя само да роди простата ми главица!Накрая май ще има 13 клас.Успокойте ме,дееее :cry:
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

elf_Ff написа:Ей,пак ли само аз съм се издънила?Пет листа успя само да роди простата ми главица!Накрая май ще има 13 клас.Успокойте ме,дееее :cry:
Ще те успокоя със следното клише: ..не е важно количеството,а качеството..успех.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
Aerven
В началото бе словото

Мнение от Aerven »

elf_Ff, докато не си видиш оценката няма смисъл да се тормозиш излишно
подкрепям Rysef :thumbleft:
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

ама elf_Ff ако наистина си написла 5 листа(а не 5 страници), това на практика си е що-годе един сносен обем на тема и аз неразбирам защо трябва да се тормозиш, докато не си видиш оценката :)

п.п. аз също написах 5 листа и половина и ще видим сега, пък и така като гледам повечето хора от нашата стая писаха горе-долу по толкова, то зависи и от почерк и т.н., така че не се знае, като излязат резултатите ще видим :)
Аватар
elff4e
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от elff4e »

Е,благодаря много,подейства. :) И като се замисли човек,май наистина сте прави!Живи и здрави и успееееех!
Аватар
Kristinche
В началото бе словото

Мнение от Kristinche »

явор написа:
(особено като влизат 20 деца на връзкари, поне!)

е защо мислиш, че в СУ няма запазени места за връзкари в правото?!
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Аз тоя изпит завинаги ще го запомня :D :D :D :D :D :D Сещам се, че като влизах видях някакви същества дето са се надвесили над историите минути преди началото на изпита и щях да се рабия от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: А пък при изпита по история в СУ ми разказаха как една майка (единствената майка, качила се до входа) се качва с дъщеря си, изпращат се с целувки и пожелания за успех и минути по-късно дъщерята излиза и вика "Мамо, ама аз съм била в друга сграда". Не че съм злорад, ама то трябва да си верно тъп по default, за да си объркаш СГРАДАТА. Виж, за стаята е разбираемо.
ИзображениеИзображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

hazel написа:Аз тоя изпит завинаги ще го запомня :D :D :D :D :D :D Сещам се, че като влизах видях някакви същества дето са се надвесили над историите минути преди началото на изпита и щях да се рабия от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: А пък при изпита по история в СУ ми разказаха как една майка (единствената майка, качила се до входа) се качва с дъщеря си, изпращат се с целувки и пожелания за успех и минути по-късно дъщерята излиза и вика "Мамо, ама аз съм била в друга сграда". Не че съм злорад, ама то трябва да си верно тъп по default, за да си объркаш СГРАДАТА. Виж, за стаята е разбираемо.
Хахаха, ей това ме разби направо... :twisted: Е, то аз хубаво се смея, ама и на мен за малко да ми се случи в ПУ - добре че бях отишла да поразпитам на предния ден, че честно казано и идея си нямах преди това, че университета имал две сгради :oops: :oops: :oops: Макар че като се сетя за ОГРОМНОТО закъснение, с което започна изпитът, сигурно навреме щях да стигна и до другата сграда в случай че се бях объркала :lol: :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

hazel написа:..минути по-късно дъщерята излиза и вика "Мамо, ама аз съм била в друга сграда". Не че съм злорад, ама то трябва да си верно тъп по default, за да си объркаш СГРАДАТА. Виж, за стаята е разбираемо.
Честно казано това стана много пъти на изпита по история, защото поради ремонта на ФМИ, нямаше надпис на централния вход и редовно го бъркаха със съседните Химически и Физически факултет. Едно девойче припадна във ФзФ като разбра, че е стигнало до точната сграда минута след като е съобщена темата и затова не го допуснаха до изпита....
:oops: :oops:
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

няякой може ли да ми каже къде в София мога да си подам документите за редовния изпит в Пловдивския?
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

утре ще излязат резултатите по история в интернет, да видим как ще ни изненадат... :roll:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Trisha написа:утре ще излязат резултатите по история в интернет, да видим как ще ни изненадат... :roll:
И по английски! :oops:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”