За Диабло 3 и другите...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: За Диабло 3 и другите...
^ В моя сървър бях известен като бича на Hillsbrad foothills... стоял съм по цял час да тероризирам lowbie-та на ордата. Номерът е да ги изпотрепеш един-два пъти, да изчезнеш за 10 минути, за да се успокоят и после пак да дойдеш. Най-веселото става като започнат да ти трещят в публичния чат
С мойта Яна - human mage бях на 73-то ниво и трябваше да викат приятелчета от гилдиите, за да ме изгонят.
Strength and honor.
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право (I hope so)
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Има ги много такива :Р Аз като си вдигах алта в Chromaggus се появи някакъв друид дето ни уби 2-3 пъти в Хилсбрад гадината, левелвахме си с един прийст най-спокойно, ама изпусна момента че бях в арена тийм в топ50 на батългрупата... Та реших да го навестя мизерника, писах на попа кой съм и да го подлъже до гробището ; ) Там седях и го фармих 4 часа :Р Много злопаметна гад съм, много...
След което не го видях повече в хилсбрад
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
иде ми да кажа "GET A LIFE!!"....

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не ми тряя, имам соулстоун
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Е тва никога не съм го разбирал, честноPaschendale написа:Там седях и го фармих 4 часа :Р
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Еми замисли се... Заслужаваше си го, омг... Там малките тепърва навлизащи в играта си правят кефа, и отива ня'къв сдухан дето не може да вземе един кил в ПВП на неговия левел да си излива агресията... егаси комплексарщината о.О Тогава бях и по-малък, ерго - по-емоционален и зарибен по играта, та просто му дадох урок... Защото знам какво е да си трепеш една гадинка 10 минути и да дойде някакъв сдухан социопат да те пребие с една магийка, и съответно знам как се чувстват другите малки левели като срещнат такъв... Просто имах възможност да спра нещо нередно и идиотско. Направих го
- Bagatur
- Легендарен флуудър
^ Социопатите обикновено са с най-развитите герои и често оглавяват рейдове, за да могат да раздават команди и да си гъделичкат самочувствието с "властта"
А който не иска да го gank-ват, да отиде в PvE сървър. PvP-тата са направени за неправолинейна и в пъти по-интересна игра. Веднъж тъкмо си почивах в Stranglethorne Vale и откъм реката се зададе цяла групичка от ордата, всичките около 35-то ниво. Е нямаше такова тичане, добре че имах Blink и взех голяма преднина
В PvE-то щяхме просто да си махнем с ръка и да бием NPC-та до затъпяване 
А който не иска да го gank-ват, да отиде в PvE сървър. PvP-тата са направени за неправолинейна и в пъти по-интересна игра. Веднъж тъкмо си почивах в Stranglethorne Vale и откъм реката се зададе цяла групичка от ордата, всичките около 35-то ниво. Е нямаше такова тичане, добре че имах Blink и взех голяма преднина
Strength and honor.
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Oбъркал си се нещо ; ) Опитах системата "брадва" докато бях райд лийдър на гилдията. Гилдията се срина ; ) Истинския райд лийдър те надъхва да играеш с присъствието си и не му се налага да раздава команди че да си гъделичка самочувствието ; ) Иначе между равни левели е точно както ти каза, но да висиш на 80 ниво в СТВ и да ганкваш малки... Моля ти се...
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Не уточних, че в Стренгълторн бях някъде около 35-то ниво и аз бях преследваният
За разлика от много други земи мястото беше пренаселено от орда и трябваше постоянно да се дебнем из руини и джунгли, за да си изпълним куестовете.
Strength and honor.
Играх Torchlight, която е сравнително като новото Diablo III и не ми вдъхва доверие цялата идея.
Пустите клисурци, станали московци,
а панагюрци- донски казаци!
а панагюрци- донски казаци!
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Torchlight и аз я играх, става, но е малко досадна, а за wow, мога да кажа, че е много добър наркотик. 

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
Тройката за съжаление няма да излезе скоро 
Междувременно на моя малък Diablo 3 фенсайт може да намерите доста информация за играта:)
Междувременно на моя малък Diablo 3 фенсайт може да намерите доста информация за играта:)
- Bagatur
- Легендарен флуудър
Е сега всичко живо играе Катаклизъм и трябва време, за да се посъберат пак пари 
Strength and honor.
- Vupros
- От дъжд на вятър
- Специалност: Лъжец
- Обратна връзка:
..........
Последно промяна от Vupros на 18 Авг 2011, 17:40, променено общо 1 път.