Отзиви от изпита по Римско право
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
И са супер субективни! Новкиришка ти гледа книжката и се води по оценките от старите изпити - ако си отличник - 6, ако си кат мен - 3, а си казах всичко. Просто седайте при Пиперков - той те пита нещо, ти мълчиш, после си отговаря сам на въпроса и накрая - 4-5! Идва ми да псувам ма тук било забранено, а май трябва да разрешите;) Поне мина т'ва Римско веднъж за винаги. 
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
При нас миналата година имаше много малко скъсани като цяло,а пък мойта група при Новкиришка-нямаше нито 1 скъсан.Аз съм супер доволна от нея-дори бях с ужасно висока температура и не и чувах въобще въпросите,които ми задаваше,отговарях с по една дума,а имам 5
!Е,понякога е въпрос на късмет(в повечето случаи
).
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
При нас миналата година имаше много малко скъсани като цяло,а пък мойта група при Новкиришка-нямаше нито 1 скъсан.Аз съм супер доволна от нея-дори бях с ужасно висока температура и не и чувах въобще въпросите,които ми задаваше,отговарях с по една дума,а имам 5
!Е,понякога е въпрос на късмет(в повечето случаи
).
Dream away,don't wait for the night...
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И пак не ми стана ясно при кой да се пиша
. От една страна, като се има предвид успехът ми по ИБДП, където разказах само единия въпрос и той ме затапи даже нещо , а за втория си признах, че не съм го чела и имам 4, може би ще имам повече късмет при Пиперков .
Ех, закъде щях да бъда, ако не бях женско ( мерси, мамче, че ме роди все пак момиче
)