Отзиви от изпита по Римско право

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
man4ester
В началото бе словото

Мнение от man4ester »

И са супер субективни! Новкиришка ти гледа книжката и се води по оценките от старите изпити - ако си отличник - 6, ако си кат мен - 3, а си казах всичко. Просто седайте при Пиперков - той те пита нещо, ти мълчиш, после си отговаря сам на въпроса и накрая - 4-5! Идва ми да псувам ма тук било забранено, а май трябва да разрешите;) Поне мина т'ва Римско веднъж за винаги. :twisted:
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.

Изображение
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

При нас миналата година имаше много малко скъсани като цяло,а пък мойта група при Новкиришка-нямаше нито 1 скъсан.Аз съм супер доволна от нея-дори бях с ужасно висока температура и не и чувах въобще въпросите,които ми задаваше,отговарях с по една дума,а имам 5 :D !Е,понякога е въпрос на късмет(в повечето случаи :wink: ).
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

При нас миналата година имаше много малко скъсани като цяло,а пък мойта група при Новкиришка-нямаше нито 1 скъсан.Аз съм супер доволна от нея-дори бях с ужасно висока температура и не и чувах въобще въпросите,които ми задаваше,отговарях с по една дума,а имам 5 :D !Е,понякога е въпрос на късмет(в повечето случаи :wink: ).
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

В почти всички случаи. :wink:
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

И пак не ми стана ясно при кой да се пиша :D . От една страна, като се има предвид успехът ми по ИБДП, където разказах само единия въпрос и той ме затапи даже нещо , а за втория си признах, че не съм го чела и имам 4, може би ще имам повече късмет при Пиперков . :roll: Ех, закъде щях да бъда, ако не бях женско ( мерси, мамче, че ме роди все пак момиче :twisted: )
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”