The BEST Game EVER

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: The BEST Game EVER

Мнение от Angel_N »

Изображение
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

^ велика.

На песента на Chiasm от вампирския клуб още си танцувам без да ми писне. :JC_dance:
Strength and honor.
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Angel_N написа:Изображение
Изображениедоста над нея е :wink:
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Интересното е че оригинала на еднорога повече ме кефи, но на метъл версията изкарвам повече точки. :rr:
Котор е култова, но е твърде, твърде елементарна. Няма никакво предизвикателство. А Маскарада е повече от добра, но така и не я превъртях. Ако не сте, играйте и първата игра The Masquerade:Redemption, старичка е, къса нерви, но си змаслужава!

Най-велика за мен си остава Gothic, първата част. Може би, защото от всички игри, само нея изиграх до края :shaking2:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър

Маскарада първата част я превъртях,2рата не съм я довършил.KOTOR си е повече от добра,поне за времето си.В момента пробвам Gothic 4 ,но не успява да ме грабне :roll: Oblivion ми хареса като геймплей ,но не и като история,някакси прекалено кратка...
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

По принцип всички части на Елдър Скролс са с мега кратки истории и ако знаеш къде да идеш и какво точно да правиш може да ги превъртиш на първо ниво за 3-4 часа. Ако се забиеш по странични куести обаче, играта разкрива истинския си чар :rr:
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър

Ми аз обикалях ли обикалях всякакви сайдкуестове и накрая ми писна и тръгнах по сюжетната линия, като се разочаровах на следващия ден :mrgreen: Въпреки това конзолата е доста удобно направена и с малко ровене из нета може да си направиш героя който искаш ,без да губиш поредните часове от живота си

В Oblivion,Bloodlines има доста доста бъгове,които на моменти развалят удоволствието от самата игра.
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

За разтоварване може да пробвате Dynasty warriors 6. Няма такъв екшън :Koshechka_08:

Strength and honor.
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър

Предпочитам Devil may cry :wink:
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Изображение

:) :) :)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Плазмодий написа:По принцип всички части на Елдър Скролс са с мега кратки истории и ако знаеш къде да идеш и какво точно да правиш може да ги превъртиш на първо ниво за 3-4 часа. Ако се забиеш по странични куести обаче, играта разкрива истинския си чар :rr:
Това, дето го приказваш, важи само за Обливиън и то донякъде. Другите игри нямат заложеното в Обливиън свойство "Светът качва нива заедно с героя", така че примерно на Мороуинд ще бъдеш разпран от Клиф Рейсъри или изяден от Никс-хаунд в момента, в който напуснеш Сейда Нийн на първо ниво (освен чрез Силт-страйдър). Пък и дори по някакво чудо да не те налазят гадините, разходката от Сейда Нийн до Балмора при ниски Athletics и Speed отнема поне 15-20 минути реално време. Така че дори хипотетично да беше възможно да превъртиш Мороуинд на 1 ниво (а то не е), само за ходене насам-натам щяха да са ти необходими дни реално време. Освен това двата експанжъна (които рутят веранди) Трибунал и Блъдмуун изискват герои поне около 20-то ниво, иначе няма никакъв шанс за превъртането им, особено предвид какви са босовете. :geek:
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Bagatur написа:За разтоварване може да пробвате Dynasty warriors 6. Няма такъв екшън :Koshechka_08:

Много прилича на Онимуша сериите
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

FloWersOfEviL написа: Много прилича на Онимуша сериите
О, има доста прилики. С разликата че в Дайнъсти е пресъздаден единственият персонаж, от който се страхува Чък Норис :lol: :lol: :lol:
Strength and honor.
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър

Bagatur написа:
FloWersOfEviL написа: Много прилича на Онимуша сериите
О, има доста прилики. С разликата че в Дайнъсти е пресъздаден единственият персонаж, от който се страхува Чък Норис :lol: :lol: :lol:
Помислих че е огледало
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Boromir написа:
Плазмодий написа:По принцип всички части на Елдър Скролс са с мега кратки истории и ако знаеш къде да идеш и какво точно да правиш може да ги превъртиш на първо ниво за 3-4 часа. Ако се забиеш по странични куести обаче, играта разкрива истинския си чар :rr:
Това, дето го приказваш, важи само за Обливиън и то донякъде. Другите игри нямат заложеното в Обливиън свойство "Светът качва нива заедно с героя", така че примерно на Мороуинд ще бъдеш разпран от Клиф Рейсъри или изяден от Никс-хаунд в момента, в който напуснеш Сейда Нийн на първо ниво (освен чрез Силт-страйдър). Пък и дори по някакво чудо да не те налазят гадините, разходката от Сейда Нийн до Балмора при ниски Athletics и Speed отнема поне 15-20 минути реално време. Така че дори хипотетично да беше възможно да превъртиш Мороуинд на 1 ниво (а то не е), само за ходене насам-натам щяха да са ти необходими дни реално време. Освен това двата експанжъна (които рутят веранди) Трибунал и Блъдмуун изискват герои поне около 20-то ниво, иначе няма никакъв шанс за превъртането им, особено предвид какви са босовете. :geek:
Добре защо ме чепкаш като съм го правил, превъртал съм играта за 4 часа и малко, като знаех точно къде да отида и какво да направя. Разбира се не е възможно да го направиш с всички типове персонажи, аз играх с Bosmer на лък. Ако толкова държиш да спорим, пусни си играта, тръгни по мейн куест на първо ниво без да спиш нито веднъж (това разбира се ако си толкова наясно колкото твърдиш), виж докъде ще стигнеш и после пак пиши тук.
Експанжъните не съм ги играл и не съм компетентен.
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”