The BEST Game EVER
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: The BEST Game EVER
Strength and honor.
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Интересното е че оригинала на еднорога повече ме кефи, но на метъл версията изкарвам повече точки.
Котор е култова, но е твърде, твърде елементарна. Няма никакво предизвикателство. А Маскарада е повече от добра, но така и не я превъртях. Ако не сте, играйте и първата игра The Masquerade:Redemption, старичка е, къса нерви, но си змаслужава!
Най-велика за мен си остава Gothic, първата част. Може би, защото от всички игри, само нея изиграх до края
Котор е култова, но е твърде, твърде елементарна. Няма никакво предизвикателство. А Маскарада е повече от добра, но така и не я превъртях. Ако не сте, играйте и първата игра The Masquerade:Redemption, старичка е, къса нерви, но си змаслужава!
Най-велика за мен си остава Gothic, първата част. Може би, защото от всички игри, само нея изиграх до края
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
Маскарада първата част я превъртях,2рата не съм я довършил.KOTOR си е повече от добра,поне за времето си.В момента пробвам Gothic 4 ,но не успява да ме грабне
Oblivion ми хареса като геймплей ,но не и като история,някакси прекалено кратка...

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
По принцип всички части на Елдър Скролс са с мега кратки истории и ако знаеш къде да идеш и какво точно да правиш може да ги превъртиш на първо ниво за 3-4 часа. Ако се забиеш по странични куести обаче, играта разкрива истинския си чар 
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
Ми аз обикалях ли обикалях всякакви сайдкуестове и накрая ми писна и тръгнах по сюжетната линия, като се разочаровах на следващия ден
Въпреки това конзолата е доста удобно направена и с малко ровене из нета може да си направиш героя който искаш ,без да губиш поредните часове от живота си
В Oblivion,Bloodlines има доста доста бъгове,които на моменти развалят удоволствието от самата игра.
В Oblivion,Bloodlines има доста доста бъгове,които на моменти развалят удоволствието от самата игра.

- Bagatur
- Легендарен флуудър
За разтоварване може да пробвате Dynasty warriors 6. Няма такъв екшън 
Strength and honor.
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:

My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Това, дето го приказваш, важи само за Обливиън и то донякъде. Другите игри нямат заложеното в Обливиън свойство "Светът качва нива заедно с героя", така че примерно на Мороуинд ще бъдеш разпран от Клиф Рейсъри или изяден от Никс-хаунд в момента, в който напуснеш Сейда Нийн на първо ниво (освен чрез Силт-страйдър). Пък и дори по някакво чудо да не те налазят гадините, разходката от Сейда Нийн до Балмора при ниски Athletics и Speed отнема поне 15-20 минути реално време. Така че дори хипотетично да беше възможно да превъртиш Мороуинд на 1 ниво (а то не е), само за ходене насам-натам щяха да са ти необходими дни реално време. Освен това двата експанжъна (които рутят веранди) Трибунал и Блъдмуун изискват герои поне около 20-то ниво, иначе няма никакъв шанс за превъртането им, особено предвид какви са босовете.Плазмодий написа:По принцип всички части на Елдър Скролс са с мега кратки истории и ако знаеш къде да идеш и какво точно да правиш може да ги превъртиш на първо ниво за 3-4 часа. Ако се забиеш по странични куести обаче, играта разкрива истинския си чар

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Много прилича на Онимуша сериитеBagatur написа:За разтоварване може да пробвате Dynasty warriors 6. Няма такъв екшън
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
О, има доста прилики. С разликата че в Дайнъсти е пресъздаден единственият персонаж, от който се страхува Чък НорисFloWersOfEviL написа: Много прилича на Онимуша сериите
Strength and honor.
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
Помислих че е огледалоBagatur написа:О, има доста прилики. С разликата че в Дайнъсти е пресъздаден единственият персонаж, от който се страхува Чък НорисFloWersOfEviL написа: Много прилича на Онимуша сериите![]()
![]()

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
Добре защо ме чепкаш като съм го правил, превъртал съм играта за 4 часа и малко, като знаех точно къде да отида и какво да направя. Разбира се не е възможно да го направиш с всички типове персонажи, аз играх с Bosmer на лък. Ако толкова държиш да спорим, пусни си играта, тръгни по мейн куест на първо ниво без да спиш нито веднъж (това разбира се ако си толкова наясно колкото твърдиш), виж докъде ще стигнеш и после пак пиши тук.Boromir написа:Това, дето го приказваш, важи само за Обливиън и то донякъде. Другите игри нямат заложеното в Обливиън свойство "Светът качва нива заедно с героя", така че примерно на Мороуинд ще бъдеш разпран от Клиф Рейсъри или изяден от Никс-хаунд в момента, в който напуснеш Сейда Нийн на първо ниво (освен чрез Силт-страйдър). Пък и дори по някакво чудо да не те налазят гадините, разходката от Сейда Нийн до Балмора при ниски Athletics и Speed отнема поне 15-20 минути реално време. Така че дори хипотетично да беше възможно да превъртиш Мороуинд на 1 ниво (а то не е), само за ходене насам-натам щяха да са ти необходими дни реално време. Освен това двата експанжъна (които рутят веранди) Трибунал и Блъдмуун изискват герои поне около 20-то ниво, иначе няма никакъв шанс за превъртането им, особено предвид какви са босовете.Плазмодий написа:По принцип всички части на Елдър Скролс са с мега кратки истории и ако знаеш къде да идеш и какво точно да правиш може да ги превъртиш на първо ниво за 3-4 часа. Ако се забиеш по странични куести обаче, играта разкрива истинския си чар
Експанжъните не съм ги играл и не съм компетентен.
доста над нея е