nightwish написа:Не е точно така.Може искрено да обичаш един човек,да му го казваш,но след време тази любов да умре и да пожелаеш да приключиш връзката.Съвсем нормално е,когато обичаш някого да му го кажеш,но също толкова нормално е когато вече няма чувства да настъпи края на връзката.
хехе, може и да си права, не знам. аз по-лесно казвам на приятелите си че ги обичам, отколкото на момче. и се гордея със себе си - досега не съм казвала аз първа тези така мили и ангажиращи думички

... честно казано даже сдухвам на мен като ми ги кажат. защото когато някой ти каже, че те обича, някакси въздухът се насища с едно такова напрегнато очакване да отговориш по същия начин

. пък аз може да не искам да говоря такива неща. няма пък

!
в цялата работа зависи според мен как са приключили нещата и дали има наранени. защото е нормално ако единият се е почувствал отблъснат, после въобще да не желае да вижда "бившия/ата". но ако нещата просто са се разпаднали от само себе си, в смисъл връзката просто се е изчерпала, мисля, че може да бъде много красиво, в крайна сметка с този човек винаги те свързва нещо специално... но наистина не знам, в момента просто теоретизирам, както казах не ми се е налагало да режа аз някое гадже, нито пък да се виждам с бившия всеки ден (което мисля, че би било ужасно!!!)...