ЖИВОТЪТ НЕ СВЪРШВА С КРАЯ НА ЕДНА ЛЮБОВ

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

nightwish написа:Просто още не си попаднал на жена,която не би могъл да забравиш.И недей да приемаш,че всички момичета са склонни към мелодрами и месеци въздишки по някое момче :wink: .
Ххахахахахах!!!
Момиче съм забравял и за 2 седмици и за месец и половина.
Като започнеш да се занимаваш с други работи (или друго момиче)
много бързо се забравя старото :D
Естествено сещам се отвреме навреме, но просто ей така, без това
да предизвиква някакви емоции в мен.И точно след 3 минути все едно
не съм си го спомнил :P
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

8) 8) 8)
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

Паган - nightwish много точно го каза- не си срещнал момиче, което да не можеш да забравиш . но аз лично ти пожелавам като я срещнеш да не ти се налага да я забравяш :D

а относно тема- много ясно ,че не свършва -любови много -силни, слаби, незабравими, разделяне и отново събиране - тн тн тн.. след всяка вечер идва утро !! така че .. BE HAPPY ! :D
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

nightwish написа:И недей да приемаш,че всички момичета са склонни към мелодрами и месеци въздишки по някое момче :wink: .
Така мислиш,защото още не си срещнала момче,което да не можеш да забравиш 8)
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Koral
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Koral »

о преди време моят свят сякъш свърши с края на една любов - сега вече не е така. Както каза някой друг - преминават през личният ми живот плавно и бавно и въобще не ми пука чак толкова :) Това, което ми харесва е че я няма онази натрапчива емоциионална зависимост - ох, сега защо не ми се обажда? А днес след като не е с мен, с кой ли е? А неговите приятели какво ли мислят за мен? Ама дали му харесва онази петата фибичка в косата ми отзад, която почти не се вижда, но все пак е там и той е длъжен да я е забелязал.. ? :)
Сега ми е екстра :) Най-важното е да ме правят щастлива. пфууу пак се разприказвах а съм в сесия! :)
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Stark написа:
nightwish написа:И недей да приемаш,че всички момичета са склонни към мелодрами и месеци въздишки по някое момче :wink: .
Така мислиш,защото още не си срещнала момче,което да не можеш да забравиш 8)
Напротив,срещнала съм момче,което никога няма да забравя.Човек,с когото съм била 3 години.Но отново аз бях тази,която реши,че е време да се сложи край на връзката.И все пак и аз ще си намеря майстора някой ден.Да видим кога ще стане.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Евала, Корал! Точно така е! Гадно е, но е адски вярно....плъзгат се без да оставят никаква следа. И вината не е тяхна..времето е такова. Любовта не вирее в него 8) Личните отношения са по-прости, драми липсват, освен ако не си някой мечтател, но тогава е трябвало да се родиш през 60-те! Иначе всичко останало е бизнес!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

това за по къде ти се "плъзгат" взаимоотношенията с другия пол си е въпрос на характер и на нагласа.
това , че мъжете забравят жени, на които са се клели във любов и незнамсикво си за ПО -МАЛКО ТО МИГ ДОРИ е неоспорим факт.
това, че могат да изтрият с един замах цяла съдба и да продължат напред , е ясно и доказано.
това, че на някой , на който явно са му изтрили живота поне за миг и явно не усеща , че живее предполага малко повече подкрепа точно сега.НЕЗАВИСИМО МЪЖ ИЛИ ЖЕНА.когато боли няма никакво значение, и когато става въпрос да живее или не, още повече.
ако на някой му се струват мелодраматизации- да прати лс на крематори да ми трие мненията.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

kokteil_molotow написа:това , че мъжете забравят жени, на които са се клели във любов и незнамсикво си за ПО -МАЛКО ТО МИГ ДОРИ е неоспорим факт.
Душата, аз дори не съм казвал "обичам те" на момиче...Заради което,
може би, приключиха две мои връзки, но това май вече е друг въпрос... :D

Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

аз давам най-бруталния пример. когато не си казвал, че обичаш , или не си показвал, някакси по-логично и безболезнено е да си тръгнеш .
но когато си давал обещания, клетви и накрая се изпишкаш върху тях и си тръгнеш :shock: тогава балансът не излиза :roll: :evil: :evil: :evil:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не мога да се държа гадно с човек, на когото съм казало че го обичам, освен ако наистина не е постъпил кофти с мен. иначе ще се чувствам сякаш аз съм кучката. добре че не ми се е налагало да късам някого, че щях да се чувствам кофти една седмица
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Koral
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Koral »

Паган... на мен пък две връзки ми се развалиха, след като им казах "обичам те" - да не би да има някаква пропорционална зависимост... :)
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Не е точно така.Може искрено да обичаш един човек,да му го казваш,но след време тази любов да умре и да пожелаеш да приключиш връзката.Съвсем нормално е,когато обичаш някого да му го кажеш,но също толкова нормално е когато вече няма чувства да настъпи края на връзката.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Koral написа:Паган... на мен пък две връзки ми се развалиха, след като им казах "обичам те" - да не би да има някаква пропорционална зависимост... :)
Ми, какво да ти кажа...Повечето момчета и мъже не харесват
особено много тези две думички :D За това се получава така.
Аз, да кажем, се чувствам все едно ме връзват.

Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

nightwish написа:Не е точно така.Може искрено да обичаш един човек,да му го казваш,но след време тази любов да умре и да пожелаеш да приключиш връзката.Съвсем нормално е,когато обичаш някого да му го кажеш,но също толкова нормално е когато вече няма чувства да настъпи края на връзката.
хехе, може и да си права, не знам. аз по-лесно казвам на приятелите си че ги обичам, отколкото на момче. и се гордея със себе си - досега не съм казвала аз първа тези така мили и ангажиращи думички :roll: :lol: :wink:... честно казано даже сдухвам на мен като ми ги кажат. защото когато някой ти каже, че те обича, някакси въздухът се насища с едно такова напрегнато очакване да отговориш по същия начин :roll: :?. пък аз може да не искам да говоря такива неща. няма пък :twisted:!
в цялата работа зависи според мен как са приключили нещата и дали има наранени. защото е нормално ако единият се е почувствал отблъснат, после въобще да не желае да вижда "бившия/ата". но ако нещата просто са се разпаднали от само себе си, в смисъл връзката просто се е изчерпала, мисля, че може да бъде много красиво, в крайна сметка с този човек винаги те свързва нещо специално... но наистина не знам, в момента просто теоретизирам, както казах не ми се е налагало да режа аз някое гадже, нито пък да се виждам с бившия всеки ден (което мисля, че би било ужасно!!!)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”