Отзиви от изпита по Римско право
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Отзиви от изпита по Римско право
Мен ме интересува как минава изпитът при Пиперков.Чувал съм че те пуска из целият матриал въпреки двата въпроса.Задава ли въпроси докато си говориш нещата заяжда ли се прекъсва ли можеш ли да се надяваш на нещо хубаво при него.Освен това може ли и Носкиришка да изпитва и ако е така какво е положението при нея.
Ами мен миналата година първо почна тя да ме изпитва, после обаче излезе и ме доизпита Пиперков.Впечатлението ми от нея не е много ласкаво - изпитваше тези пред мен около 30 минути...И ми изглеждаше малко злобничка...
А Пиперков ме изпитва около 2 минути...
Въобще не погледна въпросите, които бях развила, а ме пита съвсем други работи- доста конкретни, изискващи отговор с две думи...Само на 1 подвъпросче не му отговорих, другото си казах - и ми вика :"Добре, доволен съм от вас"...И гледам в книжката -4...
А на други май лесно писа 6-ци...Доста е субективно...
А Пиперков ме изпитва около 2 минути...
А на други май лесно писа 6-ци...Доста е субективно...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не мисля, че са субективни, просто държат да си знаеш, разхождат си те из конспекта при всяко положение, но в никой случай не бих казала, че са злобни (за разлика от други изпитващи в първи курс
) и определено дори да те скъсат така да се каже, ще си знаеш, че вината е твоя, смятам, че оценяват обективно...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Мене ме изпитваше д-р Константин Танев. Ако трябва да бъда честен, римското право ми беше най- големият провал. Въпреки че този изпит бях учил доста, не бях чел въпросите за наследственото и семейното право. Иначе процеите ги бях научил перфектно. За мое най- голямо съжаление ми се паднаха два въпроси точно от семейното и наследственото право. Ужасът и шокът бяха огромни. Можех и да пиша по други въпроси, т.е. да се изхитря, но се отказах. Тогава си казах, че е по- добре да напиша нещо от обща култура. И изкарах... тройка. Е, разбира се, не бях доволен, ама то и аз съм си виновен, защото може би не подходих сериозно към изпита.
Иначе имаше колеги, които бяха скъсани, но не бяха чак толкова много.
Иначе имаше колеги, които бяха скъсани, но не бяха чак толкова много.
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
аз си го взех много успешно, ама тамън преди три години, та не е актуално. иначе съм съгласна, че предмета е интересен, но в никой случай не е лесен, това беше най-трудния изпит в първи курс...sientelo написа:Дано всички сте си взели успешно изпита по Римско право,пък и това си е интересен предмет и не е толкова сложен.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Re: Отзиви от изпита по Римско право
НоскиришкаMuskusa написа:Мен ме интересува как минава изпитът при Пиперков.Чувал съм че те пуска из целият матриал въпреки двата въпроса.Задава ли въпроси докато си говориш нещата заяжда ли се прекъсва ли можеш ли да се надяваш на нещо хубаво при него.Освен това може ли и Носкиришка да изпитва и ако е така какво е положението при нея.
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Pepita
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
На мен изпитът ми беше вчера. Изпитва ме Пиперков. Изобщо не усетих кога ме изпита - бше много спокойно, а и двамата с Новкиришка пускат потоянно някакви лафове и ти се чувстваш добре.
Теглиш си два въпроса и ако си ги развиеш добре почти не те питат по тях. Пиперков задава казусчета, но те са супер елементарни и те насочва.
С една дума - очарована съм от тоя изпит и ако всички нагоре са такива, е-хеее "ще бъде такъв живот...."
Теглиш си два въпроса и ако си ги развиеш добре почти не те питат по тях. Пиперков задава казусчета, но те са супер елементарни и те насочва.
С една дума - очарована съм от тоя изпит и ако всички нагоре са такива, е-хеее "ще бъде такъв живот...."
Днес скъсаха четири човека!
Днес скъсаха четири човека, още в началото. Накрая пиперката вика - "В началото паднаха невинни жертви"