Великотърновския
Модератор: Boromir
- Picklenose
- От дъжд на вятър
мога разбира се 
с география и език се влиза МИО (за него имам най-много инфо)
въпреки че във ВТУ икономическите специалности не са най-силни(както в УНСС и в Свищов) имам няколко познати от различен курс и всички са много доволни..не знам..ако те интересува нещо по-конкретно,питай
п.п. може и ЛС да не занимаваме другите, че илиян ще каже, че флудим!!!
с география и език се влиза МИО (за него имам най-много инфо)
въпреки че във ВТУ икономическите специалности не са най-силни(както в УНСС и в Свищов) имам няколко познати от различен курс и всички са много доволни..не знам..ако те интересува нещо по-конкретно,питай
п.п. може и ЛС да не занимаваме другите, че илиян ще каже, че флудим!!!
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
в нашата гимназия идва някакъвпрофесор(май беше по история)от Великотърновския, който естествено ни разказа мн хубави неща за университета. Не пропусна да оплюе СУ
Взе да ни зарибява за всяка специалност по-отделно и ни похвали много студентския стол
каза че тия от др градове си купували храна за у тях като си тръгвали
Симпатичен човек
аз като съм близо до Търново, градът ми е слабост
Много хора гледат с пренебрежение на уни-то, но наистина филологиите и историята ги признават
Допада ми това, че има тестове и че не те ограничават с какъв предмет да кандидатстваш за определена специалност
Симпатичен човек
аз като съм близо до Търново, градът ми е слабост
Много хора гледат с пренебрежение на уни-то, но наистина филологиите и историята ги признават
Допада ми това, че има тестове и че не те ограничават с какъв предмет да кандидатстваш за определена специалност
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
du6ata написа:не се шокирай!!! от студ. стол всеки е ял!!! дори и аз (не съм студентка!!)Aerven написа: и ни похвали много студентския столказа че тия от др градове си купували храна за у тях като си тръгвали
![]()
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
история(тема) или история(тест) ?
на какво ще се явявате по история тема или тест. ...Хайде някои ако е ходил на история тест да сподели опита си- на кои компоненти да се наблегне? ако каже и някои тънкости при решаването му...цена няма да има
))) 
Маркетинг
Аз искам да уча "Маркетинг" с какъв изпит се кандидатства? Изпита по география или английски труден ли на какво ниво трябва да си по английски да влезеш. Конспект по география има ли някъде.
Великотърновския е примамлив като вариант , но имат проблеми с акредитацията. Аз още се чудя дали да подам документи за там. Подлъгах се за Пловдивския , а после видях , че няма акредитация. За какво всъщност е тази акредитация след като университета е в списъка на МОН за легитимни висши училища? Я някой да сподели нещо повече за ВТУ? Къде точно се намира във Велико Търново, близко ли е до гари, като база горе - долу как изглежда?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: история(тема) или история(тест) ?
Аз ходих преди 2 години и май съм писала обстойно някъде тука в какво се състои. Не е труден, ако си знаеш материала, разбира се. Има да се посочват 5-6 важни събития за определен период, подредени по хронология; да се обясняват исторически понятия; разни мисли и идеи да се напише чии са (трябва да познавате минимума историография); да се попълват пропуснатите думи в твърдения (горе долу са от темите) и т.н. Другите компоненти са анализ на исторически извор и отговор на исторически въпрос (обикновено това е или част от тема, или да се напише за дейността ня дадена личност, по-рядко да се опишат предпоставките или последиците на някакво събитие). Ми на какво да се наблегне....на всичкоsisito написа:Хайде някои ако е ходил на история тест да сподели опита си- на кои компоненти да се наблегне? ако каже и някои тънкости при решаването му...цена няма да има)))
А "тънкостта" е да си купите сборника с тестове на ВТУ и да го изрешавате целия! Ще придобиете представа за теста, даже някои въпроси ги дават същите! А отзад има и речник с понятията ( и отговори има
Тва е, ако има нещо неясно- потърсете му другия пост по темата или пишете ЛС
Не е трудно. Ама моят съвет е да се явите и на двата изпита.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Re: Великотърновския
Информация за изпитите във ВТУ "Св.Св.Кирил и Методий":Жрецът на Болката написа:Не познавам хора, които учат там и не мога да събера никакви впечатления? Вие какво мислите?
Някой знае ли нещо за изпитите по английски език, история и български език?
http://www.kadedaucha.com/?id=219
- hristina_vh
- От дъжд на вятър