ЖИВОТЪТ НЕ СВЪРШВА С КРАЯ НА ЕДНА ЛЮБОВ
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ЖИВОТЪТ НЕ СВЪРШВА С КРАЯ НА ЕДНА ЛЮБОВ
4у ли , black lady? колкото и да боли и колкото и да си мислиш , че свършва-НЕ Е ТАКА! все още има много други неща заради които си струва да продължиш. заради любов се живее, но не се умира.надявам се тук да можем да ти покажем малко друга гледна точка и да почувстваш , че
И ТОВА ЩЕ ОТМИНЕ
не забравяй тези 4 думи и си ги повтаряай постоянно .
И ТОВА ЩЕ ОТМИНЕ
не забравяй тези 4 думи и си ги повтаряай постоянно .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Тъкмо си мислех да предложа на black_lady да се напием и накрая да достигнем до гениалния извод,че всички мъже са прасетаhazel написа:Абе пор, не бира, бе, направо полувин (или цяла) бутилка водка (или друг алкохол), за да забрави какво е станало целия ден.....
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
pora_e_priqtel написа:Едно нещо и от мен: всеки път, когато си помислиш за самоубийство си бий по един мнооого ама мноооооооооооооооооого силен шамар!!!!
И след това пий по една бира, че да ти мине болката от шамара
пора рулира!!! и понеже сме прасета може да се напиеме с вас
Не съм казала,че смятам така,просто когато се съберат няколко момичета с цел да утешат една от тях винаги се стига до този извод под влиянието на алкохола.А аз никога не съм имала нервна криза,не съм мислела да се самоубивам и не съм се била за мъжРосен Тимчев написа:Ееееееееее! Направо прекалихте вече! Свине сме били....ама тези СВИНЕ ви докарват до нервни кризи, самоубийства и даже да се биете помежду си! На нас ни е супер забавно честно казано!![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
зависи...Бившият ми (скъсахме преди година) още е наранен и не иска да ми говори...Росен Тимчев написа:и ще ви издам малка тайна- супер по-лесно ни е да забравим жена
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Мога да забравя всяка жена...уверявам те! Те се плъзгат по повърхността на личния ми живот без да оставят никакви дълбоки следи.nightwish написа:Просто още не си попаднал на жена,която не би могъл да забравиш.И недей да приемаш,че всички момичета са склонни към мелодрами и месеци въздишки по някое момче.
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише