Прием 2011-2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Cheshire Cat
- В началото бе словото
Re: Прием 2011-2012
Благодаря за информацията. Значи ще се готвим за теми ^^
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Не възхвалявайте темите много,много
Колко % от кандидатстващите учат само Средновековие и то дори не цялото, а само Аспарух,Крум,Симеон и Асеневци
Специално за моя гьол - МО, дори за специалности като Политология, Европеистика, трябва да има тест, който да е върху политическа история на Европа и САЩ, а не тема за броят на зъбите на симеоновия кон и с кой крак първо стъпвал от леглото Иван Асен II
Колко % от кандидатстващите учат само Средновековие и то дори не цялото, а само Аспарух,Крум,Симеон и Асеневци
Специално за моя гьол - МО, дори за специалности като Политология, Европеистика, трябва да има тест, който да е върху политическа история на Европа и САЩ, а не тема за броят на зъбите на симеоновия кон и с кой крак първо стъпвал от леглото Иван Асен II
Ще си позволя да дам линк към една статия на доц. Тодор Мишев , която ще послужи на догодишните мишоци, да се ориентират как стоят нещата, ако още не са го направили... 
http://news.ibox.bg/interview/id_144836632
всяка промяна в СУ би означавала идиоти да учат там.*не че сега ги няма,но са по-малко*
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
Много интересна статия,бравоnousy написа:Ще си позволя да дам линк към една статия на доц. Тодор Мишев , която ще послужи на догодишните мишоци, да се ориентират как стоят нещата, ако още не са го направили...
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
zdraveite mislq prez 2011 g da kandidatstvam v su no v momenta sum studentka v drug universitet.interesuvam se dali ima nqkakvi specialni pravila pri kandidatstvaneto i dali moje da u4a dvete specialnosti usporedno.nqkoi ako moje da mi dade informaciq.blagodarq predvaritelno
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
running_wolf
- В началото бе словото
Извинете искам да попитам горе долу кога бяха изпитите по история.
Когато ги обявят ще стане ясно. 
-
Cruciatus Curse
- В началото бе словото
A това ориентировъчно кога ще стане?
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Януари началото.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Привет,
пише, Ви, ученик от ПМГ Бургас, последна година. Как бързо минаха почти 5 години ....
Да се върнем на темата обаче.
Кога ще са изпитите по математика? Има слухове че няма да има януари . Ако има дано да не съвпадад със зимните "празници" по мат. и инф.
Ще има ли изпит или нещо подобно по информатика. Питам, защото ходя на състезания имам и награди, този месец бях четвърти на тортата на директора към СМГ. И все пак математиката е всевишна, а на мен не ми е старст.
Благодаря, Ви, предварително...
пише, Ви, ученик от ПМГ Бургас, последна година. Как бързо минаха почти 5 години ....
Да се върнем на темата обаче.
Кога ще са изпитите по математика? Има слухове че няма да има януари . Ако има дано да не съвпадад със зимните "празници" по мат. и инф.
Ще има ли изпит или нещо подобно по информатика. Питам, защото ходя на състезания имам и награди, този месец бях четвърти на тортата на директора към СМГ. И все пак математиката е всевишна, а на мен не ми е старст.
Благодаря, Ви, предварително...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Изпит има само по математика, иначе може да се кандидатства с оценка от олимпиадата по информатика, но май имаше ограничение от към оценката.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ограниченията са откъм третия гръг - всяка година намалят бройката на кларинатитеiprodanov написа:Изпит има само по математика, иначе може да се кандидатства с оценка от олимпиадата по информатика, но май имаше ограничение от към оценката.
Преди 3 години бяха 60, а тази - 35
КН правеж
-
injiktoplqkto
- В началото бе словото
Здравейте! Извинявам се ако въпроса ми прозвучи глупаво и недообмислено (или от сорта), но някой знае ли защо няма повече от един изпит по езиците (например по английски)!? Значи по математика и физика например има по три, а останалите някак си ощетени!!!