Спорт - 1 курс

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Спорт - 1 курс

Мнение от The_Soldier »

Здравейте! Значи проблемът е следния - нямам спорт като задължителна дисциплина, но в срока за записване отидох да се запиша при преподавателката, и си мислех, че всичко е ок. Чак днес разбрах, че е трябвало да дам някакво заявление, за да ми се брои като избираема дисциплина. Въпросът ми е, късно ли е вече, или тази процедура може да се извърши и сега? Разбира се, че ще питам и в студентски отдел, но ако има някой по-запознат с тези неща, нека да пише. Благодаря предварително ;)
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Спорт - 1 курс

Мнение от thegirl »

Мисля, че темата е за друг подфорум, тук е малко вероятно да ти отговорят, защото вече си студент, а не кандидат-студент. Например в "Спорт" или "Студенти" по-подходящи са ;)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Права си да :oops: Почудих се и аз отначало къде да я постна, но... съжелявам за грешката, нека някой модератор я премести :P
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Така, реших проблема, като подадох молба в учебния отдел (в случай, че някой срещне подобен проблем ;) )
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”