ЖИВОТЪТ НЕ СВЪРШВА С КРАЯ НА ЕДНА ЛЮБОВ

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

ЖИВОТЪТ НЕ СВЪРШВА С КРАЯ НА ЕДНА ЛЮБОВ

Мнение от kokteil_molotow »

4у ли , black lady? колкото и да боли и колкото и да си мислиш , че свършва-НЕ Е ТАКА! все още има много други неща заради които си струва да продължиш. заради любов се живее, но не се умира.надявам се тук да можем да ти покажем малко друга гледна точка и да почувстваш , че
И ТОВА ЩЕ ОТМИНЕ
не забравяй тези 4 думи и си ги повтаряай постоянно .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Едно нещо и от мен: всеки път, когато си помислиш за самоубийство си бий по един мнооого ама мноооооооооооооооооого силен шамар!!!!

И след това пий по една бира, че да ти мине болката от шамара :)
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Абе пор, не бира, бе, направо полувин (или цяла) бутилка водка (или друг алкохол), за да забрави какво е станало целия ден.....
ИзображениеИзображение
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

hazel написа:Абе пор, не бира, бе, направо полувин (или цяла) бутилка водка (или друг алкохол), за да забрави какво е станало целия ден.....
Тъкмо си мислех да предложа на black_lady да се напием и накрая да достигнем до гениалния извод,че всички мъже са прасета :lol: .Този метод доста помага :wink: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Ееееееееее! Направо прекалихте вече! Свине сме били....ама тези СВИНЕ ви докарват до нервни кризи, самоубийства и даже да се биете помежду си! На нас ни е супер забавно честно казано! :lol: 8)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

pora_e_priqtel написа:Едно нещо и от мен: всеки път, когато си помислиш за самоубийство си бий по един мнооого ама мноооооооооооооооооого силен шамар!!!!

И след това пий по една бира, че да ти мине болката от шамара :)

пора рулира!!! и понеже сме прасета може да се напиеме с вас :) :) :) и жувота goes on!!!!!! горе главата :wink:
Изображение

Изображение
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Росен Тимчев написа:Ееееееееее! Направо прекалихте вече! Свине сме били....ама тези СВИНЕ ви докарват до нервни кризи, самоубийства и даже да се биете помежду си! На нас ни е супер забавно честно казано! :lol: 8)
Не съм казала,че смятам така,просто когато се съберат няколко момичета с цел да утешат една от тях винаги се стига до този извод под влиянието на алкохола.А аз никога не съм имала нервна криза,не съм мислела да се самоубивам и не съм се била за мъж :wink: .Обикновено аз съм тази,която скапва нервите на другия :twisted: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

И много жени са разбивали мъжки сърца, да бъдем обективни. Просто те п-рядко си признават болката и затова се остава с впечатление, че жените са по.често зарязвани :wink:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не се оправдавайте! :lol: Винаги така говорите в началото и после по цели месеци преживявате криза. Вярно е, че мъжете го приемаме по-философски...и ще ви издам малка тайна- супер по-лесно ни е да забравим жена 8)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Росен Тимчев написа:и ще ви издам малка тайна- супер по-лесно ни е да забравим жена 8)
зависи...Бившият ми (скъсахме преди година) още е наранен и не иска да ми говори... :roll: А на мен ми е много тъпо. Не,че съм тръгнала да говоря с бившите си,де...Но все пак, не е редно да се държи така все едно никога не съм съществувала...
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Просто още не си попаднал на жена,която не би могъл да забравиш.И недей да приемаш,че всички момичета са склонни към мелодрами и месеци въздишки по някое момче :wink: .
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не бързай да се оправдаеш с мисъл, че е наранен. Може просто да не му пука и да не му се занимава....напълно нормална реакция, но жените си мислите, че е продиктувана от мъка, че не може да ви забрави хахахаахаха...прекрасни и наивни създания! :P
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Знам,че е наранен. Все пак го познавам много добре като характер и знам как реагира :oops: И знам как престъпваше принципите си, за да е с мен...
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

nightwish написа:Просто още не си попаднал на жена,която не би могъл да забравиш.И недей да приемаш,че всички момичета са склонни към мелодрами и месеци въздишки по някое момче :wink: .
Мога да забравя всяка жена...уверявам те! Те се плъзгат по повърхността на личния ми живот без да оставят никакви дълбоки следи.
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Crematory написа:Знам,че е наранен. Все пак го познавам много добре като характер и знам как реагира :oops: И знам как престъпваше принципите си, за да е с мен...
Ти си знаеш....за мен щом е потъпквал принципите си...е ясен!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”