Кристо, глупости говориш. Ай стигаKristo написа:The Stig написа:т (ама много сбит) преразказ на казаното от ФФФ
Ето ти го:
Аз като водещия интелектулец във форума, твърдя, че мнението ми е правилно, разбира се. А какво е то - не, вие сте достатъчно тъпи да не го разберете, защо да си играя да го казвам? *рандъм цитат от темата*
Също така мисля, че които не следва моите вкусове, е долен пумияр и не бива да говори за изкуство, ето тук добре е казано *рандъм цитат от темата*
И ще се обърна към *рандъм форумец* във връзка с *рандъм цитат от форома*, мисля, че той не е прав, но още не го знае, защото е тъп и не знае, че аз съм прав и той съответно - не е!
Поуката - *рандъм цитат* от *произволен малкопознат философ, който не е написал нищо значимо*
Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Re: Чалга фешън - за хората, чието мислене е чалга
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Мразя чалгата, повдига ми се от чалгарите, и въпреки че най-добрата ми приятелка е чалгарка, за мен това е най-просташката, най-селската и най-гнусната мода!!!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Crippled Alice написа:
Кристо, глупости говориш. Ай стига
Да Бе, Да!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Добре де, какво просташко има примерно в това? 
Много се отклонявате. Във всяка субкултура си има отрепки, а хората, които се идентифицират само с това при всяко положение са от съответните. В България чалгата се свързва с простащина, защото повечето хора, които я слушат са селяни и идиоти. Ама то повечето хора като в България и навсякъде са си такива. Сред интелигентните хора на наш'та възраст огромната част слушат чалга с кеф и едва ли някой го оспорва това.
Много се отклонявате. Във всяка субкултура си има отрепки, а хората, които се идентифицират само с това при всяко положение са от съответните. В България чалгата се свързва с простащина, защото повечето хора, които я слушат са селяни и идиоти. Ама то повечето хора като в България и навсякъде са си такива. Сред интелигентните хора на наш'та възраст огромната част слушат чалга с кеф и едва ли някой го оспорва това.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, само че:
1. чалгата не е субкултура, а е най-масовото явление, заливало страната ни от 20 насам
2. 85% от чалгарите слушат САМО чалга
3. от личните ми наблюдения и познайници 85% слушащите чалга не четат, не се занимават с творчески дейности
4. освен това тук говорим за ПОСТОЯННО СЛУШАЩИ ЧАЛГА, а не за такива, които като са на купон са принудени от останалите да слушат мазни кючеци
5. Последното ти изречение е толкова смешно, че за пореден път ме караш да се втрещявам пред монитора. Ти си интелигентен, но си едно от изключенията и за съжаление не си коректив за каквото и да било. От моите интелигенти познати никой не слуша чалга, че дори от познатите ми пълни простаци, пак никой не слуша чалга.
1. чалгата не е субкултура, а е най-масовото явление, заливало страната ни от 20 насам
2. 85% от чалгарите слушат САМО чалга
3. от личните ми наблюдения и познайници 85% слушащите чалга не четат, не се занимават с творчески дейности
4. освен това тук говорим за ПОСТОЯННО СЛУШАЩИ ЧАЛГА, а не за такива, които като са на купон са принудени от останалите да слушат мазни кючеци
5. Последното ти изречение е толкова смешно, че за пореден път ме караш да се втрещявам пред монитора. Ти си интелигентен, но си едно от изключенията и за съжаление не си коректив за каквото и да било. От моите интелигенти познати никой не слуша чалга, че дори от познатите ми пълни простаци, пак никой не слуша чалга.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
ники написа:Сред интелигентните хора на наш'та възраст огромната част слушат чалга с кеф и едва ли някой го оспорва това.
Аз го оспорвам. Всъщност съм готов да твърдя точно обратното, но това е друг въпрос. Почти не познавам хора, които да доказват твоята теория.
The names of the future are stamping of impatience.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Пълни глупости!ники написа:Сред интелигентните хора на наш'та възраст огромната част слушат чалга с кеф и едва ли някой го оспорва това.
В информационно затъмнение се намираш... или нарочно говориш недомислици в отчаян опит да убедиш останалите в своята теория! Но като гледам никой не се нави да се излъже и да ти повярва..
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
или просто не познавате достатъчно интелигентни хора?
- ники
- Легендарен флуудър
Айде бе! Оня ден 400 студенти в хотела, цяла нощ чалга и един не си тръгна. Колегите ми в работата за мен са пример за наистина успели хора за възрастта си и повечето си слушат чалга доста доволно. Колегите ми в университета, които с ръка на сърцето мога да кажа, че са едни от най-интелигентните хора, които познавам, си слушат чалга почти до един. Съучениците ми от гимназията също не се подскачаха като някой спомене чалга. Естествено, че не слушат само чалга, ама никой не се кръсти като се пусне.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А малка вметка - да видим сега ученици, кои ще вдигне ръка и ше каже "Каква е разликата между попфолк и чалга?"
Очаквам гора от ръце!
Очаквам гора от ръце!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
E аз не бих умряла от една песен...ники написа:Айде бе! Оня ден 400 студенти в хотела, цяла нощ чалга и един не си тръгна. Колегите ми в работата за мен са пример за наистина успели хора за възрастта си и повечето си слушат чалга доста доволно. Колегите ми в университета, които с ръка на сърцето мога да кажа, че са едни от най-интелигентните хора, които познавам, си слушат чалга почти до един. Съучениците ми от гимназията също не се подскачаха като някой спомене чалга. Естествено, че не слушат само чалга, ама никой не се кръсти като се пусне.
Не е там работата.
То е ясно, че щом 85% са боклуци, останалите 15% следва да не са.
Ама да си интелигентен не означава само да учиш право, нали знаеш.
Аз имам какво да си говоря с някои хора, които слушат чалга, само че дори за теб така и не можах да преглътна, че се кефиш.
На какво учи чалгата, би ли ми казал? От цял ресторант, наблъскан със студенти, всички гърли да са НАПЪЛНО еднакви ДО ЕДНА? Не, мерси. Никога не бих си легнала с такава пародия, ако бях момче.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Дефинирай ми "интелигентни"Crippled Alice написа:или просто не познавате достатъчно интелигентни хора?
Не е задължително успял да бъде равносилно на интелигентенКолегите ми в работата за мен са пример за наистина успели хора за възрастта си и повечето си слушат чалга доста доволно.
Последно промяна от Zahariev на 10 Дек 2010, 23:18, променено общо 1 път.
The names of the future are stamping of impatience.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Всеки сам си избира обкръжението.
Ти също сам си си избрал да си обкръжен от чалгари, да празнуваш 8-ми декември с чалгари, да ходиш там където има чалгари и най-вече - да общуваш с такива.
Просто, ясно, точно! И жалко.

Ти също сам си си избрал да си обкръжен от чалгари, да празнуваш 8-ми декември с чалгари, да ходиш там където има чалгари и най-вече - да общуваш с такива.
Просто, ясно, точно! И жалко.
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
а от какъв зор чалгата трябва да учи на нещо? метълът на какво по-точно учи? а електронната музика? а всички останали стилове?? музиката се слуша за забавление, ако искам да се науча на нещо ще отворя някоя книга/учебник или ще си пусна Дискавъри.
Zahariev, за мен да е интелигентен човек не значи, че трябва да е прочел всички книги на света. То си личи, когато даден човек е интелигентен - ако не можеш да вържеш 2 думи с него е ясна работата. Хайде сега да не издребняваме за разни дефиниции, които са ни пределно ясни на всички.
Zahariev, за мен да е интелигентен човек не значи, че трябва да е прочел всички книги на света. То си личи, когато даден човек е интелигентен - ако не можеш да вържеш 2 думи с него е ясна работата. Хайде сега да не издребняваме за разни дефиниции, които са ни пределно ясни на всички.
- ники
- Легендарен флуудър
Сори, Джуди, ама наистина мисля, че прекаляваш.JudyRamone написа: 3. от личните ми наблюдения и познайници 85% слушащите чалга не четат, не се занимават с творчески дейности
...От моите интелигенти познати никой не слуша чалга, че дори от познатите ми пълни простаци, пак никой не слуша чалга.
А последното мнение пък направо не знам как си го написала, честно.