А какво стана с това от аватара ти

Умишлено не оточнявам, защото не искам да му правя реклама
Аз и него и още много други неща отказах преди да се пристрастя до там че да давам пари за глупости, а от един момент нататък, дори да не го възприемаш като състезание, просто няма как да си играеш за кеф и да не плащаш...
Не са игрите като едно време, когато нещата не бяха комерсиални или поне не толкова, а някои наистина не бяха...
П.П. Говоря като световен шампион в повечето от измеренията на първия триизмерен тетрис (най-великата игра на всички времена Blockout )

Сега гледам че има и съвременна версия, са направили някакви ентосиасти, но не знам състезанията на коя се провеждат и дали въобще има такива, макар че вече има онлайн класация, но това е различно... И другото което не разбирам, е защо досовската версийка все още е най-добрата... Винаги съм се изумявал как всички "нови" игри са копия на старите, но лошо направени копия... Както не съм видял нищо по-добро от първите 3D игри до сега... Само по-добра графика изискваща, но и тя зле направена, защото може да е толкова добра и без да има такива брутални изисквания към хардуера... И за капак геймплея е развален, дори когато си мислиш че на една игра няма какво да и се развали, винаги успяват... И накрая ти искат и пари за този боклук...