П.П. Чакай да си формулирам по-конкретно въпроса, на който си пропуснал да отговориш
Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
Значи остава наистина само да качиш някоя и друга снимчица 
П.П. Чакай да си формулирам по-конкретно въпроса, на който си пропуснал да отговориш
Цената за стаята ли е или за човек?
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
-
xnikolanx
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За стаята, разбирасе ! Хора не купувам!
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Каква е тази МАЛКА НОВА кооперация до Хит в Младост 3? Номер на блока?xnikolanx написа:Живеем на втория етаж в малка нова коперация!
-
xnikolanx
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
324 е номера 
Като има и блок "324а",не бива да се бъркат.
Като има и блок "324а",не бива да се бъркат.
- FMI
- Плиний Стари
А аз като ти писах сутринта или по-скоро късно през нощта, защо още нямам отговор, кога да мина да огледам... Явно вече е късно и остава за другия уикенд, тогава може направо с женичката да се домъкна, все пак тя има последната дума 
- Misha_Iv
- Пишеща машина
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
Колежки, търся си съквартирантка. Апартамента се намира на 10 мин от ФМИ. Представлява една стая с две легла c голям гардероб
и малка кухня. Цената е по 135 лв на човек. Ако има желаещи, да ми пишат на ЛС
и малка кухня. Цената е по 135 лв на човек. Ако има желаещи, да ми пишат на ЛС

-
xnikolanx
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
извинявай не съм видял, сега ти отговорих на съобщението:)FMI написа:А аз като ти писах сутринта или по-скоро късно през нощта, защо още нямам отговор, кога да мина да огледам... Явно вече е късно и остава за другия уикенд, тогава може направо с женичката да се домъкна, все пак тя има последната дума
-
haemoglobin
- В началото бе словото
те така:
издирвам си втори човек - момче или момиче (без значение), да си търсим квартира някъде из София.
(=
До сега живях с едно момче и едно момиче(година и малко), ама нещо няма химия между нас, а не се кефя на формалните взаимоотношения между хората,които просто трябва да живеят под един покрив.
Та на 20 год. съм - втори курс,от Габровоооо . Мисля,че съм толерантен, обичам да е чисто (не е задължително да е подредено, но е по-приятно май, въпреки че малко творчески безпорядък никога не е излишен), обичам да готвя, нямам много вещи:малко книжа,фотьоил, 2 саксии с цветя, акордеон и дреболии. Слушам джаз, ска и още нещо, обожавам Боб Дилън! Ходя по ро разни места из родината, пътувам на стоп и обичам разнообразието и свежата атмосфера.
Много се кефя на слънчеви помещения, простор и кухни.Мисля да си сглабям една фотолаборатория и ако има място и за това ще е доста панаир, но не е наложително за сега.Доста съм навит за живея на таван някъде по централните части на София(до сега живях в Центъра и си ми е о'кей). Уважавам свежи, добронамерени и честни хора.
та така,ако има някой навит - да свирка на скайп: brian_lop ,че не си падам много по форумите
(=
издирвам си втори човек - момче или момиче (без значение), да си търсим квартира някъде из София.
(=
До сега живях с едно момче и едно момиче(година и малко), ама нещо няма химия между нас, а не се кефя на формалните взаимоотношения между хората,които просто трябва да живеят под един покрив.
Та на 20 год. съм - втори курс,от Габровоооо . Мисля,че съм толерантен, обичам да е чисто (не е задължително да е подредено, но е по-приятно май, въпреки че малко творчески безпорядък никога не е излишен), обичам да готвя, нямам много вещи:малко книжа,фотьоил, 2 саксии с цветя, акордеон и дреболии. Слушам джаз, ска и още нещо, обожавам Боб Дилън! Ходя по ро разни места из родината, пътувам на стоп и обичам разнообразието и свежата атмосфера.
Много се кефя на слънчеви помещения, простор и кухни.Мисля да си сглабям една фотолаборатория и ако има място и за това ще е доста панаир, но не е наложително за сега.Доста съм навит за живея на таван някъде по централните части на София(до сега живях в Центъра и си ми е о'кей). Уважавам свежи, добронамерени и честни хора.
та така,ако има някой навит - да свирка на скайп: brian_lop ,че не си падам много по форумите
(=
-
Bobiii
- В началото бе словото
..........
Последно промяна от Bobiii на 17 Мар 2011, 21:20, променено общо 1 път.
Спешно си търся 1-2ма човека,с които да наемем голям 3-стаен апартамент в кварталите лозенец,борово,оборище...някъде в центъра или около южния парк.Наемите ще са около 150-200 на човек,в зависимост 2ма или 3ма сме.Имам няколко конкретни предложения като най-добре според мен е този в лозенец срещу сити центъра http://www.imot.bg/pcgi/printdet.cgi?id ... 6959273610 или този до паметника левски: http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5& ... f1=details ...ето и други предложения : http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5& ... f1=details http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5& ... f1=details http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5& ... f1=details http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5& ... f1=details и още много подобни.Необзаведени са,което се компенсира от ниския наем и така всеки си обзавежда стаята по негов вкус.100 квадрата са предостатъ4ни за 3-ма човека.Който има интерес да пише на лични,аз съм студент 2-ти курс 
и всичко на агенции
аз ще си оправа нещата с агенцията и половината наем за агенцията...така че не е проблем товаRodd1ck написа:и всичко на агенции
но това е ако са валидни въобще обявите 
ок де пичага,ако не се интересуваш от обявата просто не пиши.ако не е валидна някоя от обявите,другата ще е валидна..и това са просто примерни варианти,аз си казах,че си търса човек,с който да си наема квартира,не предлагам нищо конкретно ................
- FMI
- Плиний Стари
то добре, но нещо ни се разминават критериите за евтино... някой килер ако ти остане свободен, за 50-100 лева обади се