Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
-
kakshteezaeto
- В началото бе словото
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
2 момичета и 1 момче си търсят съквартирант/ка за тристаен обзаведен апартамент(2 спални, хол и кухня) срещу х-л Плиска (150лв. без конс.). Който се интересува, да ми пише 
90лв, обзаведена малка стая със съквартирант на метрото в Младост 1
0877555427
Oбявата вече НЕ Е актуална!
0877555427
Oбявата вече НЕ Е актуална!
Последно промяна от zmey на 02 Дек 2010, 18:58, променено общо 1 път.
Чакаме още една бездомна душичка да дойде да живее при нас.Ако някой все още няма покрив над главата си, нека се обади на 0885635622. Ние сме две момичета в изцяло ремонтиран апартамент ж младост1, с бяла техника,алуминиева дограма, ламинат. Има не- много голяма свободна стая с бюро и шкафче. Засега има и легло,което е на бившия ни съквартирант, който отиде да живее в студентско градче.
обявата вече не е актуална
обявата вече не е актуална
Последно промяна от надина на 09 Дек 2010, 14:29, променено общо 2 пъти.
- annincee
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
..........................................................
Последно промяна от annincee на 12 Юли 2011, 21:25, променено общо 1 път.
Социални дейности-задочно (и това е нещо)
-
xnikolanx
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Отдава се стая под наем за момиче в тристаен апартамент в младост 3 "до Хита". Две тоалетни с баня. Обзаведена кухня с печка, хладилник, пералня, мебели и всичко необходимо..Лукс. Стаята обаче е необзаведена, при желание от страна на наемателя може да се обзаведе от собственика. Наемателя трябва да отговаря на изискването да непуши!
Консумативите стигат към 30-50лв месечно, зависи от сезона. Наема е 90евро. тел. 0878 26 31 08
близки автобусни линии: 4,76,111,113,305,413,213,214...
Консумативите стигат към 30-50лв месечно, зависи от сезона. Наема е 90евро. тел. 0878 26 31 08
Последно промяна от xnikolanx на 20 Дек 2010, 22:31, променено общо 1 път.
-
Lacoste_m
- В началото бе словото
- Специалност: Библиотечно-информационни науки
- Курс: първи
Ако не се налагаше да спирам цигарите и да си сменям пола, за да живея на квартира - щях да говоря с още някой и да предплатя(по-скоро не аз). Общо взето се намирате пред блока ми, но пак не е в един апартамент с нашите. Търся спасение(квартира) в района на Младост, Студентски Град, Мусагеница, Дървеница или Изток. nacu@abv.bg, дано няма спам ботовеxnikolanx написа:Отдава се стая под наем за момиче в тристаен апартамент в младост 3 "до Хита". Две тоалетни с баня. Обзаведена кухня с печка, хладилник, пералня, мебели и всичко необходимо..Лукс. Стаята обаче е необзаведена, при желание от страна на наемателя може да се обзаведе от собственика. Наемателя трябва да отговаря на изискването да непуши!
Консумативите стигат към 30-50лв месечно, зависи от сезона. Наема е 100евро. тел. 0878 26 31 09
- може и на лично съобщение тук
- Vihroletka
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
3 момчета и 2 момичета си търсят 6ти съквартирант /момче/. Квартира - 120кв с 1 голяма и 2 малки тераски, 2 спални, хол (преходен), малка стая (където са заточени 2те момчета), кухня и баня-тоалетна. На 10 минути от Ректората на СУ, етажът е 3ти. 140лева наем и уникалната възможност да съжителствате с нас, която е безценна
Наемът се плаща до 10-12то число така, че е добре съквартиранта да се нанесе в началото на дадения месец. За контакти 0885916600 - Даниел ->
, или скайп Fearsome__ (2 долни черти). 24/7 
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Правилно ли се ориентирам, че е 840 целия? Това с или без консумативите е?Vihroletka написа:3 момчета и 2 момичета си търсят 6ти съквартирант /момче/. Квартира - 120кв с 1 голяма и 2 малки тераски, 2 спални, хол (преходен), малка стая (където са заточени 2те момчета), кухня и баня-тоалетна. На 10 минути от Ректората на СУ, етажът е 3ти. 140лева наем и уникалната възможност да съжителствате с нас, която е безценнаНаемът се плаща до 10-12то число така, че е добре съквартиранта да се нанесе в началото на дадения месец. За контакти 0885916600 - Даниел ->
, или скайп Fearsome__ (2 долни черти). 24/7
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- Vihroletka
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
FMI, да целият е толкова... Но това е на центъра и апартамента е наистина голям.. Оправдава цената си 
Без консумативи, но те не са кой знае колко при положение , че се дели на 6... или съответно 5
Без консумативи, но те не са кой знае колко при положение , че се дели на 6... или съответно 5
- FMI
- Плиний Стари
Хм... Добре 
Та пак да попитам, ако има нещо близо до ФМИ и ако може да не е на центъра
Та пак да попитам, ако има нещо близо до ФМИ и ако може да не е на центъра
-
xnikolanx
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Гледам някои хора си преповтарят обявите! И питамсе защо не и аз?!xnikolanx написа:Отдава се стая под наем за момиче в тристаен апартамент в младост 3 "до Хита". Две тоалетни с баня. Обзаведена кухня с печка, хладилник, пералня, мебели и всичко необходимо..Лукс. Стаята обаче е необзаведена, при желание от страна на наемателя може да се обзаведе от собственика. Наемателя трябва да отговаря на изискването да непуши!
Хайде ве хора, ние сме възможно най-свестните съквартиранти. Не пием, не пушим, не вдигаме шум много, и сме ужасно чисти! Аз дори съм веган(справка - вегетарианец)С какво сме го заслужили тоя зъл лош късмет
Живеем на втория етаж в малка нова коперация!
Последно промяна от xnikolanx на 20 Дек 2010, 22:33, променено общо 1 път.
1 - мъж си а търсите съквартиранткаxnikolanx написа:С какво сме го заслужили тоя зъл лош късметна всичкото отгоре квартирата е прекрасна и всеки видял я от пръв поглед би се влюбил в нея! Неразбирам! Хората трябва да се избиват за тва място, а то..
2 - никой не е тръгнал да се избива за необзаведена стая за 200 кинта на майната си
3 - щом мислиш че всеки видял я би се влюбил в нея .. защо по дяволите не сложиш 2 снимки
така по разбираемо ли е
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
С факта,че стаята е необзаведена,се разваля всичко.Едва ли някой ще се навие да плати 200 лева и да си купува мебели ,при все че и както каза invisible,е на майната си.Има къде-къде по-хубави оферти,тъй че не проклинай злия си лош късмет.

- FMI
- Плиний Стари
Абе всъщност човека е казал, че при желание, може да се обзаведе от собственика - т.е. не от наемателите... Ако съм разбрал правилно де... За другото съм съгласен 
Освен това не съм жена, но пък не пия и не пуша, жената също и като добавим че се държи на хигиената, направо това е моята квартира! Особено ако ни вземете за 200 кинта и двамата, май става
Лошото е само че в момента разполагаме с не повече месечно и за да стане работата, първо трябва да успея да си дам моята стая поне за 200
А единствената причина да искам да се преместя, е да не съм на 10км от ФМИ... Като при вас нещо не ми се решава проблема и нещо загубих смисъла 
Освен това не съм жена, но пък не пия и не пуша, жената също и като добавим че се държи на хигиената, направо това е моята квартира! Особено ако ни вземете за 200 кинта и двамата, май става
-
xnikolanx
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Правилно си разбрал. Собственика може да обзаведе стаята, само трябва да го поиска наемателя. А си струва защото е комфортно и уютно местенце. Навсякъде в общите помещения има теракоти (В стаите паркет). Цветовете са некви свежи. Кухнята и банята са невероятни. Поддържа се чисто. 2 тоалетни. Просто цялото това усещане за лукс ти създава мн приятни чувства всеки ден. Не е някоя дупка..FMI написа:Абе всъщност човека е казал, че при желание, може да се обзаведе от собственика - т.е. не от наемателите... Ако съм разбрал правилно де... За другото съм съгласен
Освен това не съм жена, но пък не пия и не пуша, жената също и като добавим че се държи на хигиената, направо това е моята квартира! Особено ако ни вземете за 200 кинта и двамата, май ставаЛошото е само че в момента разполагаме с не повече месечно и за да стане работата, първо трябва да успея да си дам моята стая поне за 200
А единствената причина да искам да се преместя, е да не съм на 10км от ФМИ... Като при вас нещо не ми се решава проблема и нещо загубих смисъла